Jump to content

chelengear

Üye
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chelengear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

25

Reputation

  1. Sanal makinede denedim ve gayet başarılı buldum.Teşekkürler emeğiniz için.
  2. Hocam bu durum için nasıl bir konfrigasyonunuz var? Yani bowser, vpn servis ve dns adresleriniz nedir?Ek bir plugin vs kullanıyor musunuz?
  3. Teşekkr ederim hocam.Ellerine sağlık,güzel ve akıcı sistem.
  4. Sistem kurulduktan hemen sonra açıldığında masaüstünde önce dos ekranı çalıştı,hızlıca birkaç işlem yaptı,tam göremedim ardından da Logon ui yükleme ekranı çıktı. Hocam dos ekranı hangi işlem içindi?
  5. Hemen ilçenizdeki ya da ilinizdeki Tüketici Hakem Heyetine gidin ve dilekçe ile durumu yazıp başvurunuzu yapın.Olumlu sonuçlanacaktır.Ya para iadesi yaparlar ya da değişim.
  6. Şansımızı deneyelim.Hayırlısı.Teşekkürler bu arada.
  7. Troy'u aktifleştirecekler de kimse sallamayacak onu.Paypal'ın bilgi,birikim ve güvenlik sertifikalarını öyle 3-5 yılda yakalayamazsın.Diğer taraftan ulusal bir online para transferi sisteminin adına bak:Troy Yani Trojan diye bilinen virüslere ismini veren Truva atının şehri.Tey tey tey.Acaip güvenir Avrupalılar size. Kısacası komisyoncu birileri fena vole vuracaklar bu işten.Bizim troller de bayağı bir milli iş sanıyor yapılanı. Şu anda ülkede paypal üzerinden iş yapan binlerce insan var,peki onlar ne olacak?
  8. Kategorileri kendiniz düzenlemek yerine menü plugin kullanın bence. http://www.scratchinginfo.net/best-wordpress-menu-plugins-for-better-navigation/
  9. Sorun çözülünce nedenini buraya yazarsanız sevinirim.Mutlaka diğer arkadaşlara da yardımcı olacaktır.Bu arada ddr3 ram ile deneyebilirsiniz sakıncası yok.
  10. Ram lerinde sorun var büyük ihtimalle.Asus anakartlar ram seçer.elinde varsa başka ram ile dene.Ayrıca anakartların azami ram hızlarını baz alarak o hızda ram kullanımı da bazen sıkıntı yaratabiliyor.
  11. Iphone'a yaklaşma ne demektir ya? Kardeş gözünü kapa ve Iphone al.Bir daha zaten başka telefon kullanmayacaksın.Kaldı ki her yıl telefon değiştirme adetin yoksa Iphone 5/5s seni 5-6 yıl götürür inan bana. Android cihazlar ne yaparlarsa yapsınlar İphone cihazların sağlamlığına,servis desteğine,IOS akıcılığına erişemiyorlar.Düşünsene Samsung s6 3 gb ram ile geliyor fakat 2gb lık Iphone her türlü tokatlıyor onu. Akıcılık,sağlamlık,sorunsuz kullanma,cihazın 3-5 program yükleyince şişmemesini istiyorsan al Iphone ve arkana yaslan.
  12. Zamanında neredeyse tüm yöneticilerle papaz olmuşluğum vardır,bununla övünmüyorum ama bu konuda yöneticiler tamamamen haklı.Yönetim kadrosunun değişmesini talep eden kişi,daha sonra yönetimin genişlemesine çark ediyor,işin daha da kötüsü tüm bunları kendisi dahil herkes biliyor ki yönetime girme umuduyla yazıyor.Lakin ne çare ki Türkçemizi doğru kullanamıyor ve derdini anlatamıyor. Kardeş,yöneticilik mesaj çokluğu ile olmuyor,hatta konu çokluğu ile de değil.Öyle olsa zamanında Yeniçeriyan-i (Emre) ve daha niceleri olurdu. Mevzu ne biliyor musun kardeş,çok zaman,çok emek ve liseli palilerle uğraşacak sinirin yanında doğru iletişim ve anlama,anladığını yorumlama buna göre de tavır takınma işidir adminlik ve yöneticilik. Sen eminim harika bir gençsindir,zekisindir,çalışkansındır hatta ne bileyim süper bir yazılımcı da olabilirsin ama senden yönetici olmaz.Yanlış anlama,bu bir eksiklik değil. Non Omnia Possumus Omnes. Saygılar.
  13. ESD sıkıştırma yönteminden uzak durman iyi olmuş.Çünkü ESD ile sıkıştırılıp derlenmiş windowsların neredeyse hepsinde daha sonra yapılan en ufak bir değişiklik bile sistemin sapıtmasına yol açıyor.
  14. Yazılımsal bir sorun.Instagramı kaldırıp tekrar yükleyiniz.
×
×
  • Create New...