Jump to content

Shewki

Üye
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Shewki last won the day on October 29 2012

Shewki had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shewki's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

24

Reputation

  1. Önce dediğim şekilde yapıp onboard kısmından bir şekilde görüntü alman lazım vga kablo ile. Zaten onboard üzerinden görüntü aldığın zaman 2 ekran kartın da aygıt yöneticisinde görünecek ve ikisi de aktif olacak. Ya da BIOS a tekrar gir şu ayarları yap; Init Display Firs :PEG Internal Graphic : Enabled Kayıt et çık aygıt yöneticisini aç bak bakalım 2 kart ta görünüyor mu?
  2. Internal Graphic : Enabled yaptıktan sonra pc yi kapat bu önemli. Vga kablonu anakartta bulununan onboard kısmına tak ve pc yi aç. Görüntü kesinlikle gelmesi lazım. Gelmiyor ise sıkıntı büyüktür..
  3. Varsayılan ekran kartınız GeForce GT 730'mu yoksa onboard grafik kartı mı ?
  4. Söylediğiniz olumlu ve yapılabilecek bir şey fakat siz gerekli ayarlar ve driver yüklemesini yapmadan tek donuş ile bu şekilde sağlıklı çözüm üretemezsiniz. Çünkü bende aynı şekilde kullanıyorum. Rica ederim.
  5. Evet görüntü diğer tarafa gelmiştir. Muhtemelen tek monitör var şu an. Görüntü kablosunu Onboard a tak görüntü gelmesi lazım.
  6. IGFX olanı seç farketmez. Internal Graphic : Enabled yap yeniden başlat Aygıt yöneticinde 2 adet ekran kartı görünüyor mu ona bak bi..
  7. Hem dahili dem de harici ekran kartını aynı anda kullanmak mümkündür. Aşağıdaki ayarları kontrol etmelisin; Init Display Firs :PCI Internal Graphic : Enabled Olacak şekilde ayarla kayıt et ve çık. Windows açıldığı zaman onboard olan ekran kart driver yüklemesini yapman lazım. Ardından Windows tuşu + P bas | "Uzat" ya da "Yinele" yi seç.
  8. Üstat neden sadece Stereo var? Realtek driver yüklü iken 5.1 Surround olarak kullanabiliyordum.Dolby Home Theater V4 yüklendiğinde sadece Stereo var İşletim sistemi Windows 7 64 bit 5+1 Ses sistemi + Realtek ile sorunsuz kullanıyorum. Dolby Home yüklediğimde sağ ve sol hoparlörlerden ses geliyor diğerleri iptal..
  9. Windows Sürümü adı altında geçen 

    © 2016 Microsoft Corporation. TncTR / MoTuN.

     

    Yazısını orjinal haline nasıl çeviririm? Kurum bilgisayarlarında bu değişiklik bana sorun çıkardı..

    1. Show previous comments  2 more
    2. MOTUN

      MOTUN

      yanıtın gecikmesi normaldir çünkü 4 gün hastalıktan yattım :(

    3. Shewki

      Shewki

      Çok geçmiş olsun, Acil şifalar dilerim

    4. MOTUN
  10. Evet o key konusu forum yenilendikten sora silindi.. Bende sizin gibi bir kaç defa sordum fakat geri dönüş alamadım..
  11. Rj11 2 pin jack, Cat kablo, Jack pensesi ve Elektrik bandı işini fazlası ile görecekir..
  12. İşletim sistemin nedir? Birde Samsung için gerekli Kies yazılımını yükledin mi ? http://www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIES/ Varsa başka usb kablo takıp da deneyebilirsin. 
  13. Çözüm : http://www.tnctr.com/topic/233946-mtp-device-sorunu-shewki-coezdu/?p=1368760 Konuda anlatımını yapmıştım Windows Xp 32 bit için idi.. Senin 64 Bit Windows için alttaki link i kullanman lazım http://download.microsoft.com/download/3/0/8/3080c52c-2517-43de-bdb4-b7eafd88f084/wmp11-windowsxp-x64-enu.exe
  14. 12 Saatlik Premium Link : https://href.li/?http://turbobit.net//download/redirect/E106FCB6E2ACBCE601C7B75B97C7B663p/4wux21y4fw2k/Ultimate32
  15. Cevaplar şunlar: 1 - Senin Anakartın sadece Ram slotu DDR2'dir. 2 tane Linkini verdiğin ekran kartları Senin Anakartta sıkıntısız çalışacaktır.   2 - Senin anakart "PCI Express x16" Desteklidir, Vermiş olduğun PCI Express 3.0 destekli Ekran kartları Geriye dönük PCI Express x16 ile uyumlu çalışabilir..   3- Power Supply Bu ekran kartları sorunsuz çalıştırabilir..   4- Kısacası bu ekran kartları senin donanıma gayet uygun ve bütçen hangisine uygunsa onu al. Ama ben Olsam 2. Linktekini alırdım..   Bu arada güncel oyunlar için işlemcin yetersiz kalabilir. Yani alacağın ekran kartını Daha önceki yaptığın düşük ayarlarla oynatabilirsin. Ama üzülme Anakartın Core 2 Quad İşlemci Destekliyor ve 2. El fiyatları bana göre Baya uygun.. İşlemcini de 4 çekirdek yaparsan yeni çıkan oyunları normal ayarlarında oynatabilirsin..
×
×
  • Create New...