Jump to content

bilinebilir

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

321 profile views

bilinebilir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bulut sürücülerinden birine yükleyebilirmisiniz
  2. Hocam bu sistemin içine office 2010 portable ekleyip masaüstüne kısayol nasıl ekleyebilirim?
  3. Üstad portable office 2010'u USB_ROOT klasörüne kopyalayıp boot usb oluşturup açılış yaptığımda office 2010 kopyalanmamış oluyor. (office 2010'u dosyalarıyla da iso halinde de gz halindede denedim olmadı.)
  4. Sunum güzel ancak turbobit tek linkleri ölü. Linkler ölü olduğu için deneyemedim...
  5. Sunum güzel ancak turbobit linkleri ölü. Ayrıca yorumlar olumsuz. Linkler ölü olduğu için deneyemedim...
  6. Arkadaşlar merhaba. Yeni bir notebook almıştım. Bu uefi olayından haberim yoktu. forumlarda önerilen gparted programıyla hdd deki herşeyi sildim. fabrika ayarlı kurtarma alanı vs. harddiski sıfırladım. geri dönüş yapamıyorum. bilgisayara win8 kuruluyor çalışıyor. win7 kuruluyor ama çalışmıyor. kurulum süreci normal tamamlanıyor tam masaüstü ekranı geliş öncesindeki windows logolu ekranda kalıyor. f8 le gelen seçeneklerden sonuç alınmıyor. uefi ile ilgili ayarları setuptan yapıyorum. legaly boot olan ayarlar üzerinden kurulum yapıyor. hdd yi nfts formatında yapıyorum ama sonuç yukarıdaki gibi oluyor. sorularım şunlar: 1) Fabrika ayarlı hdd ye dönüş yapılabilecek bir imkan var mı? (hdd ye tamamen formattan sonra) 2) win7 kurulum sonrası masaüstü ekranına geçememe sorunu nereden kaynaklanıyor olabilir. notebook: acer aspire e1 571
  7. Merhaba arkadaşlar. HFSlip klasörü içindeki HF klasörüne yüklediğim dosyalar aşağıdadır. HFSVCPACK_SW1 klasörüne yüklediğim dosyalar da aşağıdadır. Entegresyonu tamamlayıp XP'yi kuruyorum ama internet explorer 8 çalışmıyor. nerde hata yaptığım konusunda ve dosyaların yerinin doğru olup olmadığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Şu dosya HF klasöründeki dosyalar: Şu dosya da HFSVCPACK_SW1 klasöründekiler:
  8. arkadaşlar win7 kuracağımda demekki tüm driverları sorunsuz görüyor ki kurabiliyor. bu driverları xp katılımsız için entegre etme imkanı yok mu? dirver pack massStorage yetersiz ve eksik kalıyor herhalde.
  9. driver eklemeden de olmadı. win7 kordum mecburen. önceden xp kuruluydu. o nasıl kuruldu acaba. mutlaka driver ile ilgili bir sorun var diye düşünüyorum ama anlayamadım
  10. arkadaşlar merhaba. hazırladığım katılımsız xp cd sine driverpack ile en güncel olan mass storage driverları entegre ettim. entegre ettiğim paket şu: DriverPack Mass Storage 11.01 for Windows 2000/XP/2003 (x86) birçok bilgisayara sorunsuz kuruyorum ama acer aspire 5536 notebook'a kurulmuyor. setuptan hem ahci hem ide modda defalarca deniyorum olmuyor. kurulum aşamasında dosyaların kopyalanması ekranı bitip yüklemeye geçeceğinde bilgisayar kapanıyor. ati driver sorunu olduğunu düşünerek internetten araştırıyorum ama birçok yerde driverpack mass storage yüklenmesi öneriliyor ama bu sorunu çözmüyor. ilgisi olabilir diye driver pack'in mass storage'yle birlikte chipsetini HID yazanını ve miscellaneous yazanını da entegre ettim ama düzelme olmadı. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  11. arkadaşlar xp entegre, güncelleme gibi işleleri nlite ile yaparken sitede anladığım kadarıyla hfslip daha çok öneriliyor ben de hfslipte yapmaya karar verdim. ilk denememde sadece güncelleme paketlerini hfslip ile yaptım bi sorun çıkmadı. ama diğer ayarlar için bilmediğim birkaç şey soracaktım. 1) nlite ince ayarlarını hfslip ile uygulayabiliyormuyuz? 2) nlite'taki mesela cmdlines.txt dosyasının işlevini yerine getirmesi için hfslipte ne yapmamız lazm? 3) nlite'ta mesela baslat.cmd isimli dosyada geçen copy "wallpaper\*.*" /y "%Windir%\Web\Wallpaper\" komutuyla xp'ye belirlediğimiz wallpaperları yüklüyordum. hfslipte bu işlemi nasıl yapabilirim? bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
  12. peki arkadaşlar usb den açılış yapmak için ne yapmak lazım
×
×
  • Create New...