Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Xp Lisans Keyleri Kabul Etmiyor


haruny

Recommended Posts

evet cd key ile uğraşmayı bıraksın..bu öğrenilecek bi şey de değil ki..ben web tasarımda bi satır kod için 3 gün uyumadığımı da bilirim..ama sebebi vardı..her tarayıcı da düzgün gözükmesi gerekiyordu..ama bu öyle bi şey değil..keyi bulman sana bi şey katmayacak çünkü..key ya uyar ya uymaz..2 gün uğraşa değecek bi şey değil yani..ha multiboot dvd yapar, orasını burasını özelleştirir xpnin vs. ona bi şey demem yine..

neyse konu dağılmasın takılın kafanıza göre ne diyeyim..bol şans size..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

arkadaşlar ben artık key değilde dosya değişimiyle crack yoluna gitmeyi düşünüyorum .çünkü keylerin hiç biri işe yaramadı .sizden ricam xp keyleri neye göre kabul ediyor veya etmiyor.iki seçenek var bence ya bir dosyadan keyleri doğrulama yapıyor.yada bir algoritmaya göre kabul yada red veriyor.bana kalırsa bir dosyadan doğrulama yapıyor.ama ikinci sçenekte olabilir.şöyle düşünelim bu bir orjinal oem cd den kopya büyük bir ihtimalle de öyle bunun diğer xplerden farkı kendine özel tek keyle çalışması bunu bir dosyadan doğrulayarak yaptığını varsayarsak o dosyayı değiştirdiğimizde çalışması lazım.sizin fikriniz neydir bu konuda

Link to comment
Share on other sites

Bu veceğim dosyayı kendi i386 içerisindekiler ile değiş bu değişim elinizdeki xp,yi crackli hale getirecekdir yalnız ben xp pro ile denedim xp home için olurmu bilmiyorum.

key olarakda bu yeterli sorunsuz update yapar.

V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J[/CODE]

[CODE]http://www.4shared.com/file/69978268/99390cc/Windows_XP_Pro_TRK_OEM_2_CORP_SP3.html?dirPwdVerified=f0ba22c9[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

şimdide bu hatayı veriyor.bu yöntemin işe yaradığını başka yerlerden teyid ettim ama bu hatayı verip kapanıyor.

Please register to see this content.

Bende birkeresinde yukarıdaki hata ile aynı hatayı almıştım. Hatta bu hatayı neccoy 'un 2007 çalışmasında almıştım. Format sırasında CD içeriği kopyalanıp kuruluma başlayacağı sırada bu hatayı veriyordu. Ben o sırada elimdeki herhangi bir XP CD'sini takarak bu kısmın geçmesini bekliyordum. CD'yi ilk okumasını bekliyor okuduktan sonra da tekrar Ultimate 2007 CD'si ile değiştiriyordum. Ve sorun çözülüyordu.

Diyeceğim arkdaşımız serial sorununu çözmüş fakat elindeki CD'yi kopyalarken sorunlu (eksik ya da bozuk) kopyalamış. Ben neccoy'un ultimate 2007 çalışmasını tekrar yavaş olarak CD'ye yazdırdığımda ikinci yazdığım CD de bu şekilde bir sorun olmuyordu. İlk CD'yi hızlı çektiğim içn aynı hatayı kurulumun başlayacağı sırada bende alıyordum.

Link to comment
Share on other sites

ben sanal makinede deniyorum.bu hatayı grafik kurulum ekranına il geldiği anda yani 39. dakika veriyor.burayı aşsak key işinin çözülüp çözülmediği belli olacak.toygar kardeş asms hatayı almıyorum aldığım hatayı araştırdığmda güvenlik duvarıyla lalakalı olduğu kanısına vardım.n-lite ile kapattım yine aynı.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

haruny biraz geç olacak ama XP SP3 entegrasyonu yapıldığında ürün anahtarı girmeden kurulum yapılabiliyormuş :jump: Senin XP Sp2'liymişde ondan dedim. SP3 entegresi yap ürün anahtarı girmeden kurulumu atlarsın kurulum sonrası daha kolay aktivasyon kırıcı çok dosya var XP için.Birisi de akıl edip OEM sürümler için de yapmıştır herhalde.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

kardeş sana iki önerim olacak.

birincisi: sana saçma gelebilir ama pro,pro vlk,vista keyi vs. yani microsoftun her ürününe ait bir key dene dicem :D belki adamlar şifreleme algoritmasını başka bi sistemle değiştirmişlerdir..sonuçta modifiye bişeye benziyor

ikincisi bu keyin sorulduğu ekran ve kontroller hangi dosya(lar) ile ilgili?? onu bilirsek sorgu ekranını dahi yok ederiz :D ..atıyorum wgalogon.dll ise bu dosyayı silip klasik sp3 cd sindeki aynı dosya ile yer değiştirebilirsin....cd nin içeriğini bozmazsın ama istediğini de elde etmiş olursun :D

Link to comment
Share on other sites

İzlenecek mantık çok basitti aslında, keyi kolayca bulabilirdin, ama şunu söyleyeyim, key zaten I386 içinde bir dosyada saklı, daha önceden başıma geldiğinden söylüyorum, dosyanın ismini tam hatırlamıyorum ama txtsetup.sif olabilir.. Daha da yapamazsan gönder şu isoyu herkes bi baksın..

Link to comment
Share on other sites

haruny biraz geç olacak ama XP SP3 entegrasyonu yapıldığında ürün anahtarı girmeden kurulum yapılabiliyormuş :D Senin XP Sp2'liymişde ondan dedim. SP3 entegresi yap ürün anahtarı girmeden kurulumu atlarsın kurulum sonrası daha kolay aktivasyon kırıcı çok dosya var XP için.Birisi de akıl edip OEM sürümler için de yapmıştır herhalde.

sağol kardeş sonunda oldu bi ara kafayı takmıştım inan uykularım kaçıyodu olmuyo diye sp3 ekledim oldu sağol allah razı olsun.cd orjinali o kadar orjinaldiki serial kabul etmiyordu böylelikle orjinal xp takıntımdada kurtulmuş oldum.

İzlenecek mantık çok basitti aslında, keyi kolayca bulabilirdin, ama şunu söyleyeyim, key zaten I386 içinde bir dosyada saklı, daha önceden başıma geldiğinden söylüyorum, dosyanın ismini tam hatırlamıyorum ama txtsetup.sif olabilir.. Daha da yapamazsan gönder şu isoyu herkes bi baksın..

sağolkardeş hallettim senin dediğini yaptım olmadı ama sp3 ekledim oldu sağol ilgilendiğin için.

xp upload yapıp paylaşıcam upload başladı tek link upload ediyorum üstelik.

Link to comment
Share on other sites

Hocam bu linkleri eklediğin zaman lütfen bana bir özel mesaj atabilir misin?

Çünkü konuları takip edemiyorum, ayrıca yeni bir konu açmayacaksın sadece eski konudaki linki yenileyeceksin o açıdan söylemiştim.

Yada linki yenilediğin zaman altına link yenilendi diye bir cevap yazarsan bence takip etmek isteyenler için daha kolay olur diye düşünüyorum.

Kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...