Jump to content

thegun27

Üye
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    doganoz.94
  • Twitter
    dogan_oz
  • Steam
    bindigidalikesenadam

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

7789 profile views

thegun27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Ekran kartı ile alakalı sıkıntı olsaydı başka bir monitörle de sorun çıkarmaz mıydı? Vga ile yada hdmi ile bağladığımda hiçbir sıkıntı olmadan kullanabiliyorum. Sizce bağlantı kablolarında bir problem olabilir mi?
  2. Bozuk Laptop Monitörü İyi günler sevgili TNCTR ailesi. Bir arkadaşım dizüstü bilgisayarını getirdi. Ekranında sıkıntı var dedi kaça malolur diye sordu. Laptopu başka bir monitöre bağlayarak kullanıyormuş. Ben başta komple gitmiştir demiştim ama açınca anladım ki başka bir problem olabilir. Laptop açıldığında ekran ledleri de açılıyor görüntü arada gidip geliyor ama Windows açıldığında tamamen gidiyor ve ekran ledleri açık kalıyor. Resimleri ekleyeceğim. Arkadaşım format atmamı da istedi. Format atarken ekran ilginç bir şekilde gidip gelse de saniyelik olarak net görüntü oluşturdu. Ben de bağlantı problemi olabileceğini düşündüm. Açıp bakmadan evvel sizlerin de fikrini almak istedim. Siz ne dersiniz sizce monitörü kendim yapabilir miyim? Yoksa ekran değişmeli mi?
  3. R.I.P Stan LEE :(

    1. STAN

      STAN

      anlamadım bana mı dediniz?

  4. İyi günler arkadaşlar. ben usb üzerinden ubuntu kullanıyorum ama bir sıkıntım var. 32gb usb belleğim olmasına ve windowsta 26gb boş yer gözükmesine rağmen ubuntu kullanırken yalnızca 4.8 gb boş alan kullanabiliyorum. usb belleğimin tamamını kullanabilmemin bir yolu var mı? şimdiden teşekkürler
  5. Arkadaşlar bilgisayarı ssd ye terfi edeyim dedim.elimde 120 gb sandisk ssd var. Win 8.1 kurmaya çalışıyorum. Eski hdd takılıyken krumayı denedim olmadı. HDD çıkarıp denedim şimdide bu hatayı veriyor.  ama kur kısmına geldiğimde yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık hatası alıyorum. bilgisayar iptal durumda şimdi. Win 7 denedim o da "Kur yeni bir sistem bölümü oluşturmayı veya varolan sistem bölümünü bulmayı başaramadı. Daha fazla bilgi için Kur günlük dosyalarına bakın hatası" veriyor. komut sistemiyle diskpart>list disk>select disk gibi bir çözüm vardı yaptım yine olmadı. Ssd önce sataII 0 portuna bağladım olmadı. çıkardım sataII 1 portuna bağladım yine olmadı. BIOS'tan ahcı modu yok yani enhanced var onu seçtim ama iki seçenektede bir fark yok. Sabahtan beri uğraşıyorum bir çözüm bulamadım. Bir de sitemde sıkıntı var sanırım boot edip disk seçim kısmına gelmem 20 dk sürüyor çok yavaş başlıyor işlem. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Okulda internetten online ödevlerimiz oluyor en kısa sürede bilgisayarı çalıştırmalıyım.   Bu arada anakart gigabyte g31-es2c
  6. hdd 10-20 lira fazla verip 1 TB alabilirsin.Çok bir şey değişmez ama 20 liraya ikiye katlarsın, bir de psu 500w alabilirsin arada biraz fark var kasaya monte PSU'larda ama ilerde sağlam bir ekran kartı alırsan rahat kullanırsın kafan orada olmaz vede A serisi dahili GPU sistemlerinde oyun performansı ve kullanım performansı yeterli ama oyunlarda küçük takılmalara sebep olabiliyor. incelemeleri yapılıyor (reklam olmaz inşallah ama teknoseyir ve technopath güzel incelemeler yapıyor) .ama oynuyorsun yani. OC yapmayacaksan da işlemci soğutucu gereksiz bence, stok soğutucu idare ediyor kendini. Tabi senin kararın. 
  7. Bugün bir şemsiye gördüm fiyatı 110 lira. Sanırım açılınca sekiz kişilik çadır oluyor.

  8. Bir projeye çağrıldığım için giremediğim iki dersin devamsızlığını başka derslerden düşeceğini söyleyen okul,ben başka dersten devamsızlık yapmayınca bana 2 saat devamsızlık borçlu oldu.Bunu da gördüm ya ölsemde gam yemem.

  9. Dünya, aynı çatı altında yaşayan beş kişilik bir liseli grubundan bile daha gürültücü. -Sakata Gintoki

  10. Abi bu nedir ya...adamlar aşmışlar bildiğin

    1. JohnnyBravo

      JohnnyBravo

      harika ama bizimkiler karakteri bayan olarak ayarlar sonra neyse anladın sen onu

  11. Açıkçası ben Lumia 925 kullanıyorum.Çözünürlük güzel,Kamera muazzam,hızlı,stabil,özellikli(alan sorunu var ben 8gb bulabildim aldım.fakat 16 gb bulabilirsen kaçırmamalısın).En büyük eksikliği akşama varmadan şarj bitiyor.Günde 2-3 defa şarj etmek zorunda kalıyorum.Fakat sen android yada IOS mu düşünürsün bilmem.Bne sadece söyledim.WP düşünürüm diyorsan 1020 41 MP kameraya sahip o da güzel telefodur.Lumia 930 ise 21 MP kameraya ve L925'den daha iyi özelliklere sahip.Bunları da düşünebilirsin.
  12. Abnormal summit izleyin gençler çok eğlenceli :D

×
×
  • Create New...