Jump to content

yesilaygunes

Üye
  • Posts

    616
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • gaziantep
  • Arge

Recent Profile Visitors

2536 profile views

yesilaygunes's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

8

Reputation

  1. Alternatif link olsa da indirsek. Ellerin2 sağlık usta
  2. iki tane office 2010 var farkları nedir? office lite paylaşımınız portable olması mümkün mü?
  3. Ben sadece kendim için değil bir iş yerinden de bahsetmiyorum bir sürü binlerce yerden bahsediyorum. Devlet Adaleti sağlayamazsa o devlete olan güven azalır. Vatandaşın devlete sadakatı azalır. Toplumu bencilliğe, zulmu reva görme eğilimine iter. Zulme uğramaya alışmış kabullenmiş bir millet bağımsız düşünmez. Yerinde sayar. Ve en kötüsü gelecekte bir kaosa gebedir. Tıpkı Suriye gibi...
  4. Arkadaşlar Kanunen en fazla ne kadar mesai yaptırabilir. Haftada topla en fazla ne kadar üst sınırı yok mu?
  5. Farklı zamanlarda farklı yerler için Bimer, Akim 170 hepsini denedim. Sonuç elde var sıfır. ''Ne zulmediniz nede zulme uğrayınız.Zalim kim olursa olsun mazlumdan yana olunuz''. Hz.Muhammed S.A.V.. özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun olan kölelerdir Kanunen en fazla ne kadar mesai yaptırabilir. Haftada topla en fazla ne kadar üst sınırı yok mu bunun?
  6. Adamlar işe aldırırken bir sürü dosyaya imza attırdı diyelim İşçi adamın o kadar yazıyı okuyup anlaması beklenemez. Adamlar haftanın 7 günü günde 16 saate imza artırmışsa mesaisini verdiği sürece bu yasal mı olacak? Haftada toplam kaç en fazla mesai ile beraber ne kadar çalıştırabilir? Sınır nedir?
  7. Zulme rıza gösterenler zamanla ahlaksızlığın zirvesine ulaşıyor. Herşey devletle başlar devlette biter.1 Mayıs işçi bayramı diye bişi var mış tatilmişşşşş. işçi bayramı tatilmiş Vallahi yalan söylüyorlar. Milli bayramlar, işçi bayramı işçi için tatil değil.
  8. Ülkemizin en büyük sorunu denetim mekanızmasının sıfır olması. Bide haftanın 6 günü 12x6= 72 saat çalışan adam aptallaşıyor sağlık falan kalmıyor. Devletin kurumu özellikle bunu yapıyor. işsiz iş bulamayan adam her şarta boyun eğer. Can yakıcı kısım Zulmun devlet eliyle olması. Şikayet mercisi yok mu. Kanuna uygun mu bu?
  9. Devletin İşkur sitesinde 12 saatlik Beden işçiliği iş ilanı var. Bu yasal mı?
  10. Kullanılabilecek en eski işletim sistemi şuan Windows 7'dir
  11. Forumun sık kullanılanlar kısmı yok mu o kısma kaydetmek istiyorum. TornadoEffect-> Tarayıcınızda yer işaretlerine kaydedebilirsiniz.
  12. Evet öyle mümkün ama amacımız öğrenmek. İnternet Explorer ile yapılan neden diğer internet tarayıcıları ile yapılamasın.
  13. Eğitim seti içindeki internet explorer ile pdf içideki videoyu izleyebiliyorum ama Chrome, Opera, firefox ile bunu yapamıyorum bunu bir ayarı var mı? Örnek Pdf http://e-icerik.ulakbim.gov.tr/tagem/2-6/tech2009/pardus.pdf
×
×
  • Create New...