Jump to content

paradox08

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

264 profile views

paradox08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. CASPER NİRVANA 15.6" NB KLAVYE TÜRKÇE Q Yukarda belirttiğim parçayı çıkma olarak satan varsa fiyatını belirtirse almayı düşünüyorum. (sorunsuz çalışır durumda olması lazım)
  2. WinZip Pro 17 Build 10381 | x86 - x64 | Tam Sürüm - Full En çok kullanılan sıkıştırma programlarından biri olan WinZip'in en son sürümü. Uzun zamandır beklenen WinZip'in 17 sürümü, nihayet çıktı. WinZip ile dosyaları *.ZİP, *.RAR, *.TAR, *.BZ2 vb. formatlarında sıkıştırabilir, açabilirsiniz. Dijital fotograf makinesinden direk sıkıştırma desteği. Winzip bu sürümüyle dosya sıkıştırma kapasitesini arttırıp daha fazla boyutta sıkıştırma oranlarıyla karşımızda. Yeni sürümde en fazla 256-bit anahtarlama ve AES şifrelemesi yapabilir, dosyalarınızı daha güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Winzip bu sürümüyle de çok ses getireceğe benziyor. Özellikler: # İki ayrı sürüm : Standart ve Professional # Zamanlı veri yedekleme desteği (Sadece Pro sürümde) # Otomatik Zipleme işleri belirtebilme desteği (Sadece Pro sürümde) # FTP gönderme desteği (Sadece Pro sürümde) # Direkt olarak CD veya DVD'ye yazma desteği # Komut satırı desteği (Sadece Pro sürümde) # Geliştirilmiş sıkıştırma desteği (PPMd ve bzip2) # Eklenti yönetimi desteği # Gezgin tarzı görünüm # Hızlı dosya seçimi # Otomatik güncelleme desteği # Sihirbaz ve Klasik arabirim seçenekleri # Windows ile bütünleşebilme # Büyük dosyalar ile de çalışabilme # 128 ve 256 bir veri şifreleme # E-Posta desteği # Zip dosyalarını birden çok parçaya ayırabilme ve birleştirebilme # Yükleme özelliği # Kendiliğinden açılır dosyalar oluşturabilme x86 indir (Turbobit) x64 indir (Turbobit)
  3. Turkcell iletişim merkezi çalışanlarından biri olarak bolca sattığım telefon modeli Üreticisi ZTE'dir sadece kapağında Turkcell yazar. Telefon esasen güzeldir yanlız açıkçası üzerinde Turkcell tarafından yüklenmiş olan Android işletim sistemi olmasa daha iyi üzerinde bir sürü Turkcell uygulaması var zamanlar kasıyor telefonu. Fiyatına göre güzel bir telefon şahsi görüşüm.   Bu da arkadaşın önerdiği ACE VE MAXİPLUS 5'in kıyaslaması. http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Turkcell-MaxiPLUS-5-vs-Samsung-Galaxy-Ace-S5830
  4. Simple Tv 0.4.6Tr (Full) Program ile birbirinden çeşitli hd film, belgesel, müzik ve daha birçok kanalı online olarak izlemeniz mumkun. Programın en önemli özelliklerinden biri verilen canlı yayın linklerini izleyebime imkanı sağlaması ve izleninlenleri kayıt etme imkanıdır. Kanal Çeşitleri: Yerli Kanallar Film Kanalları (Yerli + Yabancı) Müzik Kanalları (Yerli + Yabancı) Çizgi Film Kanalları (Yerli + Yabancı) Spor Kanalları (Yerli + Yabancı) HD Kanallar Adult Kanallar Simple Tv İndir (Turbobit)
  5. Aynı yollardan bende geçtim Bilgisayar Programcılığı ikinci sınıfında portal yazmıştım php de kendi çapımda tamda bitmemişti ama 80 almıştım... :)
  6. şöyle diyim laptop cayır cayır yanıyordu fan yetmedi soğutmadı macun yeniledim onda hatırı sayılır bi ısı azalması oldu ama yine yetmedi laptop zaten eskiydi aldım ince uclu matkabı :D tam işlemcinin üzerine gelecek şekilde delikler açtım çok sinirlenmiştim çok da orjinal oldu ısıyı biraz daha aşağı çektim :D laptopların ısı problemi çok fazla o yüzden şükredin dedim 60 dereceye en başta :)
  7. Hocam benin ki laptop masaüstü değil :) masaüstü için evet belirttiğiniz değerler doğru olabilir ama laptoplar malum :)
  8. eğer garantisi yoksa sen sök temizle garantisi varsa serviste içini temizlet. 60 dereceye şükret ben bilgisayara işlemci ugrade ettim eskiydi pc intel t7250 işlemci alıp taktım taktığım gün abartısız 94 dereceyi gördüm :D ertesi gün termal macun aldım eskisini kazıtıp yenisini sürdüm ekran kartı çipi ve işlemci üzerine fanı çok iyi şekilde temizledim hava giriş yeri falan şu anda yükte en fazla 64 dereceyi gördüm :D
×
×
  • Create New...