Jump to content

avantis

Üye
  • Posts

    264
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1220 profile views

avantis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Dizin olarak C:\ yi seçtim kurulumu başarıyla yaptı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  2. sitesinden indirip kurmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi işletim sistemi kaynaklı olabilir.
  3. Xp kullanıyorum (32 bit mi oluyor.) . Kurulum aşamasında dizin seçme sunmuyor.
  4. Arkadaşlar zaten ücretsiz olduğu için cracklı sürümünü kaldırdım. Dediğim gibi ücretsiz sürümünü kuramıyorum. Yukarıda yazdığım uyarıyı alıyorum.
  5. Arkadaşlar konu çok eski farkındayım. Bu programın cracklısını pcden kaldırdım. Programın ücretsiz sürümünü yüklemeye çalışıyorum ama Error when creating directory"C:\Program Files\Ad Muncher\":The path supplied was not an absolute when it should have been şeklinde bir uyarı alıyorum ve kuramıyorum. Nedeni ve çözümünü bilen var mı acaba?
  6. Bu iş için size iki muhteşem uygulama tavsiye ediyorum. Yalnız bu ikisini beraber kullanmanız gerekir. Baidu tarayıcı ve advanced download manager. Baiduyu ve T5 motorunu (eklentisidir otomatik kuracak)kurun ve ayarlardan gelişmiş ayarlara gelin ve video oynatma için harici seçeneğini seçin. Sonra Adm yi kurun Baidu ile herhangi bir siteye girin ve videoyu oynatin ve oynatmak için Admyi seçin. Adm devreye girip video bilgilerini alacaktır. Videoya isim verin ve uzantisini nokta koyup mp4 yapın. İndireceginiz dosyanın uzantısı varsa problem zaten yoktur. Severek kullandığım bir ikili. İzlediğim hemen hemen her filmi bu ikili ile indiriyorum. Baidu ücretsizdir https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baidu.browser.inter Adm de ücretsiz lakin ücretsizde reklam var ama iş görüyor https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm.old
  7. Yandexin bu versiyonda navigasyonu var mi Navigasyon degil Yandex haritalar
  8. en son 6.76 de bu is bitmemişmiydi? Ban yiyen kişi sayısı artınca geliştiricisi artık yeni sürüm çıkamayacağını ve bu işi bıraktığını söylemişti.
  9. 6.29 sürümüne güncelleme var mı Note 3
  10. Akıllı telefon kullanmaya başladığımdan beri Tnctr sitesine girmiyordum. Tapatalkta bugün siteyi aradım ve Tnctr'nin Tapatalka entegre olduğunu gördüm. Bayağı sevindim. Artık siteyi rahatlıkla takip edebilirim. Bu arada whatsapp plusun Türkçesi başka yerde yok. Yapımcısına Türkçe dil dosyasını gönderseniz eklemez mi?
  11. Türkçesi çok iyi olmuş teşekkürler. 6.26 nın Donate Türkçe versiyonu var mı? Donate keyi satın almıştım.
  12. Teşekkürler.Gayet güzel.Ses kaydı iyi.Sevdiğim radyoları arama bölümünden hemen ekledim.
  13. [quote name='bluedeeper' date='06 December 2011 - 20:43 ' timestamp='1323204199' post='1124960'] http://www.mlfat4arab.com/5ewcvpiaxa3o/USB.Hidden.Copier.rar.html şunuda bi taratırmısın kav2011 en son update li hiç birşey bulmadı [/quote] Nod32 uyarı vermedi.Kurulum yaparken uyarı verir mi?Bilemem.
  14. 1 yıldır internet explorera yapışmış mercantool bar vardı.bu program sayesinde sildim.teşekkürler.
×
×
  • Create New...