Jump to content

*TOYGAR*

Üye
  • Posts

    1168
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    https://www.facebook.com/TOYGAR
  • Twitter
    https://twitter.com/ToygarVrli

Profile Information

  • Male
  • %systemdrive%\

Recent Profile Visitors

1873 profile views

*TOYGAR*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. 3 sene sonunda tekrar forumda.

    -TnCTR

  2. Düşünebilirim. Ama evde iki tane c3-00 var nokia x2'ye doğru gidiyor aklım
  3. [media]http://www.youtube.com/watch?v=tMkNb8dAkVI[/media] 1.34 den sonra sizin bölümünüz başlıyor.
  4. Windows 7 Ultimate / Professional x64 sürümleri içinde geçerli. Tamirden çok değişmiş dosyaların orjinale çevrilmesi diyebiliriz Teşekkürler.
  5. Sisteminizin donanımı ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacımız var ayrıca aygıt yöneticisinden ve Ağ bağlantılarımdan birer ekran görüntüsü de olursa iyi olur.
  6. Sistem değiştiği için yeni bir bilgisayara kurulum yapıldı sayılacaktır. muhtemelen.
  7. cesmi kardeş 300 TL tam anlamı ile sınır 3 lira 5 lira dahi oynatmak istemiyorum Android için tablet kullanıyorum zaten telefonda android olmasını istemiyorum açıkcası. Yine de teşekkür ederim
  8. Tabii ki hepsi kendi kutusu içinde ama dandik mıknatıslar bile 3-4 cm tahtadan birbirini etkiliyor. Oluşan manyetik alan verilerime zarar verir diye korkuyorum. 8 senelik bilgisayar geçmişimin hepsi o hddlerin içinde. İlk yazdığım kodlar,Modifiye sistemler vs. risk almak istemiyorum yani.
  9. Merhabalar arkadaşlar. Elimde 1 adet 500 GB Western Digital 1 Adet 1 TB Platinum 1 adet 2 TB Seagate taşınabilir harddisk var. Ve çalıştığım yerde alan sıkıntım var masamın üzerinde. Harddiskleri üst üste dizmem içindeki veriyi tehlikeye atar mı ?
  10. Tercih döneminin başlaması ile nereyi yazsam nerede iş bulabilirim kaygısı iyice artmıştır. Bir bilgisayar forumunda Yönetim Bilişim Sistemleri'nden Bahsetmemek olmaz. Ben Sivas-Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri 2.Sınıf Öğrencisiyim Şuan. ve Aklınıza takılan sorulara çözüm bulma umudu ile bu konuyu açıyorum. Sorularınızı bekliyorum
  11. Notepad++ ile bomsuz dönüştür deneyin genelde işe yarar
  12. Resimdeki temanın adını bilen var mı ? Ayrıca MAKINCI verdiğiniz ortala programını win 7 x64 platformunda çalıştıramadım. Standart temayı kullandığım için mi acaba ?
×
×
  • Create New...