Jump to content

BEYTORUN

Üye
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

940 profile views

BEYTORUN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. ÖM Attım kardeş bana da yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. Kaspersky 3.1.1 serisini virüslü bulup hemen siliyor. Kendi sitesindeki açıklamaya göre eğer toolbar kurulumu onaylanmazsa sorun kalmıyormuş. Ancak ben defalarca kurdum her seferinde kaspersky sildi. Bende  çözüm olarak eski versiyonunu yükledim. Yukarıda paylaşılanlarda herhangi bir oynama yapılmış mı? Yoksa aynı hata sizin paylaşımlarınızda da var mı?
  3. Yeni sürümünü hiç beğenmedim. Ne güzel özgündü işletim sistemimiz. Pisimiz, kaptanımız, çomarımız, müdürümüz vardı. Şimdi ne var? Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi pardus görünümlü debian var karşımızda. Doğan görünümlü şahin misali. Pardusu ilk günden belli sahiplenen ve destekleyen biri olarak söylüyorum son 1 yılda yaşananalar beni bu işletim sisteminden bayağı soğuttu. Ne olur ne olmaz diye yeni sürümünü indirip denedim ve maalessef hüsran...
  4. Linkler ölü. Bir öğrencim için kullanmayı düşünüyordum. Rica etsem tekrar yükleyebilir misiniz?
  5. Denedim windows 7 yi destekliyor. Windows 8de çalışmıyor.
  6. Denedim. Kardeş. Çalıştı ama uyumlu olmadığı gibi bir hata veriyor. Yani çalışmıyor. 
  7. Bence daha yeni sürümlere bak. Eski sürümlerin Win8i destekleyeceğini zannetmiyorum. 2012 veya çıkmışsa 2013 öneririm.
  8. Adminim galiba yanlış yere açmışım konuyu rica etsem uygun yere (yanılmıyorsam yazılım bölümü olmalı) taşır mısınız. 
  9. Windows 8'e uygun hareketli masaüstü programı var mı? Forumda aradım ama bulamadım. Çok program denedim ama çalışan yok. Bir tane çalışan program buldum o da çok basit olmuş. Sadece kelebekler uçuyor doğru dürüst animasyon yok. Bilenler yardımcı olsun lütfen.   Windows 7'ye uygun birçok program denedim ama olmadı. Çalışmadı.   Sistemim Windows 8 Pro With Media Center   Üstadlardan yardım bekliyorum...
  10. ekran kartında sorun mu var neden değiştirmek istiyorsun
  11. Şu anki sistemini de yazarsan ona göre yardımcı olabiliriz. Anakartın ne? Ekra kartı slotu PCI kaça kadar destekliyor?
×
×
  • Create New...