Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Akıllı Klima Geliyor


Smartsis
 Share

Recommended Posts

Akıllı klima Aros enerji tasarrufu anlamında oldukça başarılı olması ile karşımıza çıkıyor.

 

Nisan ayında olmamıza rağmen havaların tam anlamıyla ısınmamış olması bazılarımızı hiç ısınmayacakmış gibi düşündürebilir. Ancak bu yazın çok daha sıcak geçeceğinin habercisi de olabilir. Yaz ayları yaklaşırken en büyük kurtarıcılarımız olan klima satışları tavan yapmış durumda. Öte yandan bütün cihazların akıllandığı günümüzde akıllı klima ile karşılaşmak çokta sürpriz olmaz herhalde.

http://www.youtube.com/watch?v=kohjbdaSHEg

Quirky şirketinin ortaya çıkardığı akıllı klima Aros’un uzaktan yönetilebilmesi için bir de mobil uygulaması bulunuyor. Aros’un sağladığı avantajlardan bir tanesi de yer sorununun olmaması. Klasik bir klima taktırmak istediğinizde yeri büyük sorun olarak karşınıza çıkar ancak Aros pencerelerinizin altına kolayca yerleştirilebiliyor.

Aros 350 metre karelik bir evi rahatça soğutabiliyor. Bunun yanı sıra akıllı klima Wink adında bir uygulamaya sahip. Uygulamaya App Store’dan ve Google Play Store’dan ulaşmak mümkün. Hem iPhone hemde Android cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışan uygulama akıllı klimanızı uzaktan da yönetebilmenizi sağlıyor.

aros_air_conditioner_scroll.jpg

Aros sahip olduğu GPS özelliği ile kullanıcının açıp kapamasına gerek kalmadan konuma göre kendini açıp kapatabilecek. Şöyle ki telefonunuzda bulunan uygulama aracılığı ile eve yaklaştığınızı veya evden uzaklaştığınızı algılayan akıllı klima enerji tasarrufu anlamında da bir çığır açacağa benziyor.

Aros’un Mayıs ayında piyasaya çıkacağı ve yaklaşık 400 TL satış fiyatına sahip olacağı aktarılıyor. Öte yandan Amazon üzerinden yaklaşık 600 TL karşılığında ön sipariş vermenizde mümkün.

Kaynak

[spoiler]http://www.scroll.com.tr/haber/akilli-klima-geliyor/[/spoiler]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...