Jump to content

ZEUS__

Üye
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1874 profile views

ZEUS__'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputation

  1. selamlar, çalışmanı her ay güncelleyerek kendi updatelerimi entegre edip kullanıyordum. artık windows 10u yavaş yavaş kurcalamaya başladım. windows 10 için aynı şekilde efi destekli bu tarz çalışman var mı? bulamadım ben ya da nette bi çalışma linki, iso vs. de olur. olmazsa ayrı ayrı x86 x64 yapıcaz artık. iyi çalışmalar.
  2. %wpipath% olarak kullanırsan cdden de usbden de sorun olmaz. seçenekler>genel tabı> varsayılan kurulum yolu sistem(varsayılan) seçili olsun. hangi sürüm kullanıyosun bilmiyorum ama 8 üstünde bu seçilde varsayılan olması lazım.
  3. slmlar @nous, flash mı yapıyor yoksa html 5 olarak mı yapıyor efektleri vs. malum flash artık bitti gibi.
  4. eyv. hocam, dosyaları değiştirmeden denedim şimdi çıktı menüsü ama madem iş görmeyecek diğer konudaki 2 gblık dosyanın inmesini bekleyeyim. bende mustangPEbuilder ile yaptım bi tane acronis+disc director onu artık kullanmak istiyorum efide gerek olursa.   senin 2gblık sistemden verim alırsam ya 64lük bi usb3 alıcam ya da 500lük haricinin 50-60 gbını ayırıp kullanıcam artık herhalde.
  5. hocam selamlar, indirdim ve videoyu da izleyerek 2 kez denedim, dosyaları değiştirdim ancak bende grupdos ve aero menüsü gözükmedi. bcd dosyasını Visual BCD Editorle de açtım ancak grub ve aero girdileri yoktu. aşağıda ss koydum. yeni konundaki 2 gblık dosyayı da indirmeye başladım ama çok yavaş iniyor. benim niyetim grup4dos efi desteklemediği için bu menüden grub menüsüne giriş yaparak efi destekli acronis, activebootdisk gibi efi destekli isoları çalıştırmak. şu an WinSetupFromUSB ile işimi görüyorum ancak efi desteği olmadığı için efi sistemde direkt kuruluma geçiyor. senin sistemde sanırım gruba geçis yapıp isoları çalıştırmada sıkıntı olmayacak.
  6. şu an test imkanım yok ancak şunu merak ediyorum. OEM sürümünü kullanmayı düşünüyorum ancak çıkan onay ekranında (antivasyon işleminin otomatik yapılmasını istiyor musunuz) mesela 30sn. ya da 60sn. sonra seçim olmazsa otomatik olarak aktivasyonu yapıyor mu? yoksa katılımsız kurulum için bu ayar olsa güzel olur. hatta olursa belki bi .ini dosyası ile bu sn olayını ya da şu kadar sn. sonra şu seçeneği yap diye kendimiz ayar dosyasından okutsak güzel olur.
  7. 2015 sürümde de 2014teki gibi kullanılan keye göre mi premium oluyor? yoksa direkt premium mu geliyor?
  8. sorunsuz yapılabilen 16gb için güncel usb marka model var mı acaba?
  9. selamlar, günlük kullandığım makine de windows 7 x64 ultimateden windows 8.1 x64 bite geçmek istiyorum. ssd var ve uefi kurulum denemek istiyorum ancak uefi ile her crack çalışmyo sanırım. hiç uğraşmayım mı uefi ile sence, normal mbr kurulumla devam mı edeyim crack olaylarından dolayı.
  10. usbden windows 8.1 uefi kurulum yapmak istiyorum ama uefi kurulum için kmspico gibi yöntemler ile rahatlıkla aktivasyon oluyor mu acaba?
  11.   istediğini katılımsız bölümünde yapan arkadaşlar var, açıkçası ayıracak vaktim yok bu ara. aslında basitçe bu 3,5 paket ile wincertte paylaştığım 4ü arka arkaya çalışacak şekilde 7zip ile kendiniz de az bi bilgi ile yapabilirsiniz..
  12. @x-force bahsettiğini şimdi anladım linkteki patche bakınca. maalesef o konuda test etme imkanım olmadı eski işlemcili makinalarda.
  13.   selamlar hocam, herhangi bi sorun yaşamadım kurulumlarda. windows 8 350 mb ayırıyor, onun boot wimi diye sanırım windows 7'de de aynı şeyi yapıyor. yukarda @casper0007 nin mesajındaki boot.wimi denersen windows 7 kurulum ekranına benzer bi shelli var.   yöntem güzel oldu. uefi kurulumu içinde usb mi kullanabildim, dvd pek kullanmıyordum ancak imajlar 5 gb, 6 gb boyutlarındaydı. bu yöntemle hem win7, hem win8 dvdye sığıyor.
  14.   sağolasın. mesajı şimdi gördüm, dün gece dediğin gibi çözdüm bende win8 cdsine oem, xml,install.wim ne varsa taşıdım oldu. iyi  oldu böyle, uefi için usbye atacam bakalım. sağolun.
×
×
  • Create New...