Jump to content

pairs

Editor
  • Posts

    2515
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

pairs last won the day on July 30 2018

pairs had the most liked content!

9 Followers

About pairs

İletişim Bilgileri

  • Skype
    serpence_1963 [ et ] hotmail . com
  • Google+
    forlife_34 [ et ] yahoo . com

Profile Information

  • Male
  • İstanbul
  • Ams,Network,C#,SMF,.Net Cracker

Recent Profile Visitors

15305 profile views

pairs's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. Mysql sunucunuza heryerden erişim vermemişsiniz hocam sanırım. Hata ondan kaynaklı gibi duruyor.
  2. https://www.google.com.tr/search?q=c%23+get+radio+button+value&rlz=1C2CHZN_trTR977TR977&sxsrf=AOaemvIxyA5JoA1JeOpq79wBdOS55pN_WA%3A1635415293690&source=hp&ei=_XR6Yar6Jq-nqtsPiP-mgAw&iflsig=ALs-wAMAAAAAYXqDDQUDahZZ7ZHNONakPQ1SzGeFvXfX&oq=c%23+get+radio+button+value&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYADIFCAAQywEyBQgAEMsBMggIABAWEAoQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeOgYIIxAnEBM6BAgjECc6BQgAEIAEOgQIABADOgsIABCABBCxAxCDAToICAAQsQMQgwE6DgguEIAEELEDEMcBEKMCOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoFCAAQsQM6CAgAEIAEELEDOgQIABAeOgYIABAKEB5Q8wFYkClgyzRoBHAAeACAAbQBiAHQEJIBBDAuMTaYAQCgAQE&sclient=gws-wiz https://stackoverflow.com/questions/13539051/how-to-get-value-of-radio-buttons
  3. Formdaki nesnelerdeki anchor özelliğini kullanabilirsin. Böylelikle formun boyutu değiştikçe nesneler hep aynı konumda kalacak.
  4. Ben böyle bir güvenlik önlemi alacak olsaydım ya EntityFramework ile database işlerimi yapardım , yada sql cümlelerime parametre ekleyerek işlem yapardım. Çünkü c# parametrelerde validation işlemi yapmaktadır ve buda sql injection yapılmasını önler.
  5. Yine anlaşamadık. Aynı dizinden çalıştırıyorsunda ben farklı bir exeden bahsediyorum. Yani kurulum tamamlandıktan sonra mysql nereye kuruluyorsa ona göre işlem yaptırman gerekiyor. %ProgramFiles%\MySQL\MySQL Server 5.5\bin\mysqlinstanceconfig.exe bu örnekte arkadaş kurduktan sonra programfiles altını gösteriyor. sendede nereye kuruluyorsa oranın dizinini eklemen gerekiyor.
  6. Kurulumdan sonra mysqlinstanceconfig.exe yolu neresi ise bu yol ile bat dosyasındaki yolu değiştirmeniz Burada mysqlinstanceconfig.exe nin yeri demişim size , fakat siz gidip yine test.msi yazmışsınız. 😕
  7. Sıfırdan hepsini bize yaptırtacaksınız sanırım. Bakın ilgili ekranda ne diyor. Mysql i kurdum ancak ayarlama yaparken yolu bulamadım diyor. Demekki neymiş %ProgramFiles%\MySQL\MySQL Server 5.5\bin\mysqlinstanceconfig.exe bu yol ile alakalı hata varmış. Kurulumdan sonra mysqlinstanceconfig.exe yolu neresi ise bu yol ile bat dosyasındaki yolu değiştirmeniz gerekiyor.
  8. buradaki değerleri sizin kendi mysql sürümünüze göre ayarların. Buradaki örnekte 5.5 örneğini vermiş.
  9. Bu sitede kurulurken girebileceğiniz parametreler yazıyor. İstediğiniz parametrelere göre ekleyerek kullanabilirsiniz. https://dev.mysql.com/doc/mysql-monitor/8.0/en/mem-unattended-installation-cmdline-options-server.html Ek Olarak = https://stackoverflow.com/questions/17049133/mysql-server-installation-configuration-slilenly burasıda size yardımcı olur.
  10. https://dev.mysql.com/downloads/installer/ bu linkten indirip bir tane boş text dosyası açın ve içine setup.msi /quiet yazıp farklı kaydet diyip uzntısını bat veya cmd yapın. İndirdiğiniz dosyayıda setup.msi olarak değiştirin adını , istediğiniz olacaktır.
  11. mysql -h serverip -ukullaniciadi -pparola -e "mysql komutu" Bu şekilde denermisiniz ? Buradaki -e parametresi execute anlamına gelmektedir , verdiğniiz sql komutunu çalıştırır. Sizin istediğinize örnek olarakta şunu deneyebilirsiniz. mysql.exe -u root -proot -e "CREATE DATABASE TESTDB"
  12. Üstad selam , projenin başından beri takipteyim. Hatta geliştirirken bile bilgisayarına bağlanmıştım göstermiştin ekranlarını. Şimdi tanışıklık uzun sürecek :). Mac versiyonu olacakmı ? Birde mobil versiyonu gelecekmi. Ayrıca uygulamaya dropbox , onedrive , gdrive gibi entegrasyonlar getirmeyi düşünüyormusun ?.
  13. Aslında arkadaşın istediği oransal bir hesaplama sanki. İskonto oranı belirleyip ona göre iskonto uygulayacak. @KintaRo yardımcı olabilir bu konuda.
  14. Açıkcası ben microsoftun pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum. İnsanların tepkilerini yoklayıp ona göre yol alacaktı. İnsanlardan gelen bu kadar tepki ile bende çıkmayacağını düşünüyorum. Çıkarsada sağlam bi değişiklik olursa belki anca o zamna olur. Veya microsoftun surface tabletleri için gelebilir.Zaten daha çok tablet görünümü için duruyor sistem.
  15. https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-windows_install/windows-11-hakkında-resmi-açıklama/f5aaf57f-6a02-4518-b9dd-93474598d7ca Microsoft açıklamada bulunmuş Windows11 diye bir işletim sistemimiz yok diye
×
×
  • Create New...