Jump to content

furkan6601

Üye
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

furkan6601's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

62

Reputation

  1.   Sen ne saçmalıyorsun arkadaşım bilip bilmeden konuşmayı bilen arkadaşlardan birisin anladığım kadarıyla. Uzaktan konuşup ahkam kesmek kolay ne dediğimi ne anlattığımı bile anlamayacak düzeydesin. Internet explorer simgesini masaüstüne eklemediğim için program files dan ulaşabilirsiniz dedim bu bir, dll dosyaları bozuk değil bozuk olsa sistem kurulmaz zaten bu iki, mixtapes arkadaşımızın da dediğine göre sorun temadan kaynaklanıyormuş bu geri bildirimlerle bizde sorunlarımız düzelteceğiz geri bildirim yaptığı için de ona ayrıca teşekkür ediyorum. Boyut büyümesi normal zira boot ekranı, duvar kağıtları, simge paketi, logon, setup ekranı falan kaliteli olsun derken boyut büyüyor bütün resimler full hd zira şimdi başlayacaksın ki bunlar ne kadar tutar gir topla bakalım bunları bir klasöre ne kadar tutuyor. Bu sistemi indirip kurmamışsındır bile o yüzden yorum yapma. Emeğe saygı göstermeyeceksen buralara uğrama bile adminlerin işine karışmak da sana düşmez hakeza.
  2. Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, framework ve vc2013 sisteme entegre edilmiştir ancak kurulum kısmında bazen yüklü bir biçimde gelemeyebilmektedir, bunu buraya yazmanız da bana anlamsız geldi zira internetten kolayca indirilip kurulabilen basit programlar ve basit işlemlerdir kendileri. System taratma olayına gelince o konuda bir şey diyemiycem haklısınız ve en kısa sürede dosyaları düzenleyip upload edicem sizin gerekli yerleri değiştirmeniz yeterli olacaktır. Elite Xp sistemlerinden bilen bilir beni ilk defa system modifiye etmiyoruz, yaptığım win7 derlemelerini kendim kullanıyordum ancak sizin de kullanmanızı istediğim için bu sefer upload etmek istedim teşekkürler.
  3. internet explorer son güncellemeler dahil içinde mevcuttur. Program Files dosyası içinden ulaşabilirsiniz.
  4.   Tekrar bakıcam bu duruma eğer düzeltebleceğim bir şey ise hemen ilgileneceğim değilse diğer sürümlerde halledeceğim, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.     Tek link olayını çok denedim ancak dosya boyutu büyük olduğundan dolayı her seferinde bir sorunla karşılaştım şu an için öyle bir alternatif ne yazık ki gelemiycek.
  5. 8 gb lik usb bellek ile rufus yontemi kullanilarak UEFI kurulum yapilmistir ve denenmistir. Bastan denemenizi oneririz
  6.   Öncelikle cevabınız için teşekkürler, rufus sorununuzu çözdüğünüzü varsayıyorum bu durumda, yani şu an ikonlar için yapabileceğim hiçbir şey yok kusura bakmayın hepsi teker teker el emeği değiştirildi icon pack olarak yüklenmedi belki siz icon pack bulup 3. parti yazılımlarla değiştirebilirsiniz orasını bilemem. 
  7.   Nasıl bir sorun veriyor detaylı bilgi verebilir misiniz ?     UEFI kurulum için en etkili yöntem rufus ile kurulum yapmaktır buyrun burda anlatımı bulunmaktadır flashınızı biçimlendirdikten sonra adımları teker teker eksiksiz izleyidiğinizden emin olunuz lütfen.   Edit:Eksik bilgi
  8.   Gerçekten bu sorunlara çok şaşırdım zira orjinal sistem dosyaları ile mümkün olduğu kadar oynanmadı ve registry ayarları sadece gerekli yerere yapıldı. Bana kalırsa format sırasında bir sorun olmuş olabilir, biz bu sistemler detaylı bir şekilde kullandıktan sonra upload edip konu açıyoruz, gerekli testler yapılmıştır yani.     Masaüstü arkaplanlarını bulamadım kısmını anlayamadım, sağ tık => kişiselleştir => masaüstü arkaplanı bölümünden hepsine ulaşılabilir. Gözünüz iyi görmüyor olabilir buna benim yapabileceğim bir şey yok sistem ortada ve çoğu kişi tarafından da beğenildi kişiye özel bir sistem çıkarılmıyor sonuçta burda. Rufus olayını da anlayamadım biraz daha detaylandırırsanız yardımcı olabilirim.   İndirirken sorun yaşamış olabilirsiniz iki partı da eksiksiz bir biçimde indirdiğinize emin olun veya yeniden indirmeyi deneyin, ya da winrarı silip tekrar yükleyin sorununuz hallolacaktır     Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Mediafire çalışma prensibi basittir dosya gelir captcha bilgileri girilir indir tuşuna basılır ve indirilir.     İndirdiğiniz iso'yu açınız Pro dosyası içindeki install.exe dosyasını siliniz aktivasyon işlemini iptal etmiş olursunuz. Ancak tekrardan dism ile dosyaları iso'ya çevirmeniz gerekmektedir.
  9.       Öncelikle bu sistemi aynı görsellikle Elite Xp'ye entegre etmeyi düşünüyorum ardından x86 neden olmasın.
  10. Boot ekrani konusunda bir tek sikintinin sizde oldugunu dusunuyorum. Ama dediginiz sikinti bir kac kiside daha olustugu icin hatali dosyayi tekrardan yapip sorunsuz halini sizinle paylasacagim
  11. Boot ekrani direk sisteme entegre edilemedigi icin sorun cikartabiliyor yuklemenin son kisimlarina dogru. Dvd iceriğinde pro adli klasorun icinde boot denen bir dosya var. Eger buna cift tiklarsaniz sorununuzun hallolacagini dusunuyorum
  12.   Biraz öncede söylediğim gibi Elite derlemesi indiriyorsunuz reklam olması gayet doğal, abartı olmamasıyla birlikte sizin de söyledğiniz gibi dikkatli bakıldığında anlaşılabiliyor. Boot ekranı, tema orb ve bilgisayarım özellikleri dışında başka bir yerde bulunmamaktadır (eğer hatırlamadığım olduysa affola) isteyen yine sizin de dediğiniz gibi ek programlarla değiştirilebilir orası artık size kalmış.
  13.   Sadelikten ne anladığımıza bağlı sonuçta göreceli kavramlar bunlar. Klasik windows teması kullanmamın da bir anlamı olmazdı herhalde zira sizlere farkli şeyler sunmak istiyorum, sizin sadelikten bahsettiğiniz eğer orjinal windows ise ben bir şey diyemem. Kendi logomu koymam sorun olmasın lütfen zira burada bir emek söz konusu ve sizin indirdiğiniz de bir Elite derlemesi windowsa neden her yere kendi logonu koydun demek gibi bir şey bu (yanlış anlaşılmasın windows gibi işletim sistemini ben yazdım falan demiyorum.).
  14.   Tabiki değilim ancak ESD ile sorunlar yaşanabiliyor ve gerçekten baş ağrıtıyorlar.
  15.   İndirilmiyor derken nasıl bir hata alıyorsunuz ? Mediafire çok sağlamdır aslında böyle bir sıkıntı yaşatmaz. Tarayıcınızdan kaynaklanan problemler olabilir başka bir internet tarayıcısıyla denemenizi tavsiye ederim.     En kısa sürede eklenecektir. Teşekkürler     Tema benim modifikasyonumdur, beğenmenize sevindim en kısa sürede eklemeye çalışıcam.
×
×
  • Create New...