Jump to content

onur_ozk

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About onur_ozk

Recent Profile Visitors

374 profile views

onur_ozk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhaba dostlarım, ben ams'de klasörleri sıkıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Bunu kolaylaştıran bir plugin var mı bildiğiniz?
  2. Herkese merhaba, benim bir sorum olacaktı. Aynı ağ üzerindeki iki bilgisayarın birinde Appserv kurulu ve bu sayede ikisi arasında dosya alışverişi yapıyorum. Aslında dosya indirmekte sıkıntı çekmedim istediğim şekilde indiriyor. Fakat birinci bilgisayardan ikincisine dosya uploadı yapamadım. HTTP.Download ile indirimini sağladım. Fakat upload için FTP Plugininde host yerine ne yazmalıyım? Atıyorum IP 192.168.43.186 olsun. Portumuzda 443 olsun. Appserv'de bunu 192.168.43.186:443 şeklinde tanımlanıyor. Bu şekilde tarayıcıdan girdiğimizde aynı ağda gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler :D
  3. Merhaba arkadaşlar. Ben internet cafe programları mantığında bir program yazıyorum. Aslında başka amaçlar için kullanılıcak ama yapısı aynı. Neyse ben host üzerinden veri akışını .ini dosyaları ile sağlıyordum. Bu da programda donmalar kasmalara ve yüklü bir hosta sahip olmayı gerektiriyordu. Düşündüm ve LAN'dan bağlantıyı daha uygun buldum. Bunun hakkında araştırma yaptım fakat gerekli bilgiye ulaşamadım. Acil yardım ederseniz sevinirim. Ben .İNİ Dosyası yerine MySql kullansam mı yoksa LAN Üzerinden nasıl bağlantı yapsam. Socket programla için gerekli Pluginin paralı olduğunu gördüm. Yardım ederseniz sevinirim.   Sorularım: 1)LAN Dosya transferi ya da MySql veri transferi nasıl yapılır. 2)Socket programlama AMS'de kod kütüphanesi.  
  4. Linklere erişemedim. İndigorose formuna kayıt olamadım. Başka link verir misiniz? Bir de soket programlama hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Bİraz açar mısınız? Son olarak biz projeyi test ettik. Free hosttan denedik çalıştı ama host bazen yavaş oluyor bu zaman program kasıyor diğer türlü hiçbir sıkıntı yok. Teşekkürler. He unutmadan soket programla ile yaparsam bir daha tüm yazılımı mı değiştirecem yoksa sadece host bağlantısını mı?
  5. Evet arkadaşlar, benim bir sorum var. Biz bilgisayarların yönetimi hakkında bir program yazdık. Program şöyle. Bir ana bilgisayardan gelen komutları kullanıcı bilgisayarları uyguluyor. Mesela seçilen bir bilgisayarı kapat dediğimizde ini dosyasına veri yazdırıyorum. Sonra bunu hostta upload ediyorum. Ama bu alışlarda programlar kasıyor donuyor. Bunun için veri hızını nasıl arttırabilirim. MySql ile yazıcaktık fakat bilmediğim için ini ile yazdık. MySql ile yazmak hızlandırır mı?
  6. Evet arkadaşlar bu nasıl mümkün olabilir. Acil bir projenin bitmesi için lazım. Tam ekran görüntüsünü alıp bunu bir yere kayıt edicek. Yardım ederseniz sevinirim. :help:  :help:
  7. FTP ile Hostinge Doğrudan Klasör Yükleyebilir Miyim? Acil Yardım Edin Lütfen..
  8. Ben farklı pclerden veri alışverişinden bahsediyorsum. MySQL kullanmadan direk hosttinge .ini dosyasını yükleyebilir mıyım?
  9. Merhaba, ben bir yazılım geliştiriyorum. Aynı lan üzerinde bulunan iki program üzerinde nasıl bir veri alışverişi yapabilirim. Bu host üzerinden nasıl olabilir.
×
×
  • Create New...