Jump to content

tekserkan

Üye
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tekserkan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

24

Reputation

  1. Bütün firmalar Türk Telekom un altyapısını kullanıyor ve bu firmaları bağlantısını bina girişindeki tt kutusuna kadar Türk relekom yapıyor.Diğer firmalar bazı bölgeler hariç abonelerinin arıza sorularını çözümleyemiyor.Çünki diğer x bir firmadan internet alığınızda ve bunun arızası olduğunda yine bina girişindeki tt kutusuna kadar telekom gideriyor fakat x bir firma olduğu için anlaşma gereği daire içi ve ankastre arızalarına bakmıyor ve abone x firmasından muhattap bulabilmek için uzun süreler bekliyor ve sonucunfda bir elektrikçiye yönlendiriliyorlar veya telekom ekipleri geldiğinde onlardan rica ediyorlar. Sizin bir arıza kaydı bildirin gidereceklerdir veya sorunun ne olduğunu sötleyeceklerdir.Eğer bina girişindeki tt kutusu sorunlu ise hangi firmadan internet alırsanız alın aynı sorunları yasarsınız.
  2. Oyun boyutuna bakılırsa yeni nesil oyun motoru kullanılmayarak pc versiyonu mahrum bırakılmış. Ben boyutuna bakarak söyledim fakat durum böylemi? Ps4 veya xoxOne versiyonundan farklı mı?Bu versiyonlarda oyun boyutu 20gb idi.
  3. Pro da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben ofice2013 ü aktif ettim başarılı bir şekilde.Office için kullanım süresine nereden bakabiliriz veya ne kadar süre ile aktifleştiriyor.
  4. Rica etsem hesaplardan bende alabilirmiyim.
  5. arkadaşlar yandex de indirme limiti aşılmış inmiyor win8.1 with update x64 bende yandex diskime ekledim ve öyle indirdim bağlantıyı paylaşıyorum. buyrun ; http://yadi.sk/d/fvc-_T6zMK7fe
  6. süperonlineda akk yok demişsiniz fakat sitesine girip baktığınız da bu değerleri görebilirsiniz.aynı ttnet te olduğu gibi aşıldığında 3mbps e düşüyor.
  7. devlet yurdundamı kalıyorsunuz özel yurtmu eğer özel yurt ise böyle durumlar normal.diğer arkadaşlarında dediği gibi katıla su doldur kapagını aç kaynasın dursun sıcak buhar ortama yayılır. ben hem özel hemde devlette kalmıştım özelde ısınma sorunu çok çekiyorduk ama devlet yurdunda hiç abartısız şort ve tişört ile dolaşıyorduk. :)
  8. güz ve bahar olmak üzere iki dönem vardır.bu dönemlerde kayıt yenileme işlemleri yapılır.ve her güz ve bahar dönemimde ders ekle sil işlemi internet üzerinden yapılır.ve bu dersler danışman tarafından onaylanır.hiç bilmiyorsanız diğer arkadaşlarınızdan öğrenin oda olmadı öğrenci işlerine danışın ama bulara gerek yok.çünkü öğrenci bilgi sistemi üzerinden hem ders ekleme silme işlemleri yapıyorsunuz hemde nasıl yapılacağını açıklayan yönergelerin yer aldığu bir pdf dosyası yer alır.
  9. buyrun program indirme linki. http://www.4shared.com/rar/KbQfpMnM/devUygulamas.html eğer istediğiniz exe değilde class is buyrun : http://www.4shared.com/rar/EuQxgfYt/KNN.html belki bu uyglamaların proje dosyaları istenebilir onuda upload ettim: http://www.4shared.com/rar/QkAFFaek/Proje.html   java ile fazla uğraşmadığım için o konuda yardımcı olamayacağım fakat visual studio yu kullanabilirsiniz.bir önceki kodda hata vardı düzelttim.bu java kodunda hata yok ise derlerim ve buraya koyarım fakat hata var ise birşey yapamam.
  10. bu gelenmailvectoru ve q değeri nedir acaba sayısal bir değer mi yoksa bir string değer mi?
  11. arkadaş ben bir konsol uygulaması hazırlayıp göndermeye çalışacağım.
  12. yazılarınızın bir kısmını bende okudum sormak istediğim bu söylediğiniz kız kaç yaşındaki annesinin kızdığını söyledi.yaşı küçük ise uzak durmanızı tavsiye ederim.genelde babalar kızar bu işe ama annem kızar demiş buda bana babasının hayatta mı sorusunu aklıma getirdi.ben erkek arkadaş durumlarına veya kız arkadaş durumlarına sırf bir kız arkadaşım veya erkek arkadaşım olsun mantığıyla bakanlara karşııyım.niyetin sevgiliden öteye gitmeyeceksede uzak durmanızı tavsiye ederim.eğer ciddiyseniz ciddiyetinizi belli edinki kızda anlasın sizin gözünüzde kendisinin değerini. eğer duygularınız karşılıklıysa ailelerde araya girmeliki birbirinizi tanıma sürecinde ailelerinde bilgisi olsun. bu işler bizzat şahit olduğum kadarıyla ve öğrendiğim kadarıyla şöyle işliyor.iki kişinin duyguları karşılıklıysa aileler devreye girer ve bir tanıma süreci başlar ve bu süreçte birbirinizin düşündüğü insanlar iseniz söz ve ilerisi değilsenizde her iki tarafta kırılmadan yollarınıza gidersiniz.
  13. bazı beğendiğim klasik müzikler ve türk halk müziği.Musa Eroğlu ve Zara favorim.   Max Richter - The Nature of Daylight h ttp://www.youtube.com/watch?v=8rluU6BGpKw    Zara-Yare Söyleme h ttp://www.youtube.com/watch?v=8pssbnry85o    MUSA EROGLU -- TELLI TURNAM h ttp://www.youtube.com/watch?v=EbKAyoCFotY 
  14.  belki flash playerla ilgili sorun olabilir.en basitinden önce flash playerı kaldırın ardından güncel sürümünü yükleyin.eğer farklı tarayıcılarda bu sorun yok ise sorun eklentilerle veya kullandığınız tarayıcı ile ilgilidir.
  15. 2parmak düşünceli davranışınız için tşekkrler.bencede ihtiyacı olanlara verilmeli ve bütün parçalar tek bir kişiye verilmemeli.
×
×
  • Create New...