Jump to content

Acronis Ile Dvd'ye Alınan Imajı Yükleme Yardım


 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba, Acronis True Image programını uzun yıllardır kullanıyorum, Forumdan Alphonso_Elric arkadaşımızca hazırlanan Alpelwin 8.1 x64 Enterprise (29.03.2015) sistemi sorunsuz olarak ofis dahil tüm programları kurduktan ve gerekli temizliği yaptıktan sonra acronis ile imajı hdd'de yer kaplamasın diye dvd'lere aldım, ilk dvd dolunca acronis boş dvd'tak ve ok'a bas anlamında verdiği uyarılardan sonra toplam üç adet dvd'ye imaj aldım ve dvd içeriklerini kontrol ettiğimde sorunsuz olarak .tib dosyalarının oluştuğunu gördüm, öğrenmek amacıyla tekrar imajları geri yükleyeyim dediğimde aşağıda fotoğrafta belirtilen uyarıyı verdi, acronis'in 2013,2014 ve 2015 sürümlerini denedim hep aynı uyarıyı verdi, nette o kadar araştırdımki hayretler içinde kaldım, bu sorundan muzdarip olana rastlamadım, bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz, şimdiden teşekkür ederim, Saygılarımla.

Not: Umarım konuyu doğru yere açmışımdır, yanlış ise Yönetici arkadaşlar ilgili yere taşıyabilirler.

 

[spoiler]pre_1436215872__06072015.jpg[/spoiler]

Edited by Ainoslu
Link to comment
Share on other sites

İmajları geri yüklemeyi son dvd den başlatmak istediğimde de aynı hatayı verdi, ne yaptıysam olmadı. Acronis konusunda uzmanlaşmış arkadaşlar yardımınızı bekliyorum, maksat öğrenelim, bu güne kadar hep pc'nin D sürücüsüne imaj alıp oradan da yüklerdik, birde dvd'ye imaj alıp dvd den yüklemeyi öğrenelim. Saygılarımla.

Edited by Ainoslu
Link to comment
Share on other sites

Yedeği (backup) sadece sistem olarak alsaydın sanıyorum sorun çıkmazdı programlar ve extralar boyutu oldukça şişiriyor çift katman disk bile yetmez sanıyorum en sağlamı USBdisk'e backup almak olacaktır.

Forjest kardeş merhaba, pc'nin imajını sadece sistem olarak veya komple almak önemli değil, benim öğrenmek istediğim dvd lerden imajları tekrar C sürücüsüne nasıl yükleriz, yani Acronis ile dvd lere alınan imajlar tekrar dvd lerden geri nasıl yüklenir, geri yükleme aşamasında ilk olarak hangi dvd takılır,ilk dvd'mi son dvd'mi  vs vs, vay be benden başka herhalde bilgisayarını acronis ile dvd lere imaj alan yok galiba, Hayırlı sabahlar, Saygılarımla.

Edited by Ainoslu
Link to comment
Share on other sites

Forjest kardeş merhaba, pc'nin imajını sadece sistem olarak veya komple almak önemli değil, benim öğrenmek istediğim dvd lerden imajları tekrar C sürücüsüne nasıl yükleriz, Saygılarımla.

 

Merhaba (Universal Restore) yöntemi ile sürücüler ve donanımları ayrıştırarak farklı PC'lere mount edilebiliyor alınan yedek (backup) kendim denemedim hiç yapanlar var. Şurada detaylı bir anlatım var incelemek lazım kolay gelsin. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...