Jump to content

efkan_37

Üye
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1728 profile views

efkan_37's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. çok güzel bir platform olmuş halihazırda derli toplu ulaşabiliyoruz gerekli programlara teşekkürler @forjest
  2. bu çalışmadaki windows 7 de usb 3.0 driverları var mı? diğer windows7 konundaki ekli olanlar? @DJ_Rush Birde windows 10 rs5 de katılımsız programları kullanamadım ne yaptıysam windows defender engelliyor gıcık etti çoğu katılımsız platformlar çalışmıyor daha doğrusu engelleniyor windows defender ve antivürüs tarafından....
  3. teşekkürler iyi bir sistemler derlemesi olmuş emeğine gözlerine klavyene sağlık eywallah.
  4. etkinleştirmek için link atabilirmisiniz neyi kullanıyım? çalışma için teşekkürler...
  5. sistem için teşekkürler güzel bir sıkıntı yok lakin lisanslama bendeki dosya kullandım tekrar format atmak zorında kaldım lisanslama için program önerisi?
  6. Mrb arkadaşlar Türknet yeni tarifesi kotasız, istenilen zaman iptal edilebilir tarifesini kullanan ve memnun kalan var mı? Özellikle Türknetin Aktif altyapısında olmayan 35 mbps hız vadedilen yerlerdeki kullanıcı gurubu hızlarınız nasıl internet stabilitesi vs bu tarife ve firmayı önerirmisiniz.
  7. " kulaklik jakıni saga sola kastırıyorum biraz geri cekiyorum ama hiç ses yok" bunda da ses gelmiyorsa jack girişine bakılması lazım ya değiştirilmeli ya da lehim yenilemesi yapılmalı. diğer gerekenleri yapmışsınız zaten yazılımsal bir sıkıntı yok bence donanımsal dediklerinize göre.
  8. Anlattıklarına göre sorun anakart kulaklık girişinde bende toshiba kullanırken bu sorun vardı çözümü kulaklık girişini tam takma yani kulaklık girişini yarım ya da 3 de 1 ucunu yuvaya koyarak dene tam ses aldığında öyle bırak ya da anakart kulaklık girişini değiştirmen veya lehimlerini yeniletmen gerek.
  9. Başta bu çalışmayı paylaşan @orca2002 teşekkür etmekle birlikte bu sunumu indirmede bize hız kazandıran @hayaletx kardeşimize de teşekkür ederim...
  10. Öneri için tşk ler indirdim oynuyorum güzel bir oyun gamepad ile de oynanabiliyor.Bilgi paylaştıkça güzeldir eywallah bu güzel oyun önerisi için
  11. Bu çalışmayı etkinleştirmek için ne önerirsiniz isim olarak ya da yönlendirme linki verebilirmisiniz. Çalışma için tşk ederim @orca2002 eline sağlık.
  12. Tesla yı finansal olarak destekleyen şahıs(Malın ta kendisidir) ; Tesla finansöre diyor ki kablosuz elektrik iletimi mümkün ama proje için finans lazım finansör(o zamanki elektrik dağıtım şirketi sahipleri) lan sen kablosuz elektrik dağıtımını bulursan biz batarız diyor projeyi çöpe atarlar... Şimdi tarihteki hangi şahsiyet bu finansörlere sövmez ki her aklıma geldikçe ........... bir düz gidiyorum.
  13. https://www.seedr.cc/?r=323224 Torrentleri ftp ye indirip ftp den bağlantı hızınızla çekmenize yarayan bir site free alanı 5 gb kadar artırabilirsiniz.
  14. esas kaynak https://extratorrentlive.com/torrent/5319295/Windows+10+PRO+AIO+DUAL-BOOT+UEFI+OEM+MULTi-7+Nov+2016+{Gen2}.html
×
×
  • Create New...