Jump to content

asi55

Üye
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    can.55[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

asi55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. sayın,Tnctr forumunun degerli emektarı köylü abim bana bir yardımcı olurmusun rica etsem. elimde 1 tane windows 8.1 12 in 1 aıo windows 8.1 ısletım sıstemı var ben sıstemın ıcınden enterprise medıa canter vs. vs. cıkartmak ıstıyorum sadece benim istedıgım surumler kalcak sekılde olusturmam gerek ve bu konuda haftalardır ınternette arastırma yaptım foeumda destek ıstedım ama yok dırek hazıra konmak gıbı olmasın dedım elımden eglenı yaptım ama olmadı ulasamadım bu bılgıye ve son careyi sızden yardım ıstemekte buldum. bu konuda bılgılendrıp nasıl yapabılcegımı anlatırmısnız mumkunse video veya ekran kaydı ıle yaparsanız daha acıklayıcı olur cok sey ıstedım bılıyorum ama yapcak bıseyım yoktu.sımdıden tesekkurler... koylu abim bu kodları yazınca pekı sıstemın kendı suanda yuklu oldgu hdd bolumudemı komple sıfırlancak yanı c: ve d: varsayalın olarak soylersek ?
  2. anlıyorum pekı bıroncekı sorumda ıstmedıgım surumlerı nasıl sılebılcegımı sormustum bunu cevaplamanız mumkunmu hocam?
  3. bunu nasıl yapacagım hakkında bır bilgi verebilirmisniz.ve sızın paylasımlar gercekten cok guzel bir istegim daha olcak cogu foruma baktım hıc bır yerde windows 8.1 update 2 msdn (orjinal) x86 ve x64 bır arada olanı yok paylasmanız mumkunse boyle bır calısma yapmanız tnctr adına ıyı bır paylasım olacagını dusnuyorum sımdıden tesekkurler...
  4. merhab hocam paylasımınız cok guzel elınze saglıkfakat bır sorum olcak bu sıstemın ıcınden core surumunu nasıl cıkartıeım ve ya baska bır surmunu ? sılmek ıstyıroum ıcınden bırkac surumunu?
  5. oncelıkle sayın admınlerım konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum eger yalnıs ıse ozur dılerım...arkadaslar elımde wındos 8.1 dvdsı var ve bunun ıcın wındow8 +windows81. pro +enterprıse +medıa center +core surumlerı var bunların ıcınde surumlerden bazılarını sılmem mumkunmu? acıl yardımlarınız beklıyorum
  6.  hocam bu dvd nın ıcınden pro with medıa center i silmek ıstıyorum nasıl yapacagımı anlatırmısnız?
  7. hocam baktım sımdı ona fakata bırlestırme var ayrıma yokkı x86 ve x64 u koylu abım ıkısını bır dvd yapmıs bırlestırıp ben tam tersını ayırmak ıstıyorum bır olan dvd yı?
  8. köylü abi anlatım cok guzel olmus fakat bunun tam tersını nasıl yaparım ? ben x64 ve x86 surumlerı hepsı bır dvd yı ayırıp x86 ayrı bır dvd x64 ayrı bır dvd yapmak ısıyıtorum yanı surumlerı ayrıcam bunun bır yoneymı varmı?
  9. merhaba hocam ellerınze saglık guzel bır calısmaya benzıyor ındırcem fakat bu sıstemın ıcınde pro - pro vl -pro ıle medıa center olrak bolüp ayrı ayrı yazdırmak ıstıyorum bu mumkunmu? 
  10. merhaba hocam ellerınze saglık guzel bır calısmaya benzıyor ındırcem fakat bu sıstemın ıcınde pro - pro vl -pro ıle medıa center olrak bolüp ayrı ayrı yazdırmak ıstıyorum bu mumkunmu? 
  11. .merhaba hocam ellerınze saglık guzel bır calısmaya benzıyor ındırcem fakat bu sıstemın ıcınde pro - pro vl -pro ıle medıa center olrak bolüp ayrı ayrı yazdırmak ıstıyorum bu mumkunmu? 
  12. merhaba hocam ellerınze saglık guzel bır calısmaya benzıyor ındırcem fakat bu sıstemın ıcınde 32 ve 64 bıtı ayrı ayrı bolmek ıstıyorum o sekılde yazdrmak ıstıyorum bu mumkunmu 
  13. hocam benım acılen mornıng xp v3 u bulmam gerek sızde varmıdır upload etsenız yandexe?
  14. arkadaslar elınde saglam olarak calsır durumda mornıng xp v3 bulunan varsa yandex upload edblrmı acıl lazım forumdakı paylasılan lınklerı ıstemıyorum onlarla oynanmıs md5 degerlerı uyusmuyor orjınalle
  15. hıcbse dusunmuyom sadece aklımda olan mxpv3 u upload edecek bırnın olmaması :(

    1. NoobAccountant

      NoobAccountant

      hala mı xp...

    2. asi55

      asi55

      PC DONANIMIN GAYET IYI WIN 7 KULLANIYORUM AMA XP DAHA GUZEL BANA GORE .KSIIDEN KISIYE DEGSIIR KARDESIM

    3. lori

      lori

      bazı pc lerde oyundan daha iyi performans almak için xp gerçektende güzel oluyor ama asi55 bu senin dediğin görselxp değilmi görsel ise w7 kullan daha iyi

×
×
  • Create New...