Jump to content

Mycrosoft

Üye
  • Posts

    781
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Mycrosoft last won the day on February 28

Mycrosoft had the most liked content!

İletişim Bilgileri

  • Skype
    kavasemircan

Profile Information

  • Male
  • Türkiye, Balıkesir

Recent Profile Visitors

7374 profile views

Mycrosoft's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

90

Reputation

  1. va7eyla ve relati7ity aynı kişi mi?

    1. relati7ity

      relati7ity

      Evet, diğer hesabıma erişemiyorum. va7eyla eski hesabım.

  2. Yeni programlar eklendi. Arayüzde iyileştirmeler yapıldı. Arama kutusu eklendi. Program çalışma mantığındaki bazı hatalar giderildi.
  3. Aslında onun kontrolünü ekledim. Eğer sistemde winget yok ise bu şekilde bir mesaj çıkıyor:
  4. Çalışma mantığı aynı, "winget install <program_id>" şeklinde istediğiniz programı kurabiliyorsunuz. Benim yaptığım bunu bir arayüz üzerinden gerçekleştirmek. Arayüzü güncelleyip yeni programlar ekledim. Görseli güncelledim.
  5. Kavas Installer Arkaplanda winget kullanarak bilgisayarınıza program kurmanızı sağlayan bir platform geliştirdim. Powershell üzerinden çalıştıracağınız tek bir komut ile bu arayüze erişim sağlayabilirsiniz: Bu komutu kopyalayıp Powershell'e yapıştırın, yükleyici arayüzü karşınıza çıkacak. - Çoklu dil desteği bulunmaktadır. Windows'u hangi dilde kullanıyorsanız o dilde çalışacaktır. - Windows 10 ve üzerinde çalışmaktadır. Arkaplanda winget kullandığı için sisteminizde winget komutunun etkin olması gerekmektedir. - Zaten bilgisayarınızda kurulu olan bir programı arayüzden tekrar seçerseniz seçtiğiniz programı güncelleyecektir. NOT: Platform test aşamasındadır. Eklenmesini istediğiniz program/dil veya tespit ettiğiniz bir hata var ise benimle iletişime geçebilirsiniz. Bu platform açık kaynak kodludur. Kaynak kodlarına https://github.com/emircankavas/kavasinstaller/ üzerinden erişebilirsiniz. Kaynak belirtmek koşulu ile dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
  6. image.png.6087e3e259ff0c06265cb43da221b222.png

    1. AdnanGumus

      AdnanGumus

      hala 32bit destek varmı en sevdiğim işletim sistemi 

    2. Mycrosoft

      Mycrosoft

      Normalde yok, ama çinli kardeşlerimiz Chromium'un son sürümünü XP için build etmişler.

  7. Site pek güvenilir gelmedi. Kafadan mail sallayıp hesap açtım ne bir doğrulama istedi ne başka bir şey. Eğer dosyalardan public link oluşturulabiliyorsa warez paylaşımı için falan kullanılabilir.
  8. Zamanında morning bunun türkçe olanını hazırlamıştı: Arşivimde mevcut, isteyen olursa tekrar upload edebilirim zira bu konudaki linkler ölmüş.
  9. 2009 yılında topladığım bilgisayarımda da, daha 6 ay önce topladığım bilgisayarımda da Windows 10 kullanıyorum, bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım. 6 ayda bir büyük güncellemenin gelmesi Windows için çok iyi oldu. Eskiden hatırlarsanız 3 senede bir yeni sürümler ve özellikler geliyordu. Ve public beta yoktu, yani kullanıcı geri bildirimleri az olan sistemler piyasaya çıkıyordu. Şimdi ise Microsoft sizin bilgisayarınızdan veri topluyor evet, ama bu veriyi sizin sisteminizi iyileştirmek için kullanıyor. Her şey bu kadar toz pembe mi? Tabi ki değil. Nasıl sizin kullanıcı deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyorsa kendi cebini doldurmak için de çalışıyor. Sizin ziyaret ettiğiniz websitelerine göre oluşan kullanıcı profilinizi diğer şirketlere satıyor.
  10. Dota 2 CS:GO Apex Legends Half Life Bunları aktif olarak oynuyorum beklerim
  11. Font adı söylemek zor çünkü bilgisayarlarımızdaki gibi font dosyaları kullanmak yerine cihaza gömülü olan paketlerle harfleri çıktı veriyor. Ama font sitelerinde "Monoscape" ve "Sans-Serif" kategorilerinde bu tür yazı tipleri mevcut
  12. Shane XP Ultimate 2009 İstek Elinde olan var mıdır? İnternetteki linklerin hepsi patlamış bulamadım.
  13. Forumun eski günlerini özledim 

    1. furopebelu

      furopebelu

      Yıllardır takip ederim forumu maalesef şu anda durum içler acısı 24 saatte yazılan mesaj sayısı belli bağışlar bitmiş durumda. Peki neden böyle oldu artık trendler başka katılımsız modifiye warez devri kapandı zaten bütün sistemler otomatikleşmiş ve online hale gelmiş durumda ücretsiz olarak spotify netflix vs ayrıca win32 uygulamaları yavaş yavaş miladını dolduruyor dokunmatik ve farklı platformlara yönelik çalışmalar olması gerekiyor yapay zeka, kuantum bilgisayar, sanal gerçeklik gibi ayrıca siteye yeni kanlar gerekiyor mod kadrosu değişmeli siteye bile girmiyorlar online oldukları tarihe bakarsanız. Siteyi canlı tutacak hiçbir etkinlik değişiklik yok üyelerde heyecan yaratacak. Zaten katılımsız ve warez konusunda da pek çok başka site türedi tnctrden ayrılanların kurduğu şimdi tek tek yazıp reklam yapmak istemiyorum. Bu siteyi bu site yapan özü modifiye ve katılımsız sistemlerdir ancak bu gidişle site silinip gidecek maalesef internet ve teknoloji dünyası acımasızdır ayak uyduramazsan silinip gidersin yılların tnctrsi olsan bile. Hayatta kalmak için değişmek ve kendinden ödün vermek zorundasın.

  14. Tnc Sever olarak değiştirebilirsin
×
×
  • Create New...