Jump to content

onuluturk

Üye
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Ya ALLAH, BismİLLAH, Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Recent Profile Visitors

2571 profile views

onuluturk's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

133

Reputation

  1. Vedat KILIÇ kardeşimiz gerçekten bırakıp gittimi. Ben windowsun yanına bu sistemi kurayım istiyorum üç yıl olmuş acaba kursam bir sıkıntı olurmu.
  2. Dediğin gibi biraz konu dışı ama butterfly görsel sisttemi indirdim, kurdum ve o sistemden yazıyorum halihazırda. Sistem çok güzel ve akıcı. Şimdiye değin hiçbir sıkıntıya denk gelmedim. Bir aya yakındır sanıyorum kullanıyorum. Değerli kardeşim eline, yüreğine sağlık. Çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun. Yukarıdaki yorumumda da belirttiğim gibi coğrafyamız ve ülke koşullarımız gereği Türkçe ile birlikte gurbetçilerimizde gözönüne alınarak ingilizce,fransızca gibi avrupa devlet dillerini de içerse yarar sağlayacağını sanıyorum. Sürçi lisan olduysa da affola.
  3. En doğrusu hangi banka yada özel veya kamu hizmeti yapan kuruluşların numaralarını bu 0850 diye giden o kurum yada şirketin adını normal rehbere kayıt yapılmalı ve özellikle yaşlılarımıza sana yarayan o850 numaralar şu banka diye kayıtlı isimsiz gelen 0850li numaralar ararsa doğrudan kapat öğüdü verilmeli. Benim basitçe uyguladığım yöntem bu. Kayıtsız 0850ler doğrudan kırmızı daireyi sola kaydırmak. Onlar bize kaydırmadan biz baştan onları kaydıralım.
  4. Çok güzel çalışmaya benziyor verilen açıklamalara bakınca. Gerek gurbetçilerimiz, gerekse Türki devletlerimiz insanları ölçüt alınarak gereksinim duyulan dilleri içerse yeğlenen sistem olabilirmiş. Beni aşmış, yine de emek var. Emeğe saygıdan dolayı içten teşekkürler.
  5. Emre028 sistem güzele benziyor ancak klasik soru olacak belki yine bu sorumu soruldu demeyin. Defender kapalımıdır? Defender kapalı diye indirip kurduğum sistem oldu ancak defender açık çıktı ve katılımsız programlarımı etkiliyor. Bu nedenle sordum.
  6. Teşekkürler forjest hocam değerli emeğiniz için. Program kaldırma programının portable oluşu çok kullanışlı oluyor. Hocam eğer mümkünse siyah beyaz fotoları recolored gibi renklendirme programının katılımsızını yapabilirmisiniz.
  7. SİSTEMDE KURULU OLAN TÜM YARDIMCI UYGULAMALAR PORTABLE, YANİ SİSTEM REGISTRY KAYITLARINA DOKUNMADAN ÇALIŞABİLEN YAZILIMLARDIR. 1. AUSLOGICS : Sistem Performansı iyileştirici ve yararlı araçlardan oluşur. Tüm kısayollar Windows Araçları içindedir. Özellikle Disk Explorer (Diskte hangi klasör ne kadar yer kaplar) ve Servis Yöneticisini sık sık kullanmanızı öneririm. 2. SİSTEM AYAR : Windows ince ayarları yapabileceğiniz portable araçlar. 3. PHOTOFILTRE : Paint kadar küçük Photoshop kadar yetenekli bir imaj düzenleyici. 4. CCLEANER : Herkesin bildiği ünlü temizlik programı. Sık sık kullanmanızı öneririm. 5. OPEN HARDWARE MONITOR : Ekranın sağ alt köşesinde yer alan donanım takip programı. İşlemci kullanma yüzdesi ve 1 numaralı işlemci çekirdek ısısı aktif edilmiştir. Ekran kartı ısısını da aktif etmenizi öneririm. Hazırladığınız bu sistemlerde bu uygulamaları ve dahi ofis programlarını entegre etmeniz paylaşımı zengin eylemiş. Pek win 10 ve hatta win 11'i beğenmeyen biri olarak bu paylaşımın artılarına bakarak indirip kurmak isterim. Paylaşım için teşekkür ederim.
  8. Değerli Forjest hocam bende 2 yıl önce 6 adet yerli implant diş yaptırdım. Sanki orijinal dişlerimden daha iyi kullanıyorum sanki. Arkadaşların dediği önce implantın yerleşeceği çene kemiğinin sağlamlığı ile birlikte o implantı yapacak doktorun işinin uzmanı olması mutlak gerekli. Bu ikisini denk gelirse yerli implantlarda zorlanmazsın. Geçmiş olsun dileklerimle birlikte en iyi diş doktoruna denk gelmeni niyaz ederim. Selamlar.
  9. Yine Win 10 Home olursa makbule geçer. Dilerim yakın zamandır yeni sürüm paylaşımınız.
  10. yandexten iki kez indirmek istedim ancak yüzde ellibeşte kalıyor. Başka link veya win 10 home paylaşımın olacakmı. Varsa onu indireyim.
  11. Değerli hocam çalışmanızı indirdim rarlı dosya olarak ancak arşiv parolası istiyor. Parola neydi diye haylice baktım ama göremedim. Eğer gözümden kaçmışda elan gereksiz yere yazıyorsam özür dilerim. Parolayı yeniden yazabilirseniz sevinirim. Paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
  12. Teşekkür ederim kardeşim. Nihayet indirebildim.
  13. İndirilemiyor. Linke tıklandığında ne idüğü belirsiz bir yer geliyor.
  14. Akif hocam, windowsun frecell gibi oyunları olursa benim için tadından yenmez gibi görünüyor yapacağın sistem. ALLAH ömür verirde yakında payşalaşacağın sistemi kurmak, benim çokda olmasa yaşlı kurt makinama hazine bulmuş gibi gelecek. diğer arkadaşların belirttiği gibi startsback ve aero seçenekli olsa her iki tarafı da kapsar. Emeğin için teşekkür eder, ALLAH razı olsun değerli kardeşim.
×
×
  • Create New...