İçeriğe git

  •  

Resim

Telefon Açık İken Kapalı Görünmesi?


  • Please log in to reply
Bu konuya 10 yanıt gönderildi

#1 VECTRACI

VECTRACI

    Azimli üye

  • Üye
  • 87 İleti
  • Gender:Male
  • Location:yeraltı

Yazma tarihi: 22 May 2010 - 18:23

Arkadaşlar konu biraz ilginç ama sizinde işinize yarayabilir.geçen gün arkadaşla böyle bişey olup olmadığını tartışmıştık.Mesele şu,Cep telefonu açık konumda iken msj gelecek fakat gönderen kişiye iletim raporu gitmeyecek ve karşı taraf sizi aradığında tlf çalacak ama karşı tarafa "aradığınız numaraya uılaşılamıyor" diyecek.... Böyle bir olay mümkün mü herhangi bir kod vs var mı? Nette biraz araştırdım ama sadece bir kod yardımı ile aramalrı engelliyor"böyle bir num. bulunmamaktadır" diyor... Umarım net anlatabilmişimdir...Cevaplarını için şimdiden tşklr...

Konu VECTRACI tarafından 22 May 2010 - 18:30 tarih ve saatinde düzenlenmiştir

.:..::...:::NeDeN BeN:::...::..:.

#2 striker_55

striker_55

    Powered By KaDDeR

  • Üye
  • 446 İleti
  • Gender:Male
  • Location:C:\WINDOWS\

Yazma tarihi: 22 May 2010 - 19:03

hattını kullanılmayan bir numaraya yönlendirebilirsin ama sms için birşey diyemeyeceğim



#3 crazy_cvs

crazy_cvs

    ¢яαzу ¢νѕ

  • Üye
  • 18 İleti
  • Gender:Male
  • Location:Ankara

Yazma tarihi: 22 May 2010 - 19:09

Eğer Turkcell kullanıyorsan telefonunun ayarlar menüsünden aktarma (yönlendirme) bölümüne gir ve 7585'e yönlendirme yap. Arayan kişiye aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor diyecek sana da arayan kişinin bilgisi SMS ile gelecek. her mesaj galiba 40 kuruştu...

#4 VECTRACI

VECTRACI

    Azimli üye

  • Üye
  • 87 İleti
  • Gender:Male
  • Location:yeraltı

Yazma tarihi: 22 May 2010 - 20:24

QUOTE(crazy_cvs @ May 22 2010, 18:59 ) <{POST_SNAPBACK}>
Eğer Turkcell kullanıyorsan telefonunun ayarlar menüsünden aktarma (yönlendirme) bölümüne gir ve 7585'e yönlendirme yap. Arayan kişiye aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor diyecek sana da arayan kişinin bilgisi SMS ile gelecek. her mesaj galiba 40 kuruştu...

o iş biraz masraflı be kardeşim üstelik vodafone kullanıyorum. wink.gif
.:..::...:::NeDeN BeN:::...::..:.

#5 harun001

harun001

    TnC Bronze

  • Üye
  • 338 İleti
  • Gender:Male
  • Location:tnc

Yazma tarihi: 22 May 2010 - 20:26

cep tel modelin ne

TaSk 32FulL Edtion

#6 VECTRACI

VECTRACI

    Azimli üye

  • Üye
  • 87 İleti
  • Gender:Male
  • Location:yeraltı

Yazma tarihi: 22 May 2010 - 23:10

QUOTE(harun001 @ May 22 2010, 20:16 ) <{POST_SNAPBACK}>
cep tel modelin ne

samsung D900i ama neden sordun anlamadım???
.:..::...:::NeDeN BeN:::...::..:.

#7 VECTRACI

VECTRACI

    Azimli üye

  • Üye
  • 87 İleti
  • Gender:Male
  • Location:yeraltı

Yazma tarihi: 23 May 2010 - 15:18

ee bilgisi olan yok mu???

[warning]DİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine Resmi ekleyen Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Düzenleyiniz.[/warning]

Konu KintaRo tarafından 30 July 2010 - 00:09 tarih ve saatinde düzenlenmiştir

.:..::...:::NeDeN BeN:::...::..:.

#8 ibocan06

ibocan06

    Banned

  • Banned
  • 1498 İleti
  • Gender:Not Telling

Yazma tarihi: 29 July 2010 - 12:23

a7T8rrj.png


Konu ibocan06 tarafından 28 August 2015 - 16:30 tarih ve saatinde düzenlenmiştir

Windows 10 Pro (x64)

Intel® Core™ i5-4200H CPU @ 2.80 GHz 2.80 GHz (up to 3.4 GHz)

 8 GB RAM

NVIDIA GeForce GTX 850M


#9 HighDamage

HighDamage

    TNCkolik

  • Üye
  • 188 İleti
  • Gender:Male
  • Location:Adanalıyık

Yazma tarihi: 29 July 2010 - 12:43

Samsunglarda ayarlarda sanırım çevrimdışı modu var oradan istediğini yapabilirsin

Her yeni selama dost olmak yanlıştır,
Her suya güvenirsek çoğu gemiler batmıştır...


#10 smarty17

smarty17

    TnC Bronze

  • Üye
  • 200 İleti

Yazma tarihi: 06 August 2010 - 17:14

Nokia 5800 kullanıyorum.Hatsız die bir mod var fakat. Arayınca çalmıo.Yani ismi gibi hat yok fkt tlf çalışıo

#11 avatarrrr

avatarrrr

    New Member

  • Üye
  • 59 İleti
  • Gender:Male

Yazma tarihi: 06 August 2010 - 17:22

yeni telefonlarda cevirim dısı yaparsan olur ama sms icin birsey diyemicem bira arastırmam gerk




Yukarı