Jump to content

yeniceli2001

Üye
  • Posts

    481
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Samsun

Recent Profile Visitors

2139 profile views

yeniceli2001's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

41

Reputation

  1. Forjest kardeşim eline,emeğine sağlık, stabil bir sitem olmuş, 6 pcye kurdum, 2 sorunla karşılaştım. Tüm pclerde aynı sorun olduğu için yazıyorum. 1:Kapatma ikonuna bastığımda bazen yeniden başlıyor. 2:Uyku moduna aldığımda, 2-3 saat sonra, uykudan uyanıyor. (gece uyumadan bırakıyorum sabah ışıklar yanıyor) net saat veremiyorum. Benim için büyük sorunlar değil, lakin kurduğum sistemlerde denedim. Başıma gelince sisteme belki olumlu eleştiri yaparım dedim, kötülemek karalamak değil gayem.
  2. bir tane de benden gelsin, http://www.2baksa.ws (daha önceden www.2baksa.net olarak hizmet veriyordu)
  3. dostum, Ubiquiti/Unifi, ap-LR sistemlerinden ikinci el 10 adet al(Adaptörü ile), Bir tanesini modeme tak kablo ile, Diğerleri otomatik olarak birbiri üzerinden modeme erişim sağlayacaktır, bu 9 adeti de yakın olan bungalovlara koy. yani 10 adetin bir tanesinin internete kablo ile bağlı olması yeterli,(kurulumu wireless uplink/mesh olarak yapacaksın) ortalama 7500-10000 arası tutar.
  4. https://www.mediafire.com/file/gtnuvsv3m3jb68n/Bandicut.2.6.0.277.rar/file
  5. evler arası kaç metre? bütçeniz nedir? Her bungalov eve AP koyacak mısınız?
  6. 2013'den beri kullanıyorum, ben bir yamuğunu görmedim dostum, kurumda dahi kullanıyoruz. Whatsappa ne yenilik geliyorsa bilin ki telegramdan çalıntıdır.
  7. sürümü biliyorsan deeprefe unfreezer/unlocker var mı diye aratabilirsin.
  8. arkadaşların attığı dosyalarını indirin, sürücü güncelleme ile, bilgisayarımdan sürücü seç ile, inf dosyasını göstererek sürücü yedirmen gerek, Zamanında benim de aynısı başıma geldi windowsun otomatik yüklediği hep cızırtı yapıyordu, inşallah sürücüyü bulursun, Ayrıca baya bir sürücü indir, indirdiklerini 1/2/3/4/5 gibi adlandır, sürücüleri inf klasöründen yükle kur.Dene, olamaynları sil, bulursan sakla. Ayrıca win vista/7/8 sürücülerini deneyebilirsin(üretici sitesinden)
  9. Mrb, sevgili forumdaşlar, Lisanslama sonrası bu sarı uyarı normal mi? 180 gün var ama office19.
  10. Eseti duraklatıp şifreyi de tnctr girdikten sonra hız sınırı yok herhalde, indiriyor ş uanlık
  11. ben de tekini asusa taktım, asus beyaz listede. uyuyor yukarıda yazdığım her ikisi de. (Wifi kartlar marka seçiyor bilginize, biraz derinlemesine araştırma yapıp bilgi edinebilirsiniz)
  12. soket tipine uygun, intel ac-7260hmw uygun dostum ben çinden 3 adet aldım bilgisayarlardakileri güncelledim ayrıca bu da olur DW1520 Dual Band Kablosuz 300 Mbps half MINI PCI-E BCM943224HMS
  13. Arkadaşlar Asus k55a notebook İçin kurdum ama kamera aygıt yöneticisinde var kurulu ama görüntü siyah. Acaba çıkartılan componentler arasında yer alan camera componentinden mi? İnternette pid no dan indirmediğim sürücü kalmadı:( cvp verirseniz beni aydınlatmış olursunuz teşekkürler
  14. Ben de program ekle kaldırdan kaldırıp, Eset endpoint antivirüs 5 e dönüş yaptım, denedin mi bilmiyorum, eset uninstaller programını güvenli kipte çalıştırırsan kalkar diye biliyorum.
×
×
  • Create New...