Jump to content

oopmr

Üye
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

670 profile views

oopmr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. windows bildirim moduna düştüğü zaman hiçbir şekilde lisanslama yapılmıyor. geçende arkadaşın pcye format atmak zorunda kaldık (format atmak istememize rağmen mecbur kaldık). onun için eski aktivasyon bilgilerini kaldırmanın yolu olsa format atmadan veya office sürümünü kaldırmadan lisanslamayı sorunsuz yapabileceğiz.
  2. üstad office sürümlerinde daha önce yapılan kms lisansı tamamen silme olanağı var mı? arkadaşımın pcsinde gün az kaldığından sürekli uyarı veriyor. lisnası kaldırıp bu araçla yeniden lisanslamak istiyoruz.
  3. Okudum konunuzu. Sitenize söyle bir baktım. Teşekkürlerin açıkca konunun en sonunda yapılması gerekir. Sitenize herhangi bir yerde degil. Ntlite ile islem yapılmıstır diye ekleyebilirsin. Eklenen tüm icerikler icinde açık sekilde paylasım yaptıgınız yer sitede kisilere tek tek teşekkür etmeniz gerek. Para verince belirtilmiyorsa sana para verelimde, anlamsız muhabbet döndürme başka işlerle ugrasın.? Herkes forumdigitallife i bilmez. Nette ugduruk konuda cok. Paylasımın amacı yardımcı olmaktır. Adam paylasmıs alıntı diye belirtmek zorundada degil. TNCTR iyi begenmiyorsan paylasım yapmak zorunda degilsin. Girmek zorundada degilsin. "Ücretsiz Olanlara İse Yardım Edilmiş Ve Credit Kısmına Adım Yazılmıştır. Bu Sebeple Hiçkimse Ve Hiçbirşeye Credit Göstermiyorum." ?
  4. İşletim sistemi cıkartmıssın ben açıkta bir teşekkür kisilere görmedim. Emekten bahsediyorsan önce kendin aldıgın herkese yardımı dokunan tüm kisilere teşekkür etmem gerek.
  5. yapımcı degil tester. yani deneyen hatalarını bildiren sıradan bi kişi. herkes herseyde hataları bildirir normal bu. kullanıyorsan bildirirsin düzeltilir. ayrıca ne kadar yardımcı olmuski zatı muhterem nickini versede bizde görsek kimmis. kimse alıntı diye eklemek zorundada degil. kendisinin kokteyl isletim sistemi cıkarmıs yeni. forumdigitallife dan elbet birşey almıstır. teşekkür etmismi acaba:) ayrıca adam evet kendi sitesindede paylasmıs. nasıl görmedik biz türkiyenin önde giden fifi blogunda paylasılmıs. cok büyük şey kacırdık.:) baska seylerle ugrasın. elalemin forumdigitallife ini alıntı eklemis eklememis sizene.
  6. format atacam final sürümü bekliyorum. en iyisi 15066 olsun dervisim de mutlu olsun bizde:)
  7. ocak 2017 isoları icin teşekkürler. multiple sürümü bekliyoruz.
  8. microsoft toolkit ile oluyor kisi kendi sitesinde yazmıs. tabi sadece enterprise ve professional. BILGI: UEFI SÜRÜMDE AKTIVASYON ISLEMINDE ESKI "WINDOWS LOADER" ISE YARAMAMAKTADIR!! MICROSOFT TOOLKIT ILE "ENTERPRISE" VE "PROFESSIONAL" SÜRÜMLERINI AKTIVE EDEBILIRSINIZ!! BUNUN DISINDAKI SÜRÜMLER ICIN SUAN BIR AKTIVASYON ARACI YOKTUR. NOT: ELINIZDE ORIJINAL CD-KEY VARSA BUNUNLA BÜTÜN SÜRÜMLERI TABIKI AKTIVE EDEBILIRSINIZ!!
  9. konu zaten tek partlı. ama hatalı indiyse tekrar indireceksiniz düzelir.
  10. linki tikladiginizda boyutu yazıyor 3.23GB. kısaca hatalı indigi acik ve net. tekrardan indirin düzelir.
  11. kisi sistem yapan biri multiboot la alakalı sorunlarınızı tnctr de konu acıp sorun. bilgisini olanlar o sekilde yardımcı zaten olur.
  12. bende diger pc ye sorunsuz kurulmustu iso dosyanız hatalı inmis olabilir. md5 ten kontrol edin. dvd ye hatalı yazım olmus olabilir. usb den kurulum yapıyorsanız aynı sekilde iso nun md5 degerini kontrol edin. alternatif link paylasmayacagını önceki konularındada yazmıstı. ki zaten tnctrde cogu sistem yapan kisi turbobit dısında link paylasmıyor
  13. resimdeki Justin Timberlake. ayrıca bu tür soruları kisiye pm atarak sorun:)
  14. konuda boyutu yazıyor. normal dvd ye sıgmaz cift katmanlı dvd ye sıgar. yada usb ile kurabilirsiniz. yada sadece 64 bit lazımsa kisinin 64 bit sürümleri barındıran uefi sunumu var. normal pc yede kurulur o 1 dvd boyutunda.
  15. pro vl indirirsen key sormaz. key soran diger sürümlerede atla dersin. sonrada microsoft toolkit ile filan lisanslarsın.
×
×
  • Create New...