Jump to content

anteplim

Üye
  • Posts

    199
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

anteplim last won the day on September 6 2018

anteplim had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2210 profile views

anteplim's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

50

Reputation

  1. Başarılı bir çalışma.Zaman ayırıp paylaştığınız için teşekkür ederim.Mini v2 üstdeki linkte ayrı verilmiş sanırım.
  2. Paylaşımın için teşekkür ederim.iso yu inceledim aktivasyonda var.
  3. Merhaba.12.11.2021 tarihinde kurdum güncelledim,sorun yok.ekran görüntüsü aşağıda.lisans bilgilerine falan tıklamadım.ne olur ne olmaz:)
  4. Merhaba.Çok faydalı bir çalışma.sisteme kurup denedim.Güncelledim.sorun yok.sistemide fazla kasmıyor.zaman ayırıp çalışmanı bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.Saygılar
  5. Merhaba ESET Endpoint Antivirus 8.1.2031.0 TR ronaldinho424 ustanın programını kurdum.sorunsuz güncelliyor.Lisans bitiş tarihi 02.05.2024.şimdilik bu işimi gördü.daha süre bitimine tahmini 18 ay var.allah büyük o tarihe kadar daha neler çıkar.üstadlarımız çok.(Sadece Korunuyorsunuz bölümünde Tam koruma oluşturma Windows güvenlik merkezine kaydolmayı bekliyoruz diye yazıyor.Bana göre sorun teşkil etmiyor.)
  6. 2 günden beri güncelleme yapmıyor.ESET Endpoint Antivirus 5.0.2272.7 kullanıcı adı ve parolası ile ilgili hata veriyor.Programı Kaldırdım.yeterli temizliğide yaptım ESET Endpoint Antivirus 5.0.2271.3 kurdum.yine aynı uyarıyı veriyor.Dedikleriniz doğru.Bilgiyi paylaşmak istedim.
  7. Merhaba.ESET Endpoint Antivirus 5.0.2272.7 Katılımsız kurduktan sonra ekteki reg dosyasını çalıştırırsan Ürününüz güncel değil uyarısı gelmez. Eset Antivirüs Uyarısını Ortadan Kaldırmak (Basarılı).reg
  8. Merhaba kendi deneyimim olarak bir şeyi belirtmek istiyorum.ESET Endpoint Antivirus sorunsuz diyorsanız.senelerdir pc lerime ve müşterilerimede ESET Endpoint Antivirus 5.0.2272.7 Katılımsız ronaldinho424 arkadaşımızın paylaşımıydı sitede mevcut sanırım.Bilgi olarak paylaşmak istedim
  9. Harika bir paylaşım.emeklerin için teşekkür ederim.Saygılar
  10. başka bilgisayardan girdinmi hesabına.bir dene istersen
  11. Merhaba.sahibinden.com dan beklenen bir davranış.ben bir ürün alıyordum.satıcı bana parayı gönder öyle gönderirim dedi.siteden mesaj yazdı açık açık.ben müşteri hizmetlerine bildirdim.ben parayı göndersem bu ürünü bana göndermezse ne olacak dedim.site hiç bir şey yapmadı.Bir akıl tutulmasıda ben yaşadım.gittigidiyoru tercih ediyorum.şu ana kadar sorun yaşamadım.
  12. Cevabın için teşekkür ederim.Software klasörü var isonun içerisinde.programları düzenleyebiliriz.Dvd ye yazdırmak istedim sığmadı.bir programı çıkardım (aomei partion).Dvd ye yazdırdım.kurulum yapınca izlenimleri yazarım.
  13. Paylaşımın için teşekkür ederim.Güzel bir paylaşım.kurulan programlar software klasöründemi.Saygılar
×
×
  • Create New...