Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9326
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    890

forjest last won the day on April 5

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

166878 profile views

forjest's Achievements

  1. İstenirse eğer benim katılımsız program arşivi konusu üzerinden de verilebilir içerikler. Herhangi bir sorun yok yani. Katılımsız Program Arşivi sayfam
  2. Paylaşımınız için bir kaynak link ekleseydiniz keşke. Herkes istifade edebilir dileyen indirir.
  3. Windows 13 Pro

     

    1. asil111

      asil111

      Hele bi 12 çıksın hacı abi :D

    2. relati7ity

      relati7ity

      O değilde, seriali açık şekilde giriyor. Teker teker yazarak, notepat sayfasına kaydetmeyi akıl etmişmidir birileri.

      Veyahut çalışıyormudur gerçekten... // Yakında bakarım...

    3. AdnanGumus

      AdnanGumus

      link nerde murat abi kurasım geldi böyle bir 13 gerçekse 12 iptal olsun aradığım şeffaflık bunda 

  4. 7Zip SFX ile hazırlanan katılımsız programları, yine 7zip ile açarak yeni versiyonu çıkmış olan programları direkt entegre edebiliyoruz. Parametresi olan programların katılımsızları daha kolay olmaktadir. WinRAR sfx paketlemeside oldukça pratik ve eklenmiş setupları yine, winRAR ile açarak ekleme yapabiliyoruz. Bat ve cmd dosyalarınıda kullanabilirsin. Parametreleri cmd/Bat dosyalarına ekleyip winrar veya 7zip sfx özelliklerini kullanarak paketleme yapılabilmektedir. Saygılarımla.
  5. Linux işletim sistemlerini kullanabilirsiniz açık kaynak ve tamamen güvenilir. Virüs çalışmaz bakım gerekmez sistemler üstelik.
  6. AtlasOS programıyla modlanabilir sistem. Gereksiz olan hizmetleride devredışı bırakmak sistemin rahat çalışmasını sağlayacaktır. Bu güzel çalışma içinde teşekkürler.
  7. Herkese hayırlı bayramlar. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileklerimle.
  8. Resimler görünmüyor linkler ölmüş. Yeni resimleri eklemeniz gerekecek.
  9. Abone olun sayıyı 1000'e tamamlayalım arkadaşlar.

    https://www.youtube.com/channel/UCuHyLrdmR_v_IPGwU8nei2A

    1. akillialtay1995

      akillialtay1995

      Uzun zamandır hiç video gelmiyor senden.

    2. forjest

      forjest

      akillialtay1995 Evet doğru söylüyorsun. Ancak video yine çekeriz sorun değil. Şu aboneliği bine tamamlasak iyi olacaktı. :) 

  10. Sitede birbirinden güzel çalışmalar var. Şudur demek yanlış olabilir. Ancak geneli itibarıyla güzel çalışmalar mevcut TR_By arkadaşımızın çalışmalarını beğeniyorum tavsiye ederim. Forum içerisinde uzun yıllardır bir çok çalışma yapan arkadaşlarımızda var. Size kalan sadece özelliklerini yapılan işlemleri okuyarak karar vererek içlerinden herhangi birini indirmek kalıyor.
  11. Windows defender çoğu bilgisayar kullanıcısının pek sevmediği bir antivirüs programı olsa da aslında Windows 10 ve Windows 11 için en iyi optimize olan antivirüs programıdır. Eğer ki sizde Windows defender kapatma benzeri bir arama yapıyorsanız, bunu yapmaktan vazgeçin. Çünkü bu videoda sizlere Windows Defender için özel olarak tasarlanmış bir arayüz olan defenderui adlı program sayesinde Windows defender ı çok daha işlevsel hale getirebilir ve en iyi antivirüs programı 2024 sorusunun da en gerçekçi yanıtını bulabilirsiniz. DEFENDER UI Programını sitesinden edinmek için: Kaynak link: https://www.defenderui.com
  12. Kaynağı güvenilirse eğer güvenli şekilde kullanabilirsiniz. Modlanmış sistemler her zaman daha iyidir hizmetlerden arındırılmış şekilde geldiğinden akıcı kullanım deneyimi sağlamaktadır. Sunumlarda verilen özellikleri nelerin yapıldığını dikkatle okuyup size uygun olan çalışmayı indirmeniz uygun olacaktır. Özellikle yabancı olan çalışmalarda güvensizlik olabilir içerisine keylogger vb. yazılımları yapımcıları gömebilir bir bakıma buda güvensizlik yaratabilir yabancı kaynaklardan indirmemenizi öneririm. Hepsi olmamak kaydıyla tabiki bazı güvenilir çalışmalarda yok değil. Dediğim gibi yapımcısına kaynağına güvendiğiniz çalışmaları indirmeniz önerilir.
  13. " Cumamız Ve Kadir Gecemiz Mübarek Olsun " Sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştiği, birlik ve beraberliğin güç kazandığı mübarek Kadir gecenizi kutluyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. "Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir Gecesi mübarek olsun." "Bin aydan hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği Kadir Gecesi Tüm islam alemine hayırlar vesile etsin."
×
×
  • Create New...