Jump to content

e.o.k

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

e.o.k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. ttnet den fiyatları ve mecburi telefon aboneliği yüzünden bende şikayetçiyim, lakin 2 yıldır 8mb sınırsız kullanıyorum ve bağlantı hızım hiç 9mb altına düşmedi 16mb olduğunuda gördüm son 5 aydır 12 mb stabil alıyorum (TSO ya kaçırmamak için yapıyolar sanırım) yavaş olduğunu söyleyen arkadaşlara hatlarını kontrol ettirmelerini tavsiye ediyorum.
  2. Eskiden kadın olmak zor imiş. Artık bu devirde erkek olmak zor

  3. THE EVENT yeni bi dizi ancak bir sezonu devirebildi fantastik bilimkurgu sevenlere yada sevmeyenlere itina ile tavsiye olunur işin bilim kurgu kısmında değilseniz genede izleyeblilirsiniz.
  4. Durumun arıza vs gibi bir durumla pek bi ilgisi yok tipik bi bios hatasıdır power manegemend altında wake on lan seçeneği enable ise modem üzerinden alacağı hertürlü sinyalde torrent vs. bilgisayar kendisini açılacaktır. disable yap kurtul kolay gelsin.
  5. şu an deniyorum ve çalışıyor 1mb dolaylarında indiriyorum teşekkürler
  6. tavsiye edeceklerimin çoğu yazılmış pirison,supernatur,fringe,heroes,gibi ama Battlestar Galactica aralarında en unutamadığım dizidir. 4 sezon 10 günde bitti o kadar keyifli idi vesselam iyi seyirler dilerim.
  7. telefondan kapıyı açma olayı bi kaç sene evvel başıma geldi anlatıldığı üzere anahtar içeride kaldı ve kapılar kapandı makinenin servisi arayıp yardım istedim tıpkı yazıldığı üzre telefonu arabaya tutun şeklinde talimat aldım kapılar tıkırt diye açıldı nasıl oldu diye sorduğumda uydu felan diye kesti görevli ama işe uyanıp hemen telefonda arkadaşla denedik sonuç ok cep telefonu kumanda sinyalini taşıyo arkadaşlar EMP olayı yani
×
×
  • Create New...