Jump to content

MaDTuRk

Üye
  • Posts

    542
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2882 profile views

MaDTuRk's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

158

Reputation

  1. Yüz tanıma ile oturum açmayı etkinleştiremiyorum bir türlü windows hello ile uyumlu bir kamera bulamadık diyor.
  2. Bu windows defenderi pasif yapmanın hazır reg dosyası yokmu direk onu kullansakta bu işletim sistemindeki hale gelse onların dosyasını paylaşma şansınız varmı ?
  3. 32 gb ram var . peki istersek sanal ramı nasıl açacağız
  4. sanal bellek normalde işe yarıyor mu ? birde rufus ile yazdırırken 3.19 olmasının sebebi nedir ?
  5. Explorer hatası dediğiniz hatalar nedir tam olarak ? birde windows 11 kendi fotoğraf görüntüleyicisini nasıl seçeceğiz tekrar ?
  6. Kurulum tamamlandıktan sonra yeniden başlatmamıştım unuttum işlemlerime devam etmiştim sonra başlatmıştım sorun olur mu ?
  7. Lite kurmak daha mantıklı o zaman. Lite yazınca ben direk Microsofttun çıkardığı orjinal lite sandım onda çoğu şey eksik normal de çünkü.
  8. Merhaba, Home lite sürümünün farkı nedir?
  9. Zyxel vmg3625 tb50 aldım 1 ay olacak hiç sorun yaşamadım şuanlık. O lanet Asus tan kurtuldum amazonun 1 aylık iade süresi vardı da allahtan verdim o lanet modemi kurtuldum. Sürekli kopuyordu hız düşüyordu zyxel aldığımdan beri hiç birini yaşamadım. Asusu alacak arkadaşlara sesleniyorum buradan bedava verseler almayın
  10. Zyxel 30 yıldır modem üreten bir firma daha önce kullandım memnun kalmıştım ona istinaden alacağım oda olmazsa keenetic geçeceğim. TP linki kullandım daha önce wifisi çok kopuyordu onuda sevmedim şimdi nasıldır bilmem. 1989 yılında, Dr. Shun-I Chu tarafından Tayvan'da kurulan ZyXEL, kısa süre içerisinde dünyanın lider ağ ve genişbant teknolojileri şirketi haline geldi.
  11. Merhaba arkadaşlar: Asus AC750 modem kullanıyorum modemi kırmak üzereyim 1 ay önce evime internet bağlattım, TurkNet 75 mbt paketini kullanıyorum 74 alıyorum sorun yok.ilk başlarda sorun yoktu son zamanlarda iyice mala bağladı, modem aldığıma alacağıma pişman oldum. modemin sorunlu olduğunu okumuştum ama, fiyatdan dolayı almak zorunda kaldım belki sorun yaşamayız dedim ama öyle olmadı malesef. Tüm ışıklar yandığı halde İnternete girmiyor, dosya indirmeye başlıyorum, 10 dakika- 75 mbt te indiriyor sonra, kademeli olarak hız düşüyor 1 mbt kadar düşüyor, sonra kökten gidiyor. modemi yeniden başlatınca düzeliyor, birde dosya indirmeye başlıyorum ilk başta 75 mbt ile indiriyor sonra 10 düşüyor öyle kalıyor modemi yeniden başlatıyorum öyle düzeliyor. Sürekli kopup duruyor netten baktım kaç tane ayar yaptım olmuyor yazılım attım olmuyor çok salak bir modem saçma sapan şekilde çalışıyor stabil değil. Bina içindeki ankastre'den eve gelen kablo direk tek kablo ve sıfır yeni, arada ek veya modem de spliiter yok. Türk Telekom ekibi ve TurkNet ekibi geldi baktı saha dolabına bina içindeki ankastre kutuya ana hatta problem yok, 80 mbt geliyor. daire içine gelen kabloyada bakıldı kopma hiç bişi yok 80 geliyor dediler modem sorunlu dediler geri vereceğim zyxel vmg3625 tb50 alacağım sizce nasıl bir modem. Asustan uzak durun derim allahtan amazon dan aldım da amazon da 1 ay iade süresi var.
  12. İndirme kaynağı ile alakalı olamaz kaynağı durdurup ölçüm yapıyorum normal net hızı düşüyor normal de de. ADSL modem var takıyorum ama vdls hat olduğu için İnternet gelmiyor.
  13. Merhaba arkadaşlar internet sağlayıcı olarak Turknet kullanıyorum bölgem 75 mbt vdsl desteklemektedir . 73-74 mbt arası indirme hızı alıyorum, yükleme hızıda 7 mbt. modem olarakta Asus AC750 modelini kullanmaktayım. Bu modemin çok sorunlu olduğunu, okudum ama bütçem malesef buna yetti almak zorunda kaldım. 2 hafta oldu interneti bağlatalı ilk geldiklerinde de bir problem olmadıklarını söylediler, bina içerisindeki kutudan eve modeme kadar gelen kablomda yeni Benim sorunum şu tam olarak normal, internette takılırken hiçbir problem yok ne zaman bir şey indirmeye başlasam torrent üzerinden yada herhangi büyük boyutlu bir dosya, internet hemen saçmalamaya başlıyor ilk başlarda 73 mbt ile indirme yapıyor 10 dakika geçmeden 10 mbt düşüyor modemi açıp kapatınca düzeliyor.defalarca denedim hep aynısını oluyor ne zaman internete abansam kesintisiz şekilde dosya indirmeye kalksam internet hızı sapıtıyor. Ekipler gelip aşagıdaki kutuya dışarıdaki saha kutusuna herşeye baktılar cihazlarla, kopma düşm hiç bişi yok abi dediler.turknetin sayfasında’da veriler normal görünüyor . 2ghz ‘de 5 ghz’de ikisinde de aynı durumu yaşıyorum modemi iade etme sürem var hala, modemi iade edip zyxel yada tplink filanmı alsam bilemedim.
  14. Merhaba arkadaşlar arkadaşımın pc format atmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. Bilgisayar Almanya dan gelme 5 senelik i5 işlemcili bir pc Windows 7 orjinal sistemi Windows 10 filan desteği yok zaten. Ama Windows 7 kuramıyorum ne yaptı isem olmuyor mbt gpt uefı ne kadar yazma şekli varsa yazdırırıp tek tek denedim İSO değiştirdim ama olmuyor formatı atıyoorn2 ekrana geliyor kurulum tamamlanmadı diyor yapılandırmayı sürdürmeyi denemek için yeniden başlatın diyor neden böyle oluyor bilgisi olan varmı?
  15. Sony Teyp Ayarları Merhaba arkadaşlar Sony DSX-A200 teyp var ama Ekolayzır ayarlarını yapamadım sony'nin Ekolayzır ayarlarını bilen varmı ?
×
×
  • Create New...