Jump to content

Yeni Oluşturulan Bölümler Ve Içerikleri


TeYyArEe
 Share

Recommended Posts

Birden çok işletim sistemini bir araya getirerek hazırlanan çalışmaların, Windows 7 veyahut Windows 8 konuları arasında kaybolmamasını ve üyeler tarafından daha hızlı şekilde bulunabilmesini sağlamak amacı ile Modifiye edilmiş işletim sistemleri bölümüne alt başlık olarak MultiBoot Sistemler başlığı eklenmiştir. Bu bağlamda, diğer modifiye edilmiş işletim sistemleri alt başlıkları içerisinde bulunan Multi boot sistemlerin hepsi en kısa süre içerisinde bu başlığa taşınacaktır. 

 

Bu bölüm içinde oluşturulacak konunu başlıklarının en az 2 farklı işletim sistemini barındırması gerekmektedir. Yani Windows 7 AIO veya Windows 8 AIO  gibi tek bir işletim sisteminin alt sürümlerini bir araya getiren sistemler kendi konu başlıkları altında yayınlanmaya devam edecektir.

 

http://www.tnctr.com/forum/112-multiboot-sistemler/

 

Ayrıca, programlama ile uğraşan arkadaşlarımız için, güncel programlama dillerinden olan C# konu başlığıda Programlama bölümüne alt başlık olarak eklenmiştir. Daha önceden yazılım bölümü içerisinde yayınlanmış konularda en kısa süre içerisinde bu bölüme taşınarak, içerik oluşturulması sağlanacaktır. Programlama ile uğraşan yönetim ve üyelerimizin bu yeni bölüme oldukça fazla rağbet edeceklerinden eminim.

 

http://www.tnctr.com/forum/113-c/

 

Forumumuza ve üyelerimize şimdiden hayırlı olsun 

 

Haydi kolay gele !

Link to comment
Share on other sites

Başarılı bir Ayırma sistemi olmuş Kolaylık olacak kullanıcılara birde Android bölümüne Alt başlık Olarak ROOT ( üst düzeyde telefon/tablet ayarları ve nasıl yapılacağının anlatımları ) Ayrıca ROM ( Geliştirilen, Modifiye edilen telefonu veya Tableti Kastırmayan dondurmayan ince ayarlı ve programlı yeni Android kurulum dosyaları ) Bölümü Açılmalı, Sonuçta TNCTR Genelde Modifiye işletim sistemleriyle anılan bir Forum sitesi olduğundan, hemde Android işletim sisteminin Ceptelefonunda olsun tablette olsun ios'a göre kullanımının fazla oluşu ve bu konuda da söyleyecek yazacak veya bilgi birikimini paylaşacak kişilerin ve konuların çok olduğu düşüncesindeyim, bu nedenle Android  bölümüne ROOT ve ROM Bölümü Açılmalı talebimi 2.kez yeniliyorum :) Daha önce kaile alınmamıştıda, bir konuya yada ileti olarak tam hatırlamıyorum yazmıştım hiç ilgilenen veya cvp veren olmadığı için ikinci kez yeniliyorum bu talebimi..!

Link to comment
Share on other sites

Kaale alınmama gibi bir durum yok. Bölüm açmak kolay, önemli olan onunla ilgilenecek ve o konuda yetkin insanlar. Biz C# bölümünü açmak için bir yıldır tereddütteyiz. Bu konuda olgunlaşmayı bekledik ki bölümü açtığımızda boş bir bölüm değil, soru soranların cevap alabildiği, insanların birşeyler öğrenebildiği bir bölüm olsun. Yoksa aç bölümleri, millet sorsun soruları, cevaplayan biri nasılsa çıkar mantığı gütsek bazı forumlar gibi çöplüğe dönerdik. Android bölümünün trafiği şu an fazla değil. Rootlu sistemler orada rahatlıkla tartışılabilir, konu açılabilir. Arada kaynama söz konusu olmaz. ROM'ları da orada paylaşabilirsiniz. Tamam siz bu işten anlıyor olabilirsiniz ama moderasyon anlamında konulara müdahil olabilmemiz için, kendi kadromuz içinde biraz aşina olmamız lazım bu konulara. Velhasılıkelam şu an için böyle bir değişiklik düşünmüyoruz.

Link to comment
Share on other sites

Yeteri kadar zamanım olsa, yada boş vaktim çok olsa emin olun ben bu dediğim başlıklarda seve seve görev yapardım, az çok bilgimle oluşturduğum 5 - 6 tane de olsa, kendi yaptığım Android ROM Modifiyelerimi burada sergilerdim, fakat çalışıyoruz malum, iş yapmak Para kazanmak asıl olan... Forumdada nik'ini vermek gerekirse @yasak_ask ve @smartsis gördüğüm kadarıyla bu konularla ilgili ve fikir sahibi olan arkadaşlar yada başka yerde gördükleri paylaşımları, ilgi cekeceğini ve kişileri bilgilendireceğini düşünerek burada da paylaşan isimler, demek istediğim sizinde bahsettiğiniz gibi Android bölümünün hitinin az olması, aslında hepimizin bu işletim sistemini kullanıyor ve bunu geliştirmek içinde birçok yaratıcı beyin ve fikirlerin toplanması amacıyladı dediğinizi çok iyi anladım siz bilgi birikimizi aktarın zamanla biz gerekeni yaparız diyorsunuz, ayrıca cvp için tşkler.

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler Murat.

 

abi c# bölümünde soru-cevap bölümüyle anlatımları ayırsanız daha güzel olmazmı karısır böyle

 

Apocum soru cevap ayrımı değilde diğer programlama bölümlerdindeki gibi Örnek Çalışmalar olarak alt başlık düşünüyoruz. Geri kalanlarda sorunlar ve anlatımlar karışık şekilde devam eder.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...