Jump to content

ByAdmin

Üye
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ByAdmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. ByAdmin

    Dlc Boot 2023 V4.3

    Burdan indirdim teşekkürler. Peki usb ye nasıl atacağız bununla ilgili dokuman varmı?
  2. ByAdmin

    Dlc Boot 2023 V4.3

    İndirme sınırımı var nedir googledrive den 2 gündür indiremiyorum.
  3. Helal. İnşallah 64 Gb bellek yeter 2019 daki boyutu geçmezse güzel olur
  4. Uzun zamandır kullandığım çok kaliteli payalış tekrar ellerinize sağlık. Yalnız şöyle bir sorunum var. Acronis True İmage 2020 versiyonunu sorunsuz kullanıyorum. 2021 isosunu düzgün bir şekilde atmama ve birçok versiyon denememe rağmen kullanamadım. Önceki denediklerimde True İmage açılıyordu ancak yedekleme vs işleminde hep bir yerde takılıyor ilerlemiyordu. Az öncede True İmage 2021 (25.7.1.39184) versiyonu isosunu attım hiç başlamadı. Neden olabilir nasıl düzeltilir.
  5. Bunun için kullandığımız flashı eski haline tek parça şeklinde nasıl düzeltebiliriz.
  6. Aynı sorun benim evdeki bilgisayarda da vardı, sorun muhtemelen dws kullanmaktan kaynaklanıyor. Buradan halletmiştim yanlış hatırlamıyorsam. https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/ağ-bulma-kapatıldı-sorunu/d27f992d-7504-4b04-9499-7ff32f72041d
  7. Resimde Acronis Backup diye var zaten ama bootta iken oraya girdiğimizde Acronis True İmage (ismini hatırlayamadım) başka birşey isminden açılıyor Acronis True İmage. Nası düzeltilebiliriz acaba.
  8. 1809 ve 1903 sırasıyla olan güncelleme listesi lazım ama nasıl bulabilirm.
  9. Hiren boot ile Win pe bana çok benzer, hatta aynı gibi geldi. Birde usbyi eski haline getirmek için ne yapmak gerekiyor.
  10. Teşekkürler legacy hallettim. Ama hiren boot çalışmadı hata verdi, birde Win 10 wim içine kendi isomun install.wim ve boot.wim dosyaları ile değiştirmiştim. Uefiden açtıktan sonra sürücüleri göstermesi gerektiği ekranda sürücüleri bulamadı hatası verdi. boot.wim dosyasınımı değiştirmemem gerekiyordu yada nerde yanlışım var.
  11. Sorunsuz kurdum ve evde çalıştırdım. Ancak işyerindeki Asus Prime B360M-A anakartta legacy de açamadım bios ayarınıda bulamadım. Sadece uefi modu görüyor, legacyde açılması için hangi ayarı yapmam gerekiyor acaba biosta. Bu sisteme geçtikten sonra v3 te de açamamıştım.
  12. Az önce bunu indirebilmek için tncdebrid üyeliği aldım. Tek link olanı indirebilirmiyim, yoksa partlı olanı günlük 10'ar gb şeklinde mi indirebilirim.
  13. Güzel görünüyor eksik yok gibi, v3 te en çok kullandığımda True İmage ile DLC boot idi. ?
  14. 3ü hala kullanıyorum, ilaç gibi geliyor bazen çok faydalı. Yalnız 3 içerisinde ki Active Password Changer lisans sorunu nedeniyle çalışmamıştı. Yenisinide sabırsızlıkla bekliyorum. Uzun sürmezse seviniriz, kolay gelsin.
  15. ByAdmin

    -

    Muhteşem bir paylaşım, tam aradığım şey teşekkürler
×
×
  • Create New...