Jump to content

by.aslan

Üye
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1521 profile views

by.aslan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. Konuyu amacının dışına çıkartmayalım. Kodları neden saklamayı düşündüğüm beni ilgilendirir. Kaldı ki kodları gerektiği zamanlarda gereken kişilerle paylaşıyorum.
  2. Merhaba ,   Benim sorum başlıkta da yazdığım gibi C# kullanarak program yapıyoruz fakat bunlar piyasa da bulunan decompiler'larla rahatlıkla açılıp kodlarına bakılabiliyor.  Bunu önlemek adına sizin kullandığınız yöntemler var mı ? Veya exe dosyalarını sıkıştırmak için bazı programlar kullanılıyor bunlardan önerebileceğiniz var mı ?    İlginiz için teşekkür ederim.  
  3. Hayır güvenli modda tarama yapmadım. Onu da şimdi deneyeyim. EDIT: Malwarebytes Anti-malware ile güvenli modda taradım yine işe yaramadı. Herhangi bir tehdit bulamadı. :unsure: 
  4. Merhaba Arkadaşlar,   Başlıkta da belirttiğim gibi komut satırını açmaya çalıştığımda ekrana 1 saniye görünüp kapanıyor.  Denediğim Yöntemler :    Anti virüsü kapatıp sonra açmaya çalışmak. Malwarebytes Anti-malware ile taramak. Bilgisayarı Güvenli Modda başlatıp orada komut satırını açmaya çalışmak. HKEY_CURRENT_USER >> Console >> FullScreen anahtarının değerini 0 yapmak. HKEY_CURRENT_USER  >> Software >> Policies >> Microsoft >> Windows >> System >> disablecmd anahtarını silmek. (Buradaki Anahtarı siliyorum bilgisayarı yeniden başlatınca tekrardan geliyor.) ComboFix'i denedim ama sanırım komut satırı çalışmadığından dolayı o da ilk komut satırına ihtiyaç duyduğu için çalışmıyor.   Komut satırını açık tutmak için sadece cmd.exe /k yazınca açık duruyor. Ama bazı programlar komut satırına ihtiyaç duyuyor ondan dolayı açılmıyor. Bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.   İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
  5. Fonksiyonelden kastın daha rahat olması ise BANA GÖRE text dosyasına girip bir şeyleri değiştirmek benim için daha rahattır. Tabii ki senin dediğinde kötü fikir değil. Diğer konuda da bana tam olarak girdiğin linki yazarsan bende o link üzerinden deneyip test edebilirim. Normal internet explorer'da doğru çalışıyorsa burada da çalışır ama ek olarak yazılması gereken kodlar var mı onu tam olarak bilmiyorum. Dediğim gibi sen bana girdiğin siteyi bana özelden veya buradan yaz bende o site üzerinde deneyeyim. 
  6. Bu arada bir tane linki atladığımı fark ettim. Son halini buradan indirebilirsin. Fonksiyona gönderdiğin sayılar butonun sıralamasını belirliyor. Ben 0'dan başladığım halde 4 numarayı atlamışım. Bunu dün fark ettim fakat anca bugün fırsatım oldu.
  7.    public Form1()         {             InitializeComponent();                            webBrowser1.ScriptErrorsSuppressed = true; // Bu satırı benim eklediğim yere ekleyin düzelir diye tahmin ediyorum.         }
  8. Buradan indirebilirsin inşAllah işini görür. Kolay gelsin.
  9. Ben sana yardımcı olmak istiyorum fakat yapmak istediğini tam olarak anlayamadım. Şimdi 4. Sınıf 5. Sınıf 6. Sınıf 7. Sınıf ve 8. Sınıf butonları var. Bunların da her birinin altında üçer buton var. Senin istediğin şeye gelincede Şimdi 4. Sınıf 5. Sınıf 6. Sınıf 7. Sınıf ve 8. Sınıf butonlarına tıklayınca onların görevi zaten belli sadece diğer butonları görünür yapmak. A B C butonlarının her birine bir site eklemek istiyorsun ve ona tıklayınca o siteye gitsinler istiyorsun. Şimdi 1. sorum şu bu Text dosyaları her sınıf için ayrı mı ? Yoksa aynı Txt dosyasını hepsi için mi kullanacaksın ? Eğer buradan da anlaşamazsak Tam Viewer ile özelden id ve şifre gönder bağlanıp bakayım yardımcı olabilirsem yapayım.
  10. // En üste using System.IO; kütüphanesini eklemen gerekiyor. try { var satirlar = File.ReadAllLines("Linkler.txt"); foreach (var satir in satirlar) { // Burada her link için yaptırmak istediğin şeyi yazabilirsin. Yani satirlar dizisini okuyorsun. } } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.ToString()); } } Buradan yaptığım ufak uygulamaya bakabilirsin. Belki işine yarar. 
  11. Demek istediğinizi biraz daha açar mısınız ? Yani TextBox1 de varsayalım ki www.google.com yazıldı. TextBox2 de www.tnctr.com yazıldı. Sizin istediğiniz butonlara basınca bilgisayarın tarayıcısında mı açılsın ? Yoksa programın kendi içinde tarayıcı olsun onun içinde mi açsın ?
  12. Abi şöyle diyeyim giriş yaptıktan sonra yönlendirdiği sayfaya veri göndermek ve almak istiyorum. İlk mesajda da bahsettiğim gibi o sayfada textbox'lar checkbox'lar falan var niyetim onlara işlem yaptırmak. Bununla ilgili tavsiye edebileceğin bir link varsa benimle paylaşırsan sevinirim.
  13. Abi chrome'da çalıştı dediğin yöntem teşekkür ederim. Fakat ben C# ile bunu yapmak istesem C# arka planda İnternet Explorer'ın altyapısını kullanmayacak mı ? 
  14. Google Chrome ile bir kere giriş yapmıştım şimdi ne yapsam silemiyorum oradan. Geçmişi şifreleri falan hepsini temizledim ona rağmen o adrese otomatik kullanıcı adı ve şifre sormadan giriyor.
×
×
  • Create New...