Jump to content

kurtay74

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

750 profile views

kurtay74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. İlginiz ve ilgilendiğiniz için tşk ler üstad. selametle

  2. s.a. üstad

     

    öncelikle çalışmalarınız, ilginiz ve ilgilendiğiniz için tşk ederim.

    AlpElwin7X86 çok önceleri indirmiştim. şimdiye kadar 25-30 makineye kurdum hepsinde de rem kullanımı %55 civarına çıkıyor svchost.exe aşırı rem  ve cpu tüketiyor. Sizin daha sonraki çalışmalarınızın hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım. Bu sorunu hala yaşamaktayım. Siz AlpElwin7X86 yı kurup denediniz mi? Sorun neden kaynaklı olabilir?

    1. Alphonso_Elric

      Alphonso_Elric

      Suan sehir disindayim evde olsaydim kurar denerdim. Ama sunu soylemeliyim hazirladigim calismalari denemeden yayimlamiyorum. Aldigim hata bildirimlerini sonraki caliamalarda segerlendiriyor ve elimden geldigince duzeltmeye calisiyorum gormeden hatirlayamayacagim okadar cok calisma hazirladimki inan hangisi oldugunu gormeden hatirlayamayacagim.

  3. Mrb. öncelikle çalışmalarınız için tşk eder çalışmalarınızın devamını dilrerim.

    Ben size daha öncede yazmış Win 8.1 ile ilgili memnuniyetimi dile getirmiştim. Şimdiye kadar kaç makineyi kurdum kaç kurulum yaptım sayısını unuttum elinize emeğinize sağlık. 

     

    Benim bazen karşılaştığım (ama bazen diyorum) karşılaştığım bir sorunu size iletmek istedim. Win 8.1 i kurduğum bazı pc lerde bazen 1 ay bazen de 1 hafta sonra geç açılma sorunu yaşıyorum. Bazen sistemi açması 2 dakikayı bile geçtiği oluyor. Kullanıcı adının yazdığı sayfa çok geç geliyor o sayfa gelene kadar bazen 1 dk. bazen 2 dk. kadar siyah ekranda bekliyor. Hdd çalışıyor ışığı yanıyor. Win 8.1 ile bilrlikte genelde Google Chorme, Mozilla Firifox, Ofice 2013 veya 2016, Advanced Systen Care Ultimate, Winamp, Goom Player ve sürücüleri otomatik yüklemek için Driver Booster yüklüyorum. Acaba benim yüklediğim programlarda mı bir sorun yaşıyorum yoksa arada bir karşılaşabileceğim bir sorum mu bir süre sonra Pc nin açılışının yavaşlaması.

     

    İlginiz ve ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler. Selametle...

    1. Alphonso_Elric

      Alphonso_Elric

      Saygı deger dostum, ilginiz ve güzel dilekleriniz için içtenlikle teşekkür ederim. Aslında kurduğunuz programlarda öle aman aman makinayı yorucu (sadece internet tarayıcıllar ram den ve işlemci gücünden biraz yer) bir program yok, zaten behse konu programlar makina açılışından itibaren istege bağlı çalıştırılmaktadırlar. (Sadece kimi tarayıcı eklentileri başlanğıçta çalışabilir.) haliyle bilgisayarın açılışı konusunda çokta fazla etkili değillerdir. (Tahminim.) Advanced System Care Ultimate konusunda ise bu program çom fazla reg kaydı ekler bunun yerine ccleaner tavsiye ederim. Birde aşağıda verdiğim komutu arada bir çalıştırın. Sistem dosyalarına defrag yapar, aklıma gelenler şimdik bunlar, yavaşlama durumunu ben farkettimmi inan etmedim, 520 yazma 550 okumu SSD kullanıyorum.

      defrag c: -b

      r9mln7.jpg

       

  4. Böyle bir çalışmayı bizlere ulaştırdığınız için size öncelikle teşekkür ederim. Sizin emeğiniz geçen programların tamamı bende arşiv halinde bulunmakta. Şimdiye kadar belki 25 - 30 bilgisayara kurulum yaptım bu zamana kadar da hiç bir kullanıcıdan şikayet almadım. Şu anda bende kullanmaktayım sizin Windows 10 a el atana kadar yeni indirdiğim bu Windows 8,1 i  kurup sefasını süreceğim sanırım. Katılımsız programlar yerinde olmuş, Zaten DVD ye sığmadıktan sonra 3-5 tane fazladan Katılımsız program bulunmasının ne zararı olur. Elinize emeğinize sağlık biran önce şu Win 10 ada el atın bence çalışmanız da başarılar. Tekrar Teşekkürler
  5. Mrb resimlere bakılırsa yine güzel bir çalışma olduğu kanısındayım ben bundan önceki AlpElwin8.1(X64) çalışmanızı indirdiğim günden beri sorunsuz kullanmaktayım kurduğum diğer makinalarda da her hangi bir sorun çıkmadı. Benim sorum şu benim indirdiğim ve halen kullanmakta olduğum AlpElwin8.1(X64) sistemi ile bu Alpelwin 8.1 Embedded Industry Pro [X86] V2 sistem arasındaki bariz farklar nelerdir ? ilginiz ve ilgilendiğiniz için tşk ler elinize sağlık. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
  6. Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş sorunsuz indirdem ve kurulum aşamasında her hangi bir sıkınta yaşamadım, şu ana kadar 8 makineye kurdum hiç birinden şikayet almadım, Benim gördüğüm bu çalışma DVD boyutunu aşmış USB boyutundu bir çalışma olmuş, Katılımsız Programları biraz daha zenginleştirebilirdik, güncel ve her Pc de olması gerekenler tek seferde yüklenebilidi. Zaten DVD boyutunu aşmışız fazla Programında zararı olmaz sanırım   Tekrar emeğinize sağlık çalışmalarınızın devamını dilerim.
×
×
  • Create New...