Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Icofx Türkçe Yama


Tasci
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar IcoFX  programının Türkçe yaması var mı  versiyon 2.10 ben bulamadım ve kendi çabamla  programı Türkçeleştirdim . Yama sitesinde dolaşırken bir arkadaş çevirmek istediğiniz programla alakalı programın kendi sitesinden yardım alabilirsiniz diye söylemişti ben de bu söz üzerine programın yazılım şirketine mail attım yanıt olumsuz geldi. Denilen söz şu an için programa ek dil düşünmüyoruz dediler. Bu durumda ben yaptığım dil dosyasını sitede yayınlamaya kalksam şirket bunun farkına varsa acaba sonucu ne olur merak ediyorum siz ne dersiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Birçok proğramın TR yaması yapılır ama bunların pek azı proğramın sitesine gönderilmektedir, geri kalanları kişisel çabalarımızla proğrama yama olarak eklenmektedir yani sorun olacağını sanmam. Yayınla gitsin..

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...

Arkadaşlar IcoFX  programının Türkçe yaması var mı  versiyon 2.10 ben bulamadım ve kendi çabamla  programı Türkçeleştirdim . Yama sitesinde dolaşırken bir arkadaş çevirmek istediğiniz programla alakalı programın kendi sitesinden yardım alabilirsiniz diye söylemişti ben de bu söz üzerine programın yazılım şirketine mail attım yanıt olumsuz geldi. Denilen söz şu an için programa ek dil düşünmüyoruz dediler. Bu durumda ben yaptığım dil dosyasını sitede yayınlamaya kalksam şirket bunun farkına varsa acaba sonucu ne olur merak ediyorum siz ne dersiniz.

Portableapps.com sitesinden indir içinde türkçe dili de mevcuttur.İçinden exe ve tr yamasını çıkartıp ta kullabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Turk0Dev
      Oyunumuz Iguana Entertainment tarafından elli bin tane platform(PC,PS,nintendo,arcade, vs.) için yapıldı. Oyunda uzaktan kumandalı(RC) arabalarla sokaklarda, müzelerde, orada burada yarış yapıyoruz. Yarışırken bir yandan da birbirimizi tepeleyip rakibimize zaman kaybettiriyoruz. Yoldan topladığımız çeşitli silahlar sayesinde rakibin üzerine havai fişek ya da su balonu fırlatabilir, kendi hızınızı arttırabilir ya da rakibi yavaşlatıcak farklı farklı şeyler yapabilirsiniz. Oyundaki çeşitli silahları yoldaki şimşek cisimlerinden topluyoruz ve birini aldığımızda rastgele bir silah geliyor ve onu kullanmadan başka bir silah alamıyoruz. Silahları burada saymayacağım, sizin keşfetmeniz daha iyi olur.

      [spoiler]Arkadaşlar oyunda doğal ortamlarda yarışıyoruz. Yani bir sokakta yarışıyorsak sokağın boyutları ve etrafı tamamen normal. Ama arabamız RC olduğu için çok değişik bir duygu yaşıyoruz. Karşımıza bir basketbol topu çıktığında bizi yavaşlatabiliyor, arabaların altından geçebiliyoruz, ve etrafımızdaki herşey(rakipler hariç) bizden kat kat büyük. Bu da bize gayet farklı ve zevkli bir oynanış sunuyor.

      Oyun multi-player olayını destekliyor arkadaşlar; windows xp işletim sisteminde network aracılığıyla arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz. Mesela çok sevdiğiniz Remzi abinizin bir RC arabası olsa ve bu arabaya su balonu fırlatmanın verdiği zevki merak ediyorsanız, bu oyunda network oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.

      Oyunda arabalarımız da gayet çeşitli arkadaşlar. Her arabanın hız, kontrol ve güç olarak üç ayrı özelliği var ve her arabada bunların miktarları değişik. Bazı arabalar büyük cüsseli olup, hızı gayet az ama kontrolü ve gücü hayvani. Bunlara havai fişek çerez geliyor mesela. Bazıları da tam tersi: çok hızlı fakat kontrol ve güç yoksunu, bunlara da bir fişek çaktınız mı Mars’a kadar uçurabiliyorsunuz. İleride açılacak süper arabalar da var tabi. Bu üç özelliğin dengeli bir şekilde birleştiği arabalar da göreceksiniz.

      Oyun çok hızlı cereyan ediyor arkadaşlar. Temposu kesinlikle düşük değil ve arabanızın hızına göre ve oynadığınız track’in deliliğine göre heryere çarpa çurpa da gidebiliyorsunuz. Oyundaki zorluk seviyeleri hız ve gerçekçilik üzerine ayarlanmış diyebiliriz. Zorluk arttıkça oyun bir smilasyona dönüyor ve her hangi bir sert dönüşte ya da ufak bir dokunuşta araba uçuveriyor ve oyunun hızı artıyor. Fakat biraz ustalaştınız mı bu zorluk seviyelerinde oynamak çok zevkli. Oyunda ayrıca track editor olayı da var ve kendi tracklerinizi yapıp oynayabilirsiniz. Sonra networkten kendi trackinizi seçip Remzi abinizle kapışabilirsiniz; size kalmış.

      Oyunun grafikleri gayet tatmin edici arkadaşlar. Herşey gerçekçi ve göze güzel görünüyor. Gerek arabaların gerek mekanların grafikleri, modellemeleri gayet alımlı ve göze hoş gözüküyor; batmıyor. Seslerde bir hayli güzel. Su balonu attığınız zaman o meşhur “şlap!” sesini duyabiliyorsunuz. Arabaların drift yapmalarındaki “iiiiiiii!” sesinden tutun “vıııııııııııııııı” şeklinde sivri sinek gibi giden RC arabaların seslerine kadar herşey gerçekçi ve yerli yerinde. Müzikler de süper. O ana menüde çalan “nı nını nı nını nı nını nı nı” şeklindeki müzik gerçekten oyunun havasına uyan ve kulağa hoş gelen bir parça.

      Evet arkadaşlar oyun hakkında söylenilecek şeyler bunlar. Oynanabilirik harika, sesler ve müzikler süper, grafikler tatmin edici. RC hastalarının kesinlikle ve kesinlikle denemeleri gereken süper bir oyun. E daha ne duruyoruz? Haydi basalım gaza! [/spoiler]

      ◄◄ Kurulum Notları ►►
      # Oyuna girişte "English" seçerek Türkçe kullanabilirsiniz...
      # Oyunda 2012 yılında geliştiriciler tarafından düzenlemeler yapılmıştır.
      # Türkçeleştirme bana aittir. Orijinal CD den kopyalanmıştır. Gerekli Güncellemeler yapılmış ve hatalar giderilmiştir.
      # Windows 8 ve 8.1 de test ettim. Gayet stabil bir şekilde çalışmakta. Yalnızca oyunu açarken "DirectPlay" yükleyin diyebilir evet diyerek yükleyin. Herhangi bir sorun teşkil etmez :)
      # Kurulum Tamamlandı yazısını görene kadar oyun açmayınız.
      # Eğer oyun "Re-Volt" kısayolundan açılmaz ise "Re-Volt Win8" kısayolunu da ekledim sıkıntı olursa onuda deneyebilirsiniz..
      # Oyuna 15 adet araç ve 10 adet parkur ekledim ek olarak. Daha sonra da oyunla ilgili daha kapsamlı bir paket(daha fazla araç ve parkur) hazırlamayı düşünüyorum.
      # Oyun eski sürümüne oranla görüntü kalitesi olarak yükseltilmiştir. Geniş ekrana sahip oyunseverler için optimize edilmiştir..
      # 3D ses eklenmiştir.
      # Oyundan atmaya sebep olan birkaç tane hata giderildi..
      # Oyuna girişteki takılmalar ve hatalar giderildi.

      Oyunda Hile Yapmak İsteyenler İçin: [ TIKLAYIN ]

      İşlemci : Pentium 4 ve üzeri
      RAM : 512 MB
      Ekran Kartı : 256 MB
      HDD : 500 MB
      Direct-x : 1.6 (En Güncelini Yükleyin)





          Sıkıştırma/Şifre : RAR/YOK(UltraSıkıştırma)
      Platform: Windows XP | Vista | 7 | 8 | 8.1
      Güncelleme : 14/01/2014
      Dil : Türkçe
      [x86 - x64]  
      - Re-Volt v1.20 Patched 13.0815 TR | Katılımsız -
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...