Jump to content

boz_kurt

Üye
  • Posts

    1040
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1604 profile views

boz_kurt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Yazıya eklemeyi unuttum. Driveri güncelledim zaten. Sesli ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Sadece bahsettiğim sorun var. Teşekkürler
  2. Merhaba arkadaşlar. ASUS N550J laptop kullanıyorum. Windows 10 en güncel sürümü kurulu. Ses seviyesini az veya çok oynattığım zaman sanki 10,20 kademe kısmışım veya açmışım gibi ani bir şekilde yükseliyor veya alçalıyor. Windows 8 kullanırken böyle bir sorunum yoktu. Ses seviyesi değiştikten belli bir süre sonra normal ayarına geri dönüyor. Ama ilk etapta söylediğim gibi ani yükseliyor veya alçalıyor benim kıstığım veya açtığım ayardan bağımsız olarak. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ya da çözüm önerisi olan. İyi günler diliyorum.
  3. Arkadaşlar cihazın amacını bilmeyen yoktur sanırım modemin çekim alanını arttırmaya yarayan bir cihaz. Aldım fakat kurulum işlemini bir türlü yapamadım çok bir bilgim yok açıkcası. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  4. 2007-2013 model arası nissan qashqai uyumlu navigasyonlu geri görüş kameralı double din teyp ( büyük ihtimal juke larada uyumludur ). Kicker 38 cm L7 2000 watt 1000 rms bass satılıktır. Deprem etkisi :) Teyp 1 hafta deneme amaçlı kullanılmış olup kutusu garantisi kumandası dokunmatik çubuğu herseyi durmaktadır. Jelatini üstündedir nokta ciziği yoktur. Bass sıfırdan farksızdır 1.5 ay kullanılmış olup ciddi alıcılıra cok detaylı fotoğraf gönderebilirim. Teyp sıfırını ben 1100 liraya aldım pazarlık sünnettir 1000 lira yazıyorum. Bass ı bilmeyen arkadaşlar lütfen fiyat öyle böyle demeden önce google a kicler L7 38 cm yazıp kutusuz olanının fiyatına bakıp öyle yorum yapmalarını rica ediyorum. Sıfırdan tek farkı 1.5 ay bagajda durmasıdır. 850 lira da bass a biçtiğim değerdir. Kabini L7 litresine göre özel yaptırılmıştır sesi dinlemeniz almanıza yeterlidir. Herkese iyi satışlar iyi akşamlar diliyorum. Trabzon da yaşıyorum Trabzon içi elden teslim edilir diğer illere alacak olan kişiyle anlaşılıp her şekil gönderilir. Not : Resimleri spoiler içine almayı beceremedim kusura bakmayın mod arkadaşlarım yetkisi olanlar düzenleyip alabilirse sevinirim.
  5. belli ki elemanda ise yeni baslamıs o dönemlerde )
  6. boz_kurt

    Casper

    Casper a falan yollamana gerek yok kardesim komprasörle bile yan kapaklarını acıp hava tutsan olur. Olmadı elinde üfleme aparatı olan pc servislerine veya internet cafeye götür 5 dakikalık is yaparlar hemen.
  7. arkadaslar sorun cözülmüstür hepinize ilgilendiginizden dolayı tesekkür ediyorum.
  8. kullanma klavuzuyla yasadıgım sorunun alakası nedir anlayamadım pardon ?
  9. kaliteli bi sekilde video cekebilirsem cekip koyacagım yani söyle anlatayım ekrandaki görüntü baya karanlık olsa tv de hic bise görünmeyecek o kadar kararıyor her tarafı @istanbul82 arkadasımın dedigi gibi film takıp deneyecegim veya pc yi baglayacagım yine devam ederse teknik servise telefon acacagım en son care
  10. deneyip yarın yazarım sonucu tesekkürler.
  11. resimde görünen cihazı kullanıyorum samsung d6000 d6500 de olabilir dahili next mini hd kullanıyorum fakat uyduyla alakalı oldugunu sanmıyorum
  12. arkadaslar kapat dediklerinizin hepsi kapalı sorun pek rahatsız edici degil ama tuhafıma gitti ve hala daha cözümünü bulabilmis degilim. tv de oynayan görüntü koyulastıgı zaman her yer koyulasıyor neden böyle bise yapıyor bu.
  13. voltaj düsmesi gibi sorunlar yok. dediklerinizi yapıp sonucu yazarım tesekkürler.
×
×
  • Create New...