Jump to content

alveol

Üye
  • Posts

    1137
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alveol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Anakart değiştirdim
  2. AMD Athlon 620 X4 islemcili bilgisayar, power tuşuna basınca, işlemci fanı, power supply fani ve ekran kartı fanı dönüyor.Ayrica dvd rom acilis sirasinda pc ilk açılışı sırasında çıkardığı sesi devamli tekrar ediyor ve bu sırada ışığı da surekli yanıp sönüyor. Fakat monitore goruntu gelmiyor. sorun anakartta gibi gözüküyor. Sizce bu sorunun çözümü var mıdır. Anakart değişmesi mi gerekir. Tüm parçaları sokup taktım işe yaramadı. Ustalardan yardım bekliyorum.
  3. Beni de günde 14 defa aradığını biliyorum. sırf bu yüzden telefonuma (eskiden N73 vardı) black list kurmuştum. Ancak o zaman kurtulabildim. Akıllı telefonlarda programsız da engellenebiliyor.
  4. Ben bunu buldum. Dünyanın nüfusu 1 milyonu aşan ilk şehri, 1811 yılında yapılmış olan nüfus sayımına göre İngiltere ‘nin Londra şehridir. Bu sayımda nüfusun 1 milyon 9 bin 546 kişi olduğu belirlenmiştir.
  5. Servisle görüştüm. Site yapım aşamasında. yakında rom linki vereceklermiş. 
  6. Tableti alalı birkaç gün oldu. Android yazısında takılı kalıyor.Hard Resetle fabrika ayarlarına (Ses +/-, power kombinasyonu ile olarak ) döndürdüm. Fakat 1-2 oyun yüklediğimde sapıtıyor. Oyunların sorunsuz oyunlar olmasına dikkat ediyorum. Telefonda kullandığım oyunlar.  Bu cihazın romunda sıkıntı var.Fakat nette aramadığım yer kalmadı.  -PolyPad 1010 un yazılımını önermişler. Onu yükleyince ön kamera çalışmıyormuş. -T31'in yazılımını (linki aşağıda) önerenler olmuş fakat deneyen yok. http://pan.baidu.com/share/link?shareid=396871&uk=4044378039 http://pan.baidu.com/share/link?shareid=396872&uk=4044378039 ) -go launcer ex in çökmesinden kaynaklandığı ve go launcher hd kurma önerisi de işe yaramadı.  - http://androkolik.com/forum/showthread.php?tid=3712 buradaki önerileri de okudum.   Cihaz Bilgileri Kernel (Build Number): 3.0.8+ rk30sdk-eng 4.1.1 JRO03H eng.root.20121217.144131 test-keys   Cihaza yükleyebileceğim uygun ROM önerisi olan varmı? Mümkünse denenmiş. İrtibat kurabileceğim Çin sitesi adresi de olabilir. Bu konuda yardım edebileceklere şimdiden teşekkür ederim.
  7. Flajector 2.1 isimi programı kullandım fakat biraz daha gelişmiş program önerisi bekliyorum.
  8. Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane Swf dosyası var.Bunları tek exe dosyasına nasıl çevirebilirim? Dosyalarım şöyle; index.swf config.xml dosyalar/1.swf dosyalar/2.swf dosyalar/3.swf dosyalar/4.swf ... diye devam ediyor.   index.swf de xml dosyasını okuyor ve dosyalar klasöründen dosyaları çağırıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim...
  9. usb klavye, usb mouse biostan ayarlanabiliyor. onda sorun yok. Hdd kablo değiştirmeyi de deniycem. Şimdilik Acronisle çözdüm. Yorum yapan herkese teşekürler. 
  10. Acronis 2013 le denedim sorun yok. Ama Ghostu yıllardır kullanırım. Bunun nedenini çözemedim.
  11.   Norton Ghost Bootable Cd ile PC'yi başlattığımdan Windows herhangi bir şekilde çalışmadığı için kod çakışması olması imkansız diye düşünüyorum.
  12. İmage ları bu güne kadar sadece Ghsotla aldım Acronisi hiç kullanmadım. Norton Ghost Bootable CD si dos otamında çalışan bir program. Kod çakışma nasıl olacak. Ghostu belki 100 den fazla, yaklaşık 20 farklı Pc de kullanmışımdır. Şu ana kadar sorun olmadı.
  13. Xp çalışırken ısınma olmuyor. Dos ortamında neden ısınma olsun. Xp  yi yeni kurdum. HDD 'yi sıfır HDD gibi yeniden bölümlendirip formatlayıp kurulum yaptım. Bios daki bir ayar yüzünden olabilir diye BİOS u default değerlere getirdim. 2 farklı Ghost CD'si denedim. O Cd ile onlarca kez yedek aldım. Sorun olmadı.
  14. Komşunun P4 2.8 Ghz işlemcili PC'ye XP kurdum. Çalışırken sorun yok. Fakat Norton Ghost (2003) İle image alırken yaklaşık 40 saniye sonra PC kapanıyor. Tamamen gücü kesiyor ve kapanıyor. Dos ortamında sorun olup olmadığını anlamak için Başlangıç CD'sini çalıştırdım 2 dak bekledim, onda sorun olmadı. Norton Ghostun bu sürümünü yıllardır kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Çözümünü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...