Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Windows 8.1 Pro Update 3 (64 Bıt) [Uefı] [Kasım]


uLuBeY!
 Share

Recommended Posts

Windows 8.1 PRO UPDATE 3 (64 BIT) [UEFI] [KASIM 2015]
"KASIM 2015" GÜNCEL VERSIYON + TARAFIMIZCA HAZIRLANMIS AIO DVD

 

:- KASIM 2015 / PRO UEFI GÜNCEL SÜRÜM -:
.. STABIL VE HIZLI BIR WINDOWS 8.1 DENEYIMI ..
.. GEREKSIZ UPDATELERIN EKLENMEDIGI STABIL BIR SISTEM!! ..

.. 64 BIT PRO SÜRÜM VE UEFI DESTEGI ILE BIRLIKTE ..

WIND81AIO.png

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: KASIM 2015
Boyut: 3.49 GB (64 BIT) [ESD] [UEFI]
Dil : ORIJINAL TÜRKÇE
Yapımcı: uLuBeY
Sunucu: Turbobit.net
Durum: Yüklendi


-:: GUNCEL WINDOWS 8.1 DENEYIMI ::-

Windows 8.1 Update 3 paketinden sonra gelen bütün güncellemelerin yer aldığı, stabil, sade ve hiçbir bileşenin
çıkarılıp / eklenmediği bir Windows 8.1 deneyimini yaşayın.

SGN ekibi tarafından hazırlanıp, birçok testten sonra kullanıma sunulmuştur. Sistemi oluştururken orijinallik ve stabilliği ön planda tutup, sistem içerisinde yer alan hiçbir bileşende oynama yapılmamıştır.


WND81GNCLSGN.jpg

SISTEM ÖZELLİKLERİ;

Güncel PRO Sürüm Deneyimi

UEFI Sistemde sadece PRO sürüm yer almaktadır. Bunun sebebi UEFI sürümün 4 GB boyutunu aşamayacak olmasındandır. UEFI sistem kurulumunda USB Bellek kullanıldığı için ve UEFI kurulumunun da sadece FAT32 dosya türünü desteklediği için 4 GB sınırı aşılamaktadır. Bunun nedeni FAT32 sisteminin 4 GB üstüni kabul etmemesindendir. Bundan doalyı en çok kulanılan PRO sürümü tercih edilmiştir.

WND81GNCLSGN2.jpg.png

Gerekli Olan Bütün Güncelleştirmeler Sisteme Entegredir

22.11.2015 tarihi itibariyle sistem için gerekli olan bütün güncelleştirme sisteme dahil edilmiştir. Sistemin kurulumunu tamamladıktan sonra hiçbir yeni güncelleştirme bulmayacaktır. (Aşağıdaki gereksiz güncellemeler ve Defender bölümüne BKZ)

WND81GNCLSGN4.jpg

Gereksiz Olan Güncelleştirmeler Sisteme Entegre EDİLMEMİŞTİR!!

Bilindiği gibi Microsoft Windows 7 ve Windows 8 sistemlerine kullanıcıları izlemek amacıyla bazı güncelleştirmeler eklenmiştir. Burada izlemekten kasdedilen nereye girildiği veya neler indirildiği, izlenildiği vb.. değildir. İzlemeden kasıt bir nevi microsoftun reklam politikasıdır. Örneğin Windows 8 yüklü bilgisayarınızda bir sorun oluştu ve Windows hata verdi. Eğer izleme güncelleştirmeleri yüklü ise, bu durumu sistem hemen microsoft sunucularına iletiyor. Microsoft sunucuları da sisteminize birtakım önerilerde bulunuyor. Bu öneriler sisteminiz eski bir windows sürümünü sahip. Daha yeni sürüme geçin vb.. gibidir. Bunun en sık karşılaştığımız örneği "Windows 10" a geçin uyarısıdır. Bu uyarı gerekli gereksiz zamanlarda sag alt kısımda çıkmaktadır.

Sonuç olarak yukarıda bahsettiğimiz güncellemelerin geneli sistemin gereksiz yere çalışmasına sebep olmaktadır. Ve sürekli microsoft' a bilgi taşıma gayesi içinde olduğu için interneti de gereksiz harcamaktadır. Buna neden olan güncelleştirmeler eklenmemiştir. Eklenmeyen bu güncelleştirmeleri Windows Update'yi (Güncelleştirme) açıp, sağ tıklayıp "Güncelleştirmeleri Gizle" seçeneği ile gizlemenizi öneririz. Bu sayede bu güncelleştirmeler hiçbir zaman yüklenmeyecek ve Update' de çıkmayacaktır.

Gereksiz olan ve eklenmeyen güncelleştirmeler aşağıda verilmiştir;
- KB2976978
- KB3035583
- KB3044374
- KB3075249
- KB3080149


WND81GNCLSGN5.png

Windows Defender Güncelleştirmesi Entegre Edilmemiştir

Sistemi kurduğunuzda yukarıda bahsettiğimiz güncelleştirmelere ek olarak "Windows Defender" güncelleştirmesi çıkacaktır. Bu güncelleme sisteme entegre edilmemiştir. Bunun sebebi ise: Windows Defender'in her gün yeni güncellemesinin çıkmasıdır. Evet istisnasız her gün yeni güncelleme gelmektedir Windows Defender' e. Bu yüzden de entegre edilmemiştir. Ayrıca eğer bir antüvirüs programı kullanıyorsanız Windows Defender' e gerek kalmamaktadır. Windows Defender' i devre dışı bıraktığınızda sistemin çok daha hızlı olduğunu göreceksiniz. Konumuzda en altta yer alan "Tavsiyeler" bölümünü okuyunuz.

WNDDFNDRSGN.png

Güncelleştirmeleri En Iyi Yöntemle Entegre Ettik

Sisteme entegre edilen güncelleştirmelerin hepsini (online güncelleştirmeler hariç) "Dism" yöntemiyle entegre edilmiştir. 3. parti bir yazılım, Sysprep veya Gimagex kullanılmamıştır!!

SGN ekibi olarak en sağlam ve stabil yöntemin "Dism" yöntemi olduğunu düşünüyoruz ve entegre işleminde bu yüzden "Dism" yöntemini kullandık.

-/- Peki "Dism" yöntemi nedir? Dism (Deployment Image Servicing and Management) Windows 8.1 DVD sinde yer alan ve asıl windows dosyalarının bulunduğu "install.wim" dosyasini Windows 8.1'nin kendisine ait bir aracıyla açıp, güncelleştirmeleri dos komutlarıyla entegre etmektir. Bu şekilde entegre orijinal şekilde entegredir.


WIND7GNCL31SGNLIVE.png

.Net Framework 3.5 ve . Net Framework 4.6+

.Net Framework 3.5
Net Framework 3.5 Windows 8 ve Windows 10' da kapalı gelmektedir. Sistemde 3.5 sürümü vardır fakat etkin değildir. Hazırladığımız sürümde .Net Framework 3.5 Etkinleştirilmiştir. Bu sayede geçmişe yönelik uygulamalardan .Net Framework 3.5 gerektiren uygulamalar sorunsuz olarak açılabilecektir.

.Net Framework 4.6+
.Net Framework 4.6 sürümü sisteme orijinal şekilde entegre edilmiştir. .Net Framework sürümü Program Ekle/kaldır menüsünde gözükmeyecektir. Çünkü sisteme orijinal olarak entegre gelmektedir. Güncellemeler kısmında .Net Framework' a ait güncellemenin yüklendiği görülecektir.


FKJ3b41.png

UEFI DESTEGI

Bu konumuzda yer alan iki DVD' nin de UEFI desteği vardır. UEFI sistemi daha hızlı çalışmaktadır. Yeni teknoloji BIOS sürümü olarak nitelendirilen UEFI sürüm sadece 64 BIT sistemi desteklemektedir. Konumuzda yer alan sürümde 64 BIT PRO sürüm ele alınmış ve "ESD" sıkıştırma tekniği yapılarak DVD boyutu 3.49 GB olmuştur.

UEFI sistem kurabilmek için ya DVD kullanmanız gerekir ya da USB Bellek kullanmanız gerekir. Eğer USB Bellek kullanacaksınız mutlaka dosya sistemi FAT32 olmalıdır. Çünkü UEFI sistemi sadece FAT32 sistemi desteklemektedir. UEFI kurulumunu USB Bellekten yapmak için aşağıdaki konumuza bakabilirsiniz.


http://www.sgntr.org/viewtopic.php?f=382&t=53728

WNDWS81UEFISGN.jpg

Orijinal MSDN Sürümleri Kullanılmıştır

Sistem hazırlanırken orijinal MSDN sürümleri kullanılmıştır. MSDN sürümleri aynen alınıp güncellemeler entegre edilip sunulmuştur. Hiçbir ekleme ve çıkartma yapmadan güncel, stabil, kararlı ve güvenli Windows 8.1 deneyimini yaşayın.

WIND7GNCL8SGNLIVE.png

MD5 ve SHA1 Değerlerini Kontrol Edin

SGN ekibi tarafından hazırlanan güncel Windows 8.1 sunumunun bizim yayınladığımız şekilde olduğunu (başka kişilerce değiştirilmediği) kontrol etmek için, indirdiğiniz .iso dosyasının .iso değerlerinin aşağıdaki şekilde olduğunu kontrol edin.

http://i1274.photobucket.com/albums/y434/sgn351/d662f111-5e81-4d68-87ea-37f8ea0ff58f_25_zps5fpo1vnz.png~original

"ESD" VE "WIM" SIKIŞTIRMA ILE ILGILI BILINMESI GEREKENLER;

A - "ESD" Nedir?
ESD Microsoftun geliştirmiş olduğu, %25 ekstra sıkıştırma olanağı veren sıkıştırma yöntemidir. ESD formatı daha yüksek sıkıştırma sağlar. Buna bağlı olarak da aşağıda bahsedeceğimiz "WIM" sıkıştırma ile yapılan DVD boyutundan daha düşük bir boyut sağlamaktadır.

B - "WIM" Nedir?
WIM Microsoftun Windows Vista'dan itibaren kullanmakta olduğu (Vista, Win7, Win8, Win10) dosyaları sıkıştırma (compress) yöntemidir. Normalde Windowsun kurulduktan sonraki yaklaşık 10 GB' lık bir dosya topluluğunu derleme ve sıkıştırma ile (Wim Yansıması) Yaklaşık 2-3 GB boyutlarına (sürümlerde farklılık gösterir) düşürmek için tasarlanmıştır.

C - Neden "ESD" Ile "WIM" Ayrı Ayrı Iki DVD Olarak Sunuluyor?
Windows'un normal olarak sunduğu DVD lerde yer alan WIM tekniği bütün PClerde sorunsuz olarak çalışmaktadır. Yani kurulum sırasında WIM yansımasını açamama hatası vb.. vermemektedir. Oysa ki "ESD" sıkıştırma tekniği eski donanım yapılarına sahip bazı bilgisayarlarda kurulum sırasında "ESD" yansımasını açamadığından kurulumda hata verebilmektedir. Biz şuana kadar yaptığımız testlerde böyle bir sorunla da karşılaşmadık. Tabi bu her eski PC de kurulacak anlamına da gelmiyor.

D - "WIM" Veya "ESD" Sürümlerinden Hangisini Seçmeliyim?
Eğer sisteminiz yeni donanımsal özelliklere sahipse boyutu daha düşük olan "ESD" sürümü seçebilirsiniz. Eğer eski bir sisteme kurulum yapılacaksa "WIM" sürümü seçmeniz daha faydalı olacaktır.


--------------

SÜRÜM NOTLARI...

- Güncel Windows 8.1 tamamen tarafımızca (uLuBeY) itina ile hazırlanmıştır.
- Sisteme anlatılan haricinde herhangi bir ekleme çıkarılma yapılmamıştır.
- Güncellemeler tarafımızca taranmış ve güncelliğini yitirmiş güncellemeler eklenmemiştir.
- Buna ek olarak yukarıda bahsettiğimiz gibi gereksiz updateler eklenmemiştir.
- Net Framewok 3.5 etkin olarak gelir. Net Framework 4.6 orijinal entegredir.
- Windows 10 reklamları çıkmaz. Gereksiz yere arka planda microsoftun elemanları çalışmaz.
- Sistemi kurduğunuzda normal bir windows 8.1' e göre hızlı olduğunu göreceksiniz. Bunun nedeni güncellemeler ile microsoft sistemi stabil hale getirmiştir. Bizim ekstra bir çalışmamız olmamıştır. Sadece DOĞRU güncellemeleri DOĞRU yöntemle entegre ederek bu stabilliği tam anlamıyla sağladık.
Sistemi kurduğunuzda aşağıdaki gibi bir güncelleme listesi gelecektir. Tabi bunlara ek olarak bilgisyarınızın donanımına ait güncellemeler varsa onlarda çıkabilir. O güncellemeler her bilgisayar için farklı olduğu için entegre edilme gibi bir durum söz konusu olamaz. Onun için ayrı DRIVER paketi entegre etmek gerekmektedir.

WND81GNCLSGN6.png


WİNDOWS 8.1 KULLANIMI HAKKINDA TAVSIYELER...

- Windows 8.1 kullanımında sistem kurulumu tamamlandıktan sonra mutlaka ilk önce yukarıda bahsettiğimiz gereksiz reklam işlevi gören güncelleştirmeleri gizleyin. Bunun için;

Denetim Masası-> Sistem ve Güvenlik -> Windows Update bolumune gelip. Güncelleştirmeleri Denetleyin. Çıkan güncellemeler arasında yukarıda bahsettiğimiz güncellemeleri sağ tıkalyıp "Güncelleştirmeyi Gizle" seçeneği ile gizleyin.

- Windows Defender' i kapatmanız sistemi hızlandırmaya yardmcı olacaktır.
Günümüzde çoğu bilgisayar artık bir virüs programı kullanmaktadır. Bunun için Microsoft'un kötü amaçlı yazılım temizleme için sisteme eklediği "Windows Defender" uygulamasına gerek kalmamaktadır. Bu uygulamanın kapatılması hem sistemi rahatlatacaktır. Hem de her gün gelen Windows Defender güncellemesinden kurtulmanızı sağlayacaktır. Windows Defender' i nasıl kapatırım?


http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/turn-windows-defender-on-off#turn-windows-defender-on-off=windows-7

:: SGN FARKIYLA WINDOWS 8.1 GUNCEL SERI SIZLERLE ::

KURULUMUN SON ASAMASINDA GELEN SERIAL (CD-KEY) EKRANINI "ATLA" SECENEGINI SECEREK KURULUMU TAMAMLAYIP,

ASAGIDAKI AKTIVASYON ARACIYLA AKTIVE EDIN!!

-----

.,, MICROSOFT TOOLKIT 2.6.B.4 FINAL ,,.
..ICERISINDEKI OKU-KURULUM DOSYASINA GÖRE KURUN..
AKTIVASYON DOSYASININ KURULUMU SIRASINDA INTERNET BAGLANTINIZ ACIK OLMALIDIR, KAPATMAYINIZ!!
AKSI TAKTIRDE AKTIVASYON ISLEMI BASARISIZ OLACAKTIR!


-: GÜVENLIK PROGRAMINIZI KAPATIP, INDIRIP, KURUN!! :-

http://turbobit.net/owocyj0ygajt/MTLKT.2.6.B.4.uLuBeY.rar.html
http://www.hitfile.net/99bS/MTLKT.2.6.B.4.uLuBeY.rar.html
http://uploaded.net/file/owt21d7c/MTLKT.2.6.B.4.uLuBeY.rar

-------------

Windows 8.1 PRO UPDATE 3 (64 BIT) [ESD] [UEFI] [KASIM 2015]
tr_windows_8.1_update_3_pro_uefi_dvd_kasim_15
MD5: 28975AF95C583E1109B59D0A0FFAE945
SHA-1: E0E82B483B6468487299E83FB4B06661C939428E
CRC: CA828607

Turbobit.net Linki (64 BIT) [UEFI]
http://turbobit.net/mxw635ib9qr5/WNDW81U3PRO.UEFI.uLuBeY.rar.html

 

Edited by uLuBeY!
Link to comment
Share on other sites

Hocam win 8.1 AİO tüm sürümleride bekliyorum..

 

32 bit isteyenler de olur. :)

 

Edit: hocam aio yu sonradan gördüm...

 

çalışmalarınızda başarılar.

Edited by italyano43
Link to comment
Share on other sites

Neden aktivasyon kuruluma entegre edilmemişki....

bu tür programlarla aktifleştirmelerin sistemi bozduğunu düşünenler var. skype dan vs. programsız etkinleştirenler için iso içine koymamış olabilir. birde sunumu yapan abi sitesine çoklu link koymuş buraya neden tek link yapmış anlamadım

Edited by Y2Jericho
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Reisi
      Merhaba arkadaşlar bilgisayarım uefi class 3 yani düz uefi, csm yok legacy bios yok windows 7 yüklemeyi denediğimde Windows 10 boot dosyasını kullanarak ilk kurulum ekranını rahatlıkla geçiyorum sonra yeniden başlatmak gerektiğinde yeniden başlıyor ve asıl sorunda burada Starting Windows ekranında kalıyor bunu aşmanın yolu var mı? 
    • By utkurei19
      .NET Framework 3.5 Aktif
      Windows Fotoğraf Görüntüleyici Aktif
      Windows Media Player Aktif
      Defender, Windows Update ve Microsoft Store Tamamen Silinmiştir
      Kaldırılan Bileşenlerden Dolayı Ayarlar Uygulaması Düzgün Çalışmıyordu Bu Yüzden Silindi
      ESD Sıkıştırma Uygulanmamıştır
      Iso Boyutu 1.81 GB
      Kurulu Boyut 5.67 GB
      chickOS Özelleştirmeleri
      EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
      Rufus veya Ventoy ile kurabilirsiniz elle kurulum silinmiştir
      Kurulum Öncesi İnternet Sürücülerinizi Elinizde Bulundurduğunuzdan Emin Olun
      Discord Sunucum
      https://discord.gg/gayZTErQzM
      https://github.com/utkurei19/chickOS
      https://drive.google.com/drive/folders/1Q8GzAIAinsJIrg-2sTuthzvRD2hmXx75?usp=sharing

      SHA-1: 9b989ecc187ed3cd28945e5386404f0ef882efaf
      CMD > certutil -hashfile "ISO KONUMU"
       
       
    • By qxqx
      Windows All (7, 8.1, 10, 11) All Editions AIO 51in1 March 2023 PreActivated

      Windows All (7, 8.1, 10, 11) All Editions AIO 51in1 March 2023 PreActivated
      All Windows | AIO | 64bit | PreActivated | English | March 2023

      Windows All (7, 8.1, 10, 11) All Editions With Updates AIO 51in1 (x64) En-US March 2023 Pre-Activated

      This is Full Iso With All Windows 11 And 10 And 8.1 And 7 in One With March 2023 Updates


      List of Windows editions available for installation:
      1. "Windows 7 Home Basic"
      2. "Windows 7 Home Premium"
      3. "Windows 7 Professional"
      4. "Windows 7 Ultimate"
      5. "Windows 7 Enterprise"
      6. "Windows 7 Home Basic N"
      7. "Windows 7 Home Premium N"
      8. "Windows 7 Professional N"
      9. "Windows 7 Ultimate N"
      10. "Windows 7 Enterprise N"
      11. "Windows 8.1"
      12. "Windows 8.1 Single Language"
      13. "Windows 8.1 Pro"
      14. "Windows Embedded 8.1 Industry Pro"
      15. "Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise"
      16. "Windows 8.1 Enterprise"
      17. "Windows 8.1 N"
      18. "Windows 8.1 Pro N"
      19. "Windows 8.1 Enterprise N"
      20. "Windows 10 Home"
      21. "Windows 10 Home N"
      22. "Windows 10 Pro"
      23. "Windows 10 Pro N"
      24. "Windows 10 Home Single Language"
      25. "Windows 10 Pro Education"
      26. "Windows 10 Pro Education N"
      27. "Windows 10 Pro for Workstations"
      28. "Windows 10 Pro N for Workstations"
      29. "Windows 10 Pro Single Language"
      30. "Windows 10 Education"
      31. "Windows 10 Education N"
      32. "Windows 10 Enterprise"
      33. "Windows 10 Enterprise N"
      34. "Windows 10 Enterprise for Virtual Desktops"
      35. "Windows 10 IoT Enterprise"
      36. "Windows 11 Home"
      37. "Windows 11 Home N"
      38. "Windows 11 Team"
      39. "Windows 11 Pro"
      40. "Windows 11 Pro N"
      41. "Windows 11 Enterprise"
      42. "Windows 11 Education"
      43. "Windows 11 Pro Education"
      44. "Windows 11 Pro for Workstations"
      45. "Windows 11 Enterprise N"
      46. "Windows 11 Education N"
      47. "Windows 11 Pro Education N"
      48. "Windows 11 Pro N for Workstations"
      49. "Windows 11 Home Single Language"
      50. "Windows 11 Enterprise multi-session"
      51. "Windows 11 IoT Enterprise"

      What's New:
      - Added All Updates For Windows 11, 10 & 8.1 & 7 Released in March 2023

      Treatment: Predone, use the activator just in case!

      Operating System:
      - Processor: 2.5 gigahertz (GHz) or faster.
      - RAM: 2 gigabyte (GB).
      - Free space on hard disk: 40 gigabytes (GB).
      - Graphics card: DirectX 9 graphics device or a newer version.
      - Additional requirements to use certain features.
      - To use touch you need a tablet or monitor that supports multitouch.
      - To access the Windows store to download and run apps, you need an active Internet connection and a screen resolution of at least 1024 x 768 pixels
      Screenshots:


       
      Download Windows All (7, 8.1, 10, 11) All Editions AIO 51in1 March 2023 PreActivated
      File ISO 13.9GB
      Link Torrent : https://download.baominh.tech/YT4h Link ISO (Sendcm) 2part : https://download.baominh.tech/XMwS0v6w Link ISO (GDrive) 2 part : https://download.baominh.tech/5xIgM5FW Pass: sbz
       
       
       
       
    • By qxqx
      Cash Register Pro 2.0.8

      Cash Register Pro 2.0.8
      Cash Register provides all of the functionalities that you need to keep track of your inventory and sell your products using your phones, tablets or computers as a cash register/inventory system. This desktop version runs on Microsoft Windows Vista or higher.



      Features:
      Cash Register: Calculate transaction totals just like a regular cash register machine.
      Barcode scanner: Allow you to enter your product by using barcode scanner machine.
      Custom Tax rates: Allow you to enter your state/country tax rate.
      Product Inventory: You can keep track of what you are selling.
      Reporting: Show sales report by day, month or year.
      Charting: Show inventory and profit by month or year.
      User friendly: Easy and simple user interface.
      Reporting: Show sales report by day, month or year.
      Charting: Show inventory and profit by month or year.
      User friendly: Easy and simple user interface.
      Homepage: ipcamsoft.com
       
      https://mir.cr/05MLPDMD
       
       
       
       
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...