Jump to content

BerkPc

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

673 profile views

BerkPc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hocam Proje Dosyası Elinizde Var İse Yükleyebilir Misiniz ? Daha Önce Vardı Elimde Fakat Format Attım Yedek Almayı Unuttum Proje Dosyaları Gitti :(
  2. Aylık 1,5 TB ve Üstünü Gördüm, Evdeki 2 LCD Televizyon,4 Telefon, 1 Bilgisayar 7/24 Kesintisiz Bağlı. (Ayrıca Access Point İle Üst Kattaki Komşumada Veriyorum Tabi Onun Telefonu Televizyonu Vs.. Derken 2 TB Bile Oluyor.)  Hız: 24Mbps (En Fazla 5Mbps İle Geliyor.)
  3. Bunu Bilgisayar İçin Yapmak İstiyorsanız Yapılır, Fakat MobileApp Olarak Yapmak İstiyorsanız Konuyu Yanlış Yere Açmışsınız.
  4. Bende Değişik Skin'ler Vardı, Bi Kurçalıyım Arşivi Bulup Atarım..
  5. Merhaba Kardeşim Şöyle Diyim Benimde Başıma Böyle Bi Olay Gelmişti ve Sata'ydı Benim HDD (Harddisk), Anakarttaki Sata Girişi Bozuk Çıktı, Başka Bir Sata Girişine Taktım Gördü HDD'yi..
  6. Teşekkür Ederim , İşime Yaradı Daha Önce Yaptığım Bir Programla Birleştiricem İzin Var Mı ? :)
  7. Tabiki Aslında Kolay Bir Yolu Var;  Regedit (Kayıt Defteri) Ayarını Programdan Halledebilirsin Ben Sana .REG Dosyasının Örneğini Vereyim ! Örnek: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "Shell"="explorer.exe"    ---| Buradaki "explorer.exe" yi Sil Ve Kendi Programının Yolunu Kaydet | --- Bunu AMS de Çok Çok Farklı Şekillerde Yapabilirsin Sakın Basit Bir Dosya Sistemi İle Yapıcağını Söyleme Bunu Biraz Daha Programına Göre Özel Hale Getir ! hade Kolay Gelsin !  
  8. İstersen Benim Yaptığım Browser'ın APZ 'sini Paylaşabilirim ?
  9. Uygulama Açılırken Bunu Ben Yaptım ;) Fareyi Bilerek Kitlettim Çünkü Uygulamanın Sağına Soluna Tıklandığı Zaman Bilgisayarı Çok Kasabiliyor yada Uygulama Kapanıyor ! Başka Bir Sıkıntı veya Probleminiz Olursa Yardımcı Olurum ;)   EDİT: Birde Uygulamanın Kayıt Defteri ve İni Dosyasındaki Verileri Okuyup Yedek Almasından Dolayı Uzun Sürebiliyor :D   EDİT: Uygulama Açılınca Sağ Tık Yapıp "Ürün Durumu" veya "About"  Kısmından Lisans Durumuna Bakabilirsiniz ! Lisans İsterseniz Özelden Mesaj Atınız.
  10. Zaten Program Kapanınca Tempteki Açık Dosyalar Crypt Edilip Kapatılıyor ve Ayrıca Şifreli Crypt'li Dosya Tempte Dursada Açılamaz veya Silinirse Kendi Bulunduğu Klasörde Yedeği Var Programı Çok Eleştirmek İstiyosan O Başka Her Şeye Bir Bahane Bulman Ayrı Bi Şey ! Tamam Eksiğim Varsa Söylemen İyi Ama Projenin İlk Açıldığı Tarihe Bakarsan Sevinirim,Çünkü Bunu Yapalı ve Geliştirmeyi Bırakalı Bayağı Zaman Oldu !
  11. Sistem Gereksinimleri:   Windows Vista/7/8   RAM: 512 veya 1 GB   HDD: 500 MB Boş Disk Alanı   ------------------------------------------   Bu Daha Öncekine Göre Daha Farklı ve Daha Yeni Umarım Beğenirsiniz !   ZİP ŞİFRESİ: berkpc   Eğer Açılışta Oturum Ekranında Şifre Sorarsa: 7890    Şifresini Girin Daha Sonra Kullanıcı Adını ve Şifreyi Değiştirebilir veya Kaldıra Bilirsiniz.   LİNK: http://yadi.sk/d/LcIxChen32KHt   NOT: Windows 8 'de Tam Olarak Düzgün Çalışmıyor ! EDİT: Daha Önce Açıklama Yapamadığım İçin Özür Dilerim. AÇIKLAMA Yapacak Olursak Bu Bi Masaüstü Uygulaması Henüz Geliştirme Aşamasında Örnek Verecek Olursak İşleyişi; "explorer-eve.exe" Programını Yönetici Olarak Çalıştırın , Programı Çalıştırdıktan Sonra "Explorer.exe" Kapanıcak ve EvE Başlıyacak ve Yeni Masaüstünüz Açılacak , Programın Görünüşüyle İlgili Fotoları Koymayı İsterdim Ama Hangi Bi Özelliğinin Fotosunu Çekeyim ;) 05.02.2014 <-> EDİT: Bu Projeye Extra Programlar Yapıp Eklemekteyim ve  Şimdi "Windows 8"de Meydana Gelen Hatalara Karşı Bir Yama Yaptım, Bu Düzeltme Eki İle Yeni ApplicationStore (AppStore) Uygulamasıda Eklenmiş Bulunmaktadır. Şuan Bazı Düzeltmelerde Sona Gelinirken Şimdi İse Extra İşe Yarar Programları Hiç Beklemeden AppStore 'dan İndirebiliceksiniz. AppStore Lisanslı Kullanıcılara Tamamen Ücretsiz ve "TNC-TR" nin Bütün Üyeleri ÜCRETSİZ Bir Şekilde AppStore 'dan Faydalanabilir. Aslında Resim Koymak İsterdim Ama Bu Aralar Yoğunum Kusura Bakmayın. :(    Şuan Yapılan Düzeltmeler: *Fixed Error Code Engine (Hata Kodu Motoru Düzeltildi.) *Fixed TaskDialog PopUp (TaskDialog Windows 8 ve Bazen Windows 7 de Bazen Çalışmıyodu ve Bu Sorun Giderildi.) *Fixed S.G.Y. Auto-Backup (Sistem Geri Yüklemede Otomatik Yedek Almada Meydana Gelen Bazı Sorunlar Giderildi.) *Fix EvE Exit (EvE Kapatılırken Kapatmama Sorununda Düzeltilmeler Yapıldı.) *Fixed EvE Blue Screen Error (EvE Mavi Ekran Hatası Mod Dosyası Düzeltildi ve Ekleme Yapıldı.Hata Kodu İle Çözüm Bulunması Artık Kolay.) *Fix Keyboard Home Button Special İnterface (Klavyeden HOME tuşuna Bastığınızda Özel Arayüz Açılıyordu ve Arkaplan Hatasında Düzeltmeler Oldu) *Fixed Secure MOD (EvE 'de Güvenli MOD 'da Bazı Seçenekler Devre Dışı Bırakıldı ve Düzeltmeler Uygulandı.) NOT: EvE Güvenlik Seçeneklerine Ulaşmak İçin Klavyeden Windows Logo Tuşuna Basın Sonra Kapatma Seçenekleri Ekranında F8 'e Basın. (EvE 'de En Başından Biri Bu Seçenek Vardı. Ben Özelliklerini Yazmayı Unuttum. :(  ) Bu Düzeltmelerin Yapıldığı Paketi Henüz Yayınlamadım Çünkü Emin Olup Öyle Link Vericem Herkese Teşekkür Ederim Özelliklede TNC-TR Ailesi ve Bütün Üyelerine.  (Bunları Tek Başıma Yaptım Ama Burdan Çok Şey Öğrendim Teşekkürler.) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EDİT: Daha Önceki Versiyonun Resimleri Burada Bulunmakta:    http://www.tnctr.com/topic/208981-eve-masaustu-uygulamasy-build-9700-beta/#entry1249090  
  12.   Bu Program Aynı Zamanda Bir Yedeğinide Yerel Klasörde Bir Crypto Dosyası Oluşturarak Saklar. İyi Bir Şekilde İncelemiş Olsaydınız Bunu Anlardınız. [Bilginize] Bilgisayara Format Attım APZ Dosyasını Bulunca Eklicem Yedeğini Almıştım ! [ÇOK YAKINDA YENİ BİR PROJE İLE SİZLERLEYİM]
  13. Buyrun Yeni Link Bu: Alternatif LİNK: http://facecook.byethost10.com/Download/Premium/Seperator-Drive [ExtraPack] Kurulum.zip Diğer: http://s2.dosya.tc/server2/SPW53v/Seperator-Drive_ExtraPack_Kurulum.zip.html --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gecikmelerden Dolayı Özür Dilerim, Bu Ara Yeni Proje Üzerinde Çalışıyorum :D Çok Yakında Sizlerle !
  14. Yeni Bir Web Site Var. Elimdeki Site Budur: http://facecooktr.tk  Fiyat Olarak Anlaşırız ve Ayrıca Belirtmek İsterim Social Engine 3.20 Kurulu İçinde Hemde Lisanslı İsterseniz  Social Engine 4 Kurulu Olanıda Vardır !  Önce Social Engine Lisans Fiyatlarını Bi Araştırın Sonrada Benim Verdiğim Fiyatı Değerlendirin ;) Not: İsterseniz Siteyi Değiştirebilirsiniz.Bu Size Kalmış Bişey :) Fiyat: 150 TL [3.20 Fiyatı]  Site Fiyat: 200 TL [4 'ün Fiyatı] Site Özel'den Mesaj Atarsanız Konuşuruz.
×
×
  • Create New...