Jump to content

canpolat11

Üye
  • Posts

    1741
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

Profile Information

  • Male
  • Vatan 11 Mekan 77

Recent Profile Visitors

3808 profile views

canpolat11's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

57

Reputation

  1. tamam hocam çok teşekkür ederim peki video için de aynı mıdır bu dedikleriniz ??
  2. yani sayı !& , 19 giib ekranmı büyüyor ?
  3. tamam hocam anladım peki telefon alırken o zaman ne yüksek olması gerek peki bu hem çözünürlük iyi olsun hem geniş ekran çeksin ??
  4. evet hocam normal 64 mp ve normal fotoğraf ile çekiyorum
  5. merhaba arkadaşlar xiaomi REDMİ NOTE 10 S telefonumda videolar geniş ekran çekmiyor bunun bir ayarı varmı yoksa özelliğimi böyle aynı şekilde fotoğraflarda öyle bazı telefonlara bakıyorum daha az özelliği var mp gibi kamerası bilgisayara atnca geniş oluyor fotoğraflar falan bunun nedeni nedir ?
  6. yok hocam olmuyor en azından listenini sonuna kolayca inebilsem bana yeter çünük 2400 den fazla video var
  7. eyvallah hocam peki liste sonuna kolayca nasıl inebilirim yani biliyorsunuz 200 er falan niyor benim listem 2400 den fazla video var ben kolayca liste sonralına gitmek istiyorum olumyor adresten yazıyorum numara olmuyor nasıl yapabilirim
  8. arkadaşlar bu YOUTUBE da beğendiğim videolar listesinde listenin en sonuna kolayca gitmek isityorum ama olmuyor hatta o listeyi komple videolarını indirmek isityorum ama olmuyor diğer kanalların videoların tüm vieolaranı indirebiliyorum 4k video downloader ile ama beğendiğim videolar olmuyor bir çözümü varmı ??
  9. herkese çok teşekkür ederim baştan ikiye bömüştüm sonra birimi silip tek bölüm yaptım şu an kullanıyorum
  10. cevaplarınız için teşekkür ederim OS yüklemeyi düşünmüyorum ikiye böldüm ama bazı yerlerde bölünebilir denmiş yani bir zarar veriyorsa iptal edeyimmi ?
  11. arkadaşlar Samsung 870 QVO 2TB 560-530MB/s 2.5"SSD aldım eski hdd nin yerine taktım biosdan gördü sıkıntı yok lakin benim bir kaç sorum olacak : disk yönetiminden disk seçip ileri deyip NTFS seçip hızlı biçimlendir seçeneğini kaldırdım simdi formatlıyor doğru bir işlemmi yapmışım ayrıyetten tek bölümmü yapayım yoksa iki bölüm veya daha fazal böleyimmi kendi samsung ssd programını da kurdum oradan bir ayar vs yapmam gerekecekmi ben bunu daha çok depolama için kullancağım
  12. yok hocam bir ara görmemeye başlamıştı düzeldi ama dün dolmaya başladı birşeyle rindirdim klasörlere girerken veya başak birşey yaaprken tıkkııt tııkıttı sanki araba sinyal veriyr gibi ses çıkarıyor öyle giriyor öncedende öyle olmuştu sonra nedense düzeldi. be nbu ssd yi açıkçası depolama için kullancağım normalde msata ssd im var sistem oraya yüklü zaten
  13. Merhaba arkadaşlar msi ge 60 laptopuma 1 TB HGST marka hdd nin yerine https://www.hepsiburada.com/samsung-qvo-870-2-5-2tb-560mb-530mb-s-sata-3-ssd-mz-77q2t0bw-pm-HB0000146SC6 bu linkteki ürünü almak istiyorum nasıldır uyuşma problemi yaparmı malum daha önce konusunu açmıştım hdd den sesler geliyor diye şu an çalışıyor arada tıktı ksesi geliyor ama anladımki hdd dolunca bu ses artmaya ve dolmaya başlayınca bozulmaya başlıyor onun için ssd almayı düyündüm lakin uzun ömürlü olurmu ssd ler ben hddlerin uzun ömürlü olduğunu ssd lerinde 10 yıl falan ömürlü olduğunu biliyorum bu bilgi doğrumu ?
  14. xiaomi redmi note 10 s telefonun ısınma sorunu mu var acaba havalar sıcakken kamera 3 saniye içinde kapanacaktır vb diyor yavaşlıyor ama başka teelfonlar öyle olmuyor neden böyle çözümü varmı ??
×
×
  • Create New...