Jump to content

fatalx35

Üye
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1029 profile views

fatalx35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

14

Reputation

  1. bootice ile/ bilgisayar ile/diğerproğramlar ile dene oluyor.bootice ile olmayabilir.
  2. bilgisayar/disk yönetinden harf ataması yap
  3. vhd diski iptal etmek için ne yapacağız.dual boot u bozmak için,eski hale dönüş için...
  4. crasadure hocam, 9.video anlatım ekinde verilen dosyalar klasöründe videoda gösterilenler ile indirilenler aynı değil.örnek olarak bootmgr dosyası ve1adet bcd dosyası yok....bu dosyayı yeniden upload edebilir misiniz.teşekkürler.
  5. olmaz.garanti dışı olması için bootloaderı açıp root yaparsan olur.saygılar
  6. Pc Sd Kartdaki Apk Uzantılı Proğramları Gizliyor.klasör Boş Gözüküyor. -arkadaşlar,pc ye format, tel e format ve birsürü virüs temizleme proğramları denedim sonuç alamadım.enson çare olarak telefonun usb kablosunu değiştirdim ve herşeyin yerli yerinde olduğunu gördüm. 1-telefonun orjinal usb kablosu neden görevini yapmıyor. 2-usb guard proğramı ile tarama yaptığımda neden usb bağlantısı bulunamadı diyor.konuda bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  7. telefonum sony xperia pc ye usb ve xperia companıon ile bağlanıyorum .ERDCommander programı ile pc diskindeki klasörlere ulaşabiliyorum ama tel in sd sine ulaşamıyorum. bu virüs mü malware mi herneyse tek başına karta attığım apk yı içi boş klasör haline dönüştürüyor. usb securıty proğramını iş yapamaz hale dönüştürdü.tüm flash bellek ve usb lere atlayan proğram usb leri tanımaz oldu. özet olarak telefon ile tek başına sorun yok.sd kartı telefondan cıkarıp adaptör ile notebooka taktım tüm apk ler gözüküyor onda da sorun yok.sorun usb kablosu ile notebook a bağlandığımda sd kart içindeki apk ları göremiyorum.diğer veriler gözüküyor.sorun usb ve hıden klasör olayı olarak gözüküyor.denetim masası klasör seçeneklerinden gizli klasörlerle ilgili tikleme olayını yaptım işe yaramadı.başka yapabileceğim birşey varmı.lütfen yardım.
  8. pc sd kartdaki apk uzantılı programları gizliyor.klasör boş gözüküyor.daha öncede aynı şekilde olmuştu.usb securıty (usb guard)programı düzeltmişti fakat birkaç gün sonra tekrar aynı olay tekrar etti bu sefer bu programda kurtarmaz oldu.telefona,sd karta ve pc ye format attım.kurtuldum.2 hafta sonra tekrar aynı şeyle karşılaştım.bütün olay pc de telefon usb ile pc ye bağlandığında klasörler içerisindeki apk ları göstermiyor.klasör boyutunu sıfır gösteriyor.klasör isminin sonuna apk takısı ilave ediyor.diğer bilgilere birşey olmuyor.onlarda sorun yok.telefonun kendi yönetici proğramı ile herşeyi görebiliyorum.onda bir sorun yok.sorun pc ve usb de.lütfen bilenler yardım etsin.kendimce heryolu denedim.formatsız çözmek istiyorum lütfen yadım.........
  9. sizinkinin özellikleri başka alet çantası genişlerse sergei de şu haliyle aşarsınız.
  10. @karadurak hocam size sergei ninki gibi bir WİN10PE yakışır.inşallah görürüz.
  11. @crasadure hocam bootıce ile multiboot toolkiti editlemeyi ve editlenen ilave edilen iso,pe ,sylunux dosyalarının çağrılması için kodları nereye ilave edeceğimizi müsait bir zamanınızda video ile gösterebilirmisiniz .sizin kullandığınız proğramda olduğu gibi wim-iso kurulum menüsünü pe grubu içerisinde değil dışarıya almak istiyorum.saygılar ps:siz yalnız ergenlerin değil büyüklerin de hocası oldunuz.
  12. Winsetupfromusb de sstr dlc ve hireni manuel yüklemek için kodlara ihtiyacım var.teşekkürler
  13. sn:@red_d yanılmıyorsam winnsetup kullanıyorsun.menü listi özellikle sstr,dlc boot ve hirenboot için kodları yazarsan memnun olurum.başarılar
×
×
  • Create New...