Jump to content

Sony Z3 Z3C Mi Htc One M9 Mu?


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

öyle ise o imzandakileri niye yazdın?? bende bir cevap hakkımı kullanayım o zaman. hz. hüseyin zalim demiş ama o kadar da ileri gitmeyelim. ki konuyu ben değil sizin gibi çok bilmişler uzattı ve biz nankörlük yapmayız! "en büyük cihat yalaka nankör ve cahillere sen haksızsın diyebilmektir!"

 

mesele bir şeyi bilmek konuşmak yazmak değil onu yaşamaktır en nihayetinde. yanın pişin öyle gelin karşıma. sizin koordinatör, 10000 ileti yazmanız değil tarzınız alakadar eder beni. esas konuyla ilgili yazacaksanız yazın. bundan sonra kişisel görüş yazan şerefsizdir!  ya beni banlayın yada konuyu çöpe atın veya konu kendi ekseninde kendi ile ilgili devam etsin. artistlik ukalalık yapmayın lan! siz mi yönetici ve bilensiniz bizmi?! önce kendinizi bilin! hasta etmeyin adamı!  şurda iki şey soruyoruz insanlık olsun paylaşım olsun diye insanı pişman edecekseniz atın gitsin beni! yok biz doğruyu en iyi biliriz sen kimsin deyip yine kişiselleştirecek ve tarzınıza dikkat etmeyecekseniz yine atın gitsin!

abicim disco derken discovery demek istedim yaf :D

Edited by Bay_RC
Link to comment
Share on other sites

edeb adap din psikoloji dersleri  vereceksek birbirimize öyle bölümler açın orda paylaşalım bunları. biz kişiselleştirme yapmayalım artık diyoruz hala uzatıyorsunuz. biz tarz diyoruz adam kendi yazdığına beğeni vermiş. disco ferever demiş. kendi kendini beğenebiliyormusun bi de ben deneyeyim bari. sabah olunca sakinim galiba manik depresif fazda değilim gördüğünüz gibi ne gülebiliyorum ne kızabiliyorum. geçin artık bunları. illa ben benim gurubum bilir narsizm ve hırsına gafletinede kapılmayın.

 

neyse bu m9 un kamerasını madem safir çatlıyor niye safir yapmışlar. :) üstüne iyi gitti değilmi sorum. :) kamera gittikten sonra ne işe yarar o telefon.

 

dip not: kendimi beğenebiliyormuşum lan :) çok mutlu etti bu beni kendimizi bari beğenebildik he he hhe.

Edited by abdulhey_
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...