Jump to content

adream09

Üye
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Aydın
  • Technical Services
    Team Management
    FiberOptic Systems

Recent Profile Visitors

1026 profile views

adream09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. aslında daha önce 5 sene önce yani windows 10 vardı sistemde fakat kötü çalışıyordu sonra sizin 2016 senesinde hazırladığınızı kullanıyordum ve sorunsuz çalışıyordu. nvidia ekran kartı güncellemesi bu windows için uyumlu değil diyince bu 2004 sürümünüz yükledim driverler ve kullandığım programlar aynı sadece ekran kartı driveri bir önceki sistemine göre daha güncel oldu acaba nvidia driver sürümünü düşürmeliyim? bu arada phoenix os kullanıyorum fakat bir çok android programı güncellemeler yapıp phoenix benzeri sistemlere desteklerini kesti o yüzden açılmıyor bile bir çok program ? yine de cevaplarınız ve emekleriniz için teşekkür ederim.
  2. merhaba hocam performans 2016 sürümünden buraya geçtim fakat sistemim performansı düştü acaba sistem gereksinimleri mi düşük bu sürüm için? kullandığım cihaz dell inspiron 5558 intel i5 işlemci intel hd 5500 ve nvidia 920m ekran kartıları samsung evo ssd ve 8 gb ram var. özellikle android emulatörlerin performansları düştü hocam. bir tavsiyeni var mı ?
  3. bu laptop güzelmiş hocam attım kardeşime bakalım ne diyecek, arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, aklıma takılan bir de dell marka laptoplar var sizce onlar nasıl hali hazırda benm çalıştığım firma bizlere dell marka laptop verdi oyun bilgisayarı değilde daha çok mail işleri için kullanıyoruz şarjı 8 saat kadar gidiyor 5 yıldır üstelik fakat dell laptoplar gaming konusunda nasıldır acaba?
  4. monster marka kullanan varmış abi monster hariç ne olursa dedi gönlü asustan yana cevabınız için teşekkür ederim öncelikle cevabınız için teşekkür ederim bu lap top özellikleri gayet iyi bi göstereyim, bir de hangi siteden satın almalıyım sizce onu da tavsiye edebilir misin?
  5. merhaba öğrenci kardeşime lap top alacağım bütçe yaklaşlık 8 bin tl asus marka almak istiyoruz çizim yapmak için değil arada oyun oynayıp film izleyecek genelde dersleri çalışmak istiyor sizce hangi laptop alınır fiyat performans olarak önde olan bir laptop satın almak istiyorum yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  6. phoenix os roc kullanıyorum ve hiçbir sorun yok genel olarak çok memnunum. windowsa göre daha performanslı benim gözümde ama şu sıra tek sorun pubg de yasaklanıyoruz ve sürekli yeni hesap açıyoruz
  7. kardeşim modemi bilgisayara kablolu olarak bağlayacaksın fakat modem içine erişim için kullanacağın olay çok farklı iki adet kablolu bağlantı yapıyorsun ve modemin adsl girişini sökmek gerek usb to r32 conector lzım olacak sana bir de ve bağlantı fftp32 ve ya fftp64 programlarıyla server olusuyorsun atacağın romu burdan seçiyorsun sonra usb r 32 converteri hangi usb portuna bağladıysan bu portu hyperterminal ve ya securty crt programından tanıyorsun ve modemin sabit id ve pwleri bilmen gerekiyor az da yazılım bilgisine sahip olman gerekir ama fazla uğraş isteyen bir iş... 
  8. aynı sorunu bende yasıyorum :(
  9. Merhaba vereceğim marka destekler mi bi bakabilir misiniz ? Marka ASUS Model: x64j mb ver: n61jq x64jq-jx051v   İşlemci:  Intel Core i7 720QM   Ana kart ve Ramler: Northbridge Intel DMI Host Bridge rev. 11 Southbridge Intel HM55 rev. 06 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR3 Memory Size 4 GBytes Channels Dual Memory Frequency 659.0 MHz (2:10) Ekran Kartı:   Name AMD Mobility Radeon HD 5000(AMD Mobility Readeon HD5730 1 GB DDR3 128 Bit) Board Manufacturer ASUSTeK Computer Inc. Memory size 1024 MB   bu sistem macintosh destekler mi desteklerse hangi sürümü kullanmalıyım bi de kextler konusunda yardımcı olacak var mı ?
  10. [quote name='milano88' date='13 Ocak 2011 - 08:33 ' timestamp='1294908210' post='943075'] İlgin için teşekkürler Kemal kardeşim ama inan bunların hepsini denedim uyguladım dediğim gibi sadece çözünürlükte işe yarıyorlar maximum çözünürlükte kullanıyosun yani,ekran kartına herhangi bir donanımsal hız sağlamıyo yani ekran kartını tam performansta kullanamıyosun windowstaki gibi ama aldığım haberlere göre benim kart için driver zaten apple firması tarafından çıkartılacakmış çok yakında bende onu bekliyorum ama herşey düzgün olsada windows 7 iyidir ya memnunum ben herşeyimi 10 numara oluyor vallaha bu masaüstünü yaptım dahada ısındım 7 ye [img]http://img132.imageshack.us/img132/3826/resim1vf.png[/img] [/quote] bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusunuz. fazladan hard disk var elimde ona da mac os kurmak istiyorum sis gereksinimlerini arastırdım ama benım pc güçlü bi pc bence güçlü yani youtubeden videosunu koyuorum yardımcı olursanız allah razı olsun. olmazsanızda canınız sağ olsun [media]http://www.youtube.com/watch?v=Oe_rcepanLQ[/media]
  11. cok sağol dostum calışıyordur inş. hemen indiriyorum
  12. adobe color studio panel for adobe cs4 for flash bu program lazım bana
  13. Yüklersem nasıl olduğunu görür Teşekkür ederim

  14. ya haci ben bunu pc ye kuramıyorum indirdim dediğiniz gibi herşeyi yaptım cd ye yazdım wmwaredende denedim bnm pcde boot olarak başlamıyo sürekli reset atıyo pc hash mı hatalı die düşündüm değil İşlemci İntel q6600 ana kart msı g 31 chipset fakat ekran kartı yok ondanmıdır anlamadım
×
×
  • Create New...