Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

TeamViewer Premium & Corporate 15.19.5


onuchlu
 Share

Recommended Posts

  • 4 ay sonra...

Arkadaşlar pcniz ile ilgili bir şeyi halledemediğiniz zaman bir kişidn yardım almak isterseniz vazgeçilmez bi program

peki bu işi nasıl yapacaz anlatalım

asxv0.th.png

Arkadaşlar karşıdan yardım almak için karşınızdakine sizinm kendi ID ve PaSsword unuzu vermeniz gerek daha sonra kontrolü karşınızdakine bırakın aynı program karşınızdaki kişide de olmalı hadi kolay gelsin

http://rapidshare.com/files/83271350/TeamViewer_Setup.2.43.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

adszmg4.jpg

TeamViewer 3.0 kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi ve aynı zamanda masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır. Firewall ve NAT proxy'ye dokunmadan çalışabilme özelliği ile hiç bir sorun çıkarmadan istediğiniz herşeyi yapmanıza olanak sağlar. Sadece TeamViewer programı ile başka bir bilgisayarın uzak masaüstüne bağlanabilir ve bir makinede yüklü olan programı her hangi bir yükleme işlemine gerek kalmadan diğerinde de kullanabilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz bilgisayara ilk defa bağlanacaksanız daha önceden belirlenmiş olan id numaralarını girmeniz gerekmektedir.

TeamViewer'da ID numarasını ve şifreyi girdikten sonra uzak masaüstü erişimine sahip olursunuz. Dünyada yüzbinlerce insan TeamViewer'ı uzak masaüstü için en uygun, en kolay program olarak görüyor ve kullanıyor.

TeamViewer sadece uzak masaüstü yönetimi için değil arkadaşınıza masaüstünüzde ne varsa onu da göstermeniz için geliştirilmiş bu tür kullanımlar için oldukça kolay bir arayüze sahiptir. Veri transferi oldukça güvenli olup şifreleme yöntemi ile dışarıdan istenmeyen erişimlere olanak vermemektedir. Özel kullanımlar için bedava olan TeamViewer'da ayrıca chat, dosya transferi ve ana bilgisayar modu özellikleri de mevcut...

Kısaca özelliklerinden bilgi vermek gerekirse;

TeamViewer

* Yükleme yapmadan uzak masaüstü erişimi

TeamViewer ile internet bağlantısı sayesinde dünyanın her hangi bir yerindeki bir bilgisayara başka yükleme yapmadan ve güvenlik duvarı sorunu çıkarmadan erişim yapabilirsiniz.

* Dosya Transferi

TeamViewer bilgisayarınızdaki dosyaları karşı taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karşı taraftan kendi bilgisayarınıza dosya taşıyabilirsiniz.

* Güvenlik Duvarının arkasından çalışır

Bir çok uzak masaüstü yazılımı güvenlik duvarları yüzünden erişim güçlükleri çeker. Ancak TeamViewer ile endişe etmeye gerek yok. Çünkü TeamViewer güvenlik duvarı arkasından çalışarak bağlanılacak bilgisayara bağlanmanın yolunu buluyor.

* Yüksek Güvenlik Standardı

TeamViewer Oldukça güvenli bir çözüm ortağıdır. Güvenlik kanalları RC4 kodlamaları ile korunmaktadır. RC4 kodlamaları https/SSL ile aynı güvenilirliğe sahiptir.

* Yüksek performans

LAN bağlantısı hızı ile internet üzerinde erişim imkanı sunar.

Programı sitesinden de indirebilirsiniz full ve free

Please register to see this content.

Edited by wassago
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...
CLİENT ve SERVER bunladan hangisini karşı bilgisayara yüklüyorduk CLİENT mi? bide karşı taraftaki bilgisayara free sürümünü yükleyince bağlantıda bi fark olurmu yani biri full biri free bişey farkedermi

Hiç farketmez linktekini iki tarafada yüklemeniz yeterli ama karşı tarafın acemi ve program kurmasını bilmiyorsa

bunu karşı tarafa gönderin çalışsın yeter

http://www.teamviewer.com/download/version_3x/TeamViewerQS.exe[/CODE]

zaten programda link mevcut ben baktıgım tüm bilgisayarlara kuruyorum başlangıçtada çalıştırdımmı yardım istediğinde direk baglanıyorum.

Edited by bigalı
Link to comment
Share on other sites

Başka bir forum için hazırladıgım bilgiyide yazayım bilmeyen yada kullanmak isteyenler için

http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe[/CODE]

download.jpg

[b]Başka bilgisayara bağlanma nasıl olur niye bağlanılır nasıl bağlanılır bu programla ve açıklama ile hep beraber inceleyelim.

Bilgisayar kullananlar az çok bazı ayarları öğrenmiştir yada mecburiyetten öğrenmek zorundadır.

Çünkü bu teknolojiyi kullanmayan kalmayacak ve evimize aldık ama o ne bir sürü problem.İstediğim sayfayı açamıyorum bu ayar nasıl olcak offffffffff nerden aldık bunu.Ya şu arkadaşım ,akrabam anlar bizden önce aldı erken kalktı yol almıştır mantıgıyla yardımını isteriz.

Yardım istenen kişi de tamam hallederiz bilgisayarı açtığında telefon et ben tarif ederim.Onu yap olmadı şurasını yav bu iş böyle olmayacak tarif ede ede göbeğim çatladı en iyisimi ben müsayit olunca uğrarım.Ya müsayit olmaz yada uzak memlekette ise.Bir işimizi halletmedin diye yakınmalarıyla karşılaşmışsınızdır.

Kullanımını öğreneceğimiz programdan sonra artık hem siz hem de dostlarınızın bilgisayar ile ilgili size yakınmaları sona erecek.

Teamviewer programı hiçbir güvenlik duvarına takılmadan son derece basit arayüzü ve tamamen ev kullanıcıları için ücretsiz olması sebebiyle vazgeçilmezim olmuştur ve eski sürümlerinden beri kullanıyorum.

Öncelikle programımızı sitesinden indiriyoruz[/b]

[CODE]http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe[/CODE]

[b]İndirdiğimiz programı çalıştıra basarak kuruyoruz.[/b]

95697390en8.jpg

[b]Next le devam[/b]

next2uu4.jpg

[b]Sözleşmeyi okudum next[/b]

szleme3jb3.jpg

[b]Programı kurmak yada sadece çalıştırmak isteyenler için ayar bölümü[/b]

kurulum4am6.jpg

[b]

Açılışta çalıştırma ve şifre ayarları. Bu bölüme şifre girerseniz şifreniz fix olur bu şifreyi bilgisayarınıza bağlanacak kişiye vereceksiniz unutmayınız.

Şifre girmeseniz program her açıldıgında kendisi şifre oluşturacaktır.[/b]

ifregirme5re4.jpg

[b]Kurulum yeri değiştirmenize gerek yok[/b]

kurumyeri6wn3.jpg

[b]Kurulum klasörü bunuda değiştirmenize gerek yok[/b]

nstall7vq8.jpg

[b]Ve kurulum bitti.[/b]

finish8xa8.jpg

[b]Otomatik açılmasa Masa üstünde kısayoluna tıklayarak programı çalıştıralım.

Resimde görülen [color=Red][u]Wait for session bölümündeki[/u][/b][/color]

[color=red][u][b]ID[/b][/u][/color] [color=blue][u][b]sizin bilgisayarınızın Id nosu[/b][/u][/color]

[color=red][u][b]Password [/b][/u][/color][color=Blue][u][b]ta sizin bilgisayarınızın şifresi[/b][/u][/color]

Bu bilgileri sizin bilgisayarınıza yardım edecek kişiye vereceksiniz.Eğer kurulum aşamasında şifre girdiyseniz bu bölümde şifre yazmaz [color=Red][u][b]Predefined[/b][/u][/color] yazar kurulumda girdiğiniz şifreyi veriniz.

Siz başka bilgisaya bağlanacaksanız sizin bölümünüz [color=red][u][b]Create session [/b][/u][/color]dur

Bu bölüme arkadaşınızdan aldıgınız Id noyu giriniz(onunda bilgisayarı ve bu program açık olmalı nete bağlı -_- program kurmadan veya çalıştırmadan uğraşmayınız: ) bağlantı için şifre bölümü açılır burayada arkadaşınızın verdiği şifreyi giriniz.

alsonru4.jpg

Yardım edilecek bilgisayar kullanıcısını fazla zorlanacağı da hesab edilerek onun için kurulumu yada üstte açıklanan işlemleri yapamayacaklar içinde asgarı seviyede programıda arkadaşınıza gönderebilirsiniz

[CODE]http://www.teamviewer.com/download/version_3x/TeamViewerQS.exe[/CODE]

Ve son artık istediğiniz bilgisayardasınız arkadaşınıza söyleyin mause yi rahat bıraksın gerisi size kalmış bilgisayarlar arası dosya transferi program kurma kaldırma ne yapacaksanız hadi kolay gelsin.

Edited by bigalı
Link to comment
Share on other sites

buyrun buda benden olsun 3.5 sürümü kendim crackledeim 3 gündür kullanıyorum bir yamuğunu görmedim

Please register to see this content.

crack klasöründe ki Install.bat dosyasına tıklayın herşeyi kendi hallediyor. size tek keyfini çıkartmak düşüyor

Link to comment
Share on other sites

buyrun buda benden olsun 3.5 sürümü kendim crackledeim 3 gündür kullanıyorum bir yamuğunu görmedim

crack klasöründe ki Install.bat dosyasına tıklayın herşeyi kendi hallediyor. size tek keyfini çıkartmak düşüyor

Ne için crack yaptınız zaten free değilmi?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

TeamViewer 3.6 Build 4602

16c2q2o.jpg

TeamViewer 3.6 Build 4602 | 1.28 MB

Desktop Sharing - Remote Control - Support. Simple - fast - secure. TeamViewer establishes connections to any PC all around the world within just a few seconds. You can remote control your partner's PC as if you were sitting in right front of it. Find out why more than 4.000.000 users trust TeamViewer.

TeamViewer is a simple and fast solution for remote control, desktop sharing and file transfer that works behind any firewall and NAT ****. To connect to another computer just run TeamViewer on both machines without the need of an installation procedure. With the first start automatic partner IDs are generated on both computers. Enter your partner's ID into TeamViewer and the connection is established immediately. With many thousand users worldwide TeamViewer is a standard tool to give support and assistance to people in remote locations. The software can also be used for presentations, where you can show your own desktop to a partner. TeamViewer also is VNC compatible and offers secure, encrypted data transfer with maximum security. TeamViewer is completely free for private use.

FEATURES:

• One solution for everything. While most competitors offer different packages for remote support, remote administration, training and sales (and also charge for them...) TeamViewer is the one-stop solution for everything you need: TeamViewer includes all modules in one simple and very affordable package.

• Remote administration of unattended servers. TeamViewer can also be used to control unattended computers and servers. Installation as a system service even allows remote reboot and reconnect.

• File transfer. TeamViewer comes with integrated file transfer that allows you to copy files and folders from and to a remote partner - which also works behind firewalls

• Highest security standard. TeamViewer is a very secure solution. All versions feature completely secure data channels with key exchange and RC4 session encoding, the same security standard used by https/SSL.

• No installation required. To install TeamViewer no admin rights are required. Just run the software and off you go...

• High performance with international router network. Optimized for connections over LANs AND the Internet, TeamViewer features automatic bandwidth-based quality selection for optimized use on any connection.

TeamViewer uses an extended international server network with server locations in many countries all over the world, so no matter where you are located we will make sure that a high-security, high-performance router near your home destination will ensure great performance.

• Remote support without installation. With TeamViewer you can remotely control any PC anywhere on the Internet. No installation is required, just run the application on both sides and connect - even through tight firewalls.

• Remote presentation of products, solutions and services. The second TeamViewer mode allows you to present your desktop to a partner. Show your demos, products and presentations over the Internet within seconds - live from your screen.

• Works behind firewalls. The major difficulties in using remote control software are firewalls and blocked ports, as well as NAT routing for local IP addresses. If you use TeamViewer you don't have to worry about firewalls: TeamViewer will find a route to your partner.

• Flexible use for a variety of applications. TeamViewer lets you connect to your partners in many different ways: You can either view or control your partner's desktop in order to do online-support; You can transmit your screen to your partners for presentation purposes - You may even change directions during a session for high fidelity teamwork!

Download:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

adszek8.jpg

TeamViewer 3.0 kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi ve aynı zamanda masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır. Firewall ve NAT proxy'ye dokunmadan çalışabilme özelliği ile hiç bir sorun çıkarmadan istediğiniz herşeyi yapmanıza olanak sağlar. Sadece TeamViewer programı ile başka bir bilgisayarın uzak masaüstüne bağlanabilir ve bir makinede yüklü olan programı her hangi bir yükleme işlemine gerek kalmadan diğerinde de kullanabilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz bilgisayara ilk defa bağlanacaksanız daha önceden belirlenmiş olan id numaralarını girmeniz gerekmektedir.

TeamViewer'da ID numarasını ve şifreyi girdikten sonra uzak masaüstü erişimine sahip olursunuz. Dünyada yüzbinlerce insan TeamViewer'ı uzak masaüstü için en uygun, en kolay program olarak görüyor ve kullanıyor.

TeamViewer sadece uzak masaüstü yönetimi için değil arkadaşınıza masaüstünüzde ne varsa onu da göstermeniz için geliştirilmiş bu tür kullanımlar için oldukça kolay bir arayüze sahiptir. Veri transferi oldukça güvenli olup şifreleme yöntemi ile dışarıdan istenmeyen erişimlere olanak vermemektedir. Özel kullanımlar için bedava olan TeamViewer'da ayrıca chat, dosya transferi ve ana bilgisayar modu özellikleri de mevcut...

Kısaca özelliklerinden bilgi vermek gerekirse;

TeamViewer

* Yükleme yapmadan uzak masaüstü erişimi

TeamViewer ile internet bağlantısı sayesinde dünyanın her hangi bir yerindeki bir bilgisayara başka yükleme yapmadan ve güvenlik duvarı sorunu çıkarmadan erişim yapabilirsiniz.

* Dosya Transferi

TeamViewer bilgisayarınızdaki dosyaları karşı taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karşı taraftan kendi bilgisayarınıza dosya taşıyabilirsiniz.

* Güvenlik Duvarının arkasından çalışır

Bir çok uzak masaüstü yazılımı güvenlik duvarları yüzünden erişim güçlükleri çeker. Ancak TeamViewer ile endişe etmeye gerek yok. Çünkü TeamViewer güvenlik duvarı arkasından çalışarak bağlanılacak bilgisayara bağlanmanın yolunu buluyor.

* Yüksek Güvenlik Standardı

TeamViewer Oldukça güvenli bir çözüm ortağıdır. Güvenlik kanalları RC4 kodlamaları ile korunmaktadır. RC4 kodlamaları https/SSL ile aynı güvenilirliğe sahiptir.

* Yüksek performans

LAN bağlantısı hızı ile internet üzerinde erişim imkanı sunar.

Not: bilgiler alıntıdır. upload ise tamamen bana ait dir.

Please register to see this content.

Edited by cengoverdi
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

çalışan son sürüm arkadaşlar

Please register to see this content.

Patch uygulamayın tavsiye etmiyorum Patch dolayı çalışmama gibi sorun vermekte keyif sizin siz bilirsiniz

Edited by kazaam
Link to comment
Share on other sites

çalışan son sürüm arkadaşlar

Patch uygulamayın tavsiye etmiyorum Patch dolayı çalışmama gibi sorun vermekte keyif sizin siz bilirsiniz

Selam.

Diğer versiyonlarda bağlantı yapıldığında zaman kısıtlaması vardı, bunda da var mı?

Link to comment
Share on other sites

TeamViewer 3.6.4253 + Full Version

download.jpg

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz.TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

TeamViewer kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi ve aynı zamanda masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır. Firewall ve NAT proxy'ye dokunmadan çalışabilme özelliği ile hiç bir sorun çıkarmadan istediğiniz herşeyi yapmanıza olanak sağlar. Sadece TeamViewer programı ile başka bir bilgisayarın uzak masaüstüne bağlanabilir ve bir makinede yüklü olan programı her hangi bir yükleme işlemine gerek kalmadan diğerinde de kullanabilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz bilgisayara ilk defa bağlanacaksanız daha önceden belirlenmiş olan id numaralarını girmeniz gerekmektedir. TeamViewer'da ID numarasını ve şifreyi girdikten sonra uzak masaüstü erişimine sahip olursunuz. Dünyada yüzbinlerce insan TeamViewer'ı uzak masaüstü için en uygun, en kolay program olarak görüyor ve kullanıyor. TeamViewer sadece uzak masaüstü yönetimi için değil arkadaşınıza masaüstünüzde ne varsa onu da göstermeniz için geliştirilmiş bu tür kullanımlar için oldukça kolay bir arayüze sahiptir. Veri transferi oldukça güvenli olup şifreleme yöntemi ile dışarıdan istenmeyen erişimlere olanak vermemektedir. Özel kullanımlar için bedava olan TeamViewer'da ayrıca chat, dosya transferi ve ana bilgisayar modu özellikleri de mevcut...

Kısaca özelliklerinden bilgi vermek gerekirse;TeamViewerYükleme yapmadan uzak masaüstü erişimiTeamViewer ile internet bağlantısı sayesinde dünyanın her hangi bir yerindeki bir bilgisayara başka yükleme yapmadan ve güvenlik duvarı sorunu çıkarmadan erişim yapabilirsiniz.

Dosya TransferiTeamViewer bilgisayarınızdaki dosyaları karşı taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karşı taraftan kendi bilgisayarınıza dosya taşıyabilirsiniz.Güvenlik Duvarının arkasından çalışırBir çok uzak masaüstü yazılımı güvenlik duvarları yüzünden erişim güçlükleri çeker. Ancak TeamViewer ile endişe etmeye gerek yok. Çünkü TeamViewer güvenlik duvarı arkasından çalışarak bağlanılacak bilgisayara bağlanmanın yolunu buluyor.Yüksek Güvenlik StandardıTeamViewer Oldukça güvenli bir çözüm ortağıdır. Güvenlik kanalları RC4 kodlamaları ile korunmaktadır. RC4 kodlamaları https/SSL ile aynı güvenilirliğe sahiptir.

Yüksek performans

LAN bağlantısı hızı ile internet üzerinde erişim imkanı sunar

t8eo2.gif

downloadmn2.png

http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • semsibey changed the title to TeamViewer Premium & Corporate 15.19.5

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...