Jump to content

Windows Xp Lite + Katılımsız (322 Mb)[Eylül 2012]


WolfmanTR_
 Share

Recommended Posts

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...
  • 1 yıl yıl...
  • 6 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By WolfmanTR_
      Hotspot Shield 2 87 Final TR
       
      Erişime engellenen site sayısı her geçen gün artarken Hotspot Shield, özgürce internette gezmenizi sağlıyor. Hotspot Shield erişime engelli sitelere proxy sunucuları üzerinden erişmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır. 
      Hotspot Shield programı ile istediğiniz her siteye proxy'ler aracılığı ile girebilirsiniz. Programı indirdikten sonra, kurulumu gerçekleştirin ve sağ alttan çıkacak olan program simgesine sağ tıklayıp "Connect" tuşuna basın. Ardından internet tarayıcınızda bir sayfa açılacak. Orada program yardımı ile hangi IP'ye bağlandığınızı göreceksiniz. "Connected" yazısı yazdıktan sonra istediğiniz her siteye giriş yapabilirsiniz. Programın tek dezavantajı internet tarayıcınızın her açılan sayfasının üst bölümünde bir reklam bölümü çıkartması ama onu da kolayca kapatabiliyorsunuz.
       
      Wi-Fi'den internete bağlı durumdayken bazı kişiler şifrelerinizi almak için harekete geçmiş olabilirler. Hesaplarınız, banka şifreleriniz, kredi kartı numaralarınız ve daha birçok kişisel bilgilinizi bu halka açık Wi-Fi'ler yüzünden kaybedebilirsiniz. Ve standart antivirüs yazılımları bile sizi bu tehlikeden koruyamaz.
       
      İşte bu yüzden Hotspot Shield ile internet bağlantınızı güvenlik altında tutmalısınız. Ücretsiz olan bu yazılım ile işte veya evde veya herhangi bir yerde genel Wi-Fi kullanırkenki tehlikelerden uzak duracaksınız.
       
      Kurulum Notları 
      Kurulum Tamamlandı yazısı görene kadar bekleyiniz. http://letitbit.net/download/73175.78d41260990c689b4e35d6c2d0d8/Hotspot_Shield_2.87_Final_TR.exe.html
    • By WolfmanTR_
      Windows işletim sistemimizi kullanırken, bilgisayarımıza bulaşabilen zararlı yazılımlar genellikle internet tarayıcımızı hedefliyorlar ve bu nedenle kullanıcıların kişisel veri kayıplarıyla karşılaşmaları, tarayıcının çökmesi, açılmaması, sık kullanılanların yok olması, anasayfanın değişmesi ve pek çok katlanılamaz durum ortaya çıkıyor. Dolayısıyla her defasında tarayıcıyı tamamen silmek, baştan düzenlemek veya ileri vakalarda Windows’u yeniden yüklemek bile gerekebiliyor.
      Extremity Browser Backup programı ise bu durumun üstesinden gelebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz programlar arasında yer alıyor. Programı kullanırken web tarayıcılarınızın o anki yedeğini alabilir, daha sonra bir şekilde zarar gördüğünde yeniden eski yedeği yükleyebilirsiniz. Bu durum arama motoru değişikliği ya da anasayfa değişikliği durumlarında da oldukça koruyucu olacaktır.
      Desteklenen internet tarayıcıları şu şekilde listelenmiş;
      Google Chrome Mozilla Firefox Yandex Browser Opera Apple Safari Comodo Dragon  
    • By WolfmanTR_
      Arkadaşlar button1 e tıkladığım zaman, button2'ye de tıklamasını istiyorum.Bu işlemi nasıl yaparım ?
    • By WolfmanTR_
      Google Chrome Yedekleyici ile google chrome verilerinizi (şifre, yer imleri vb.) kolayca yedekleyeceğiniz küçük bir uygulamadır.
       
      Not: Şifrenizi sakın unutmayın yoksa yedeklenmiş dosya açılmaz.
       

       

       
       

       
       
       
       
       
    • By WolfmanTR_
      Katılımsız Program İndirici, içerisinde bulunan katılımsız programları bilgisayarınıza indiren ücretsiz bir uygulamadır.


















  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...