Jump to content

Bay_KG

Üye
  • Posts

    551
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Bay_KG last won the day on July 25 2016

Bay_KG had the most liked content!

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bay_KG's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

559

Reputation

  1. Merhabalar.. Windows 10 22H2 sürümünde Ocak ayından itibaren aylık toplu güncellemelerde sorun yaşıyorum. Şöyle ki; Aylık güncellemeyi NTLite ile entegre ediyorum fakat her nedense son aylık güncelleme tam olarak entegre olmuyor. Updateyi kontrol ettiğimde güncellemeyi yeniden indiriyor. Şöyle bir yol ile son güncellemeyi masaüstünde veya başka bir bölümde çalıştırıyorum yaklaşık %10 civarında bir yükleme yaptıktan sonra işlem tamamlanıyor. Bunu DISM ile yaptığımda da sonuç değişmiyor. Aranızda bu işlemi bilen varsa, tam entegre yöntemini nasıl başarabilirim çözümüne yardım etmenizi bekliyorum/rica ediyorum. Saygılar..
  2. Merhaba kocamanadam.. Bahsettiğin KB kodu KB5035941 İzleyin önizleme süüüürümüdür. Normalde isteğe bağlı olarak indirilebilir. Bilgine ve Kolay gelsin..
  3. Merhaba Harbi insan Sorunu çözdüğünüzü öğrenmiş bulunuyorum. Fakat hala sorun yaşıyorsanız size bir dosya hazırladım. Klasör içindeki "Svchost_ve_Hızlı_Baslatma.reg" dosyasını çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sorunun çözüleceğini umuyorum. Ayrıca PowerShell ile hazırladığım "Bilgisayarı Kapat ve Yeniden Başlat" araçlarını "Görev Çubuğu'na" sabitleyerek, bilgisayarda oraya buraya tıklamaktan kurtulmuş olursunuz. Sevgi ve selamlarımla.. Dosya İndirme Linki: Yandex
  4. Merhaba Harbi insan.. İndirip kurdunuz mu bilemem? Ben indirip gerçek kurulum yaptım. Kurulumu bu güne kadar alışıla gelmiş bir görüntü değil, çok farklı bir kurulum sayfaları ile karşılaşılıyor ekranda. Dosya boyutu oldukça küçük ve HDD'de çok küçük yer kaplıyor. $OEM$ klasörü içine tüm NET Framework vs. eklediğim halde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yer tutmakta. Umarım yakın zamanda çıkar da bu güzel Windows 11'e kavuşuruz.
  5. Reszimdeki gibi yeri kontrol ettiniz mi? Eğer yapmışsanız REG kaydını aşağıdaki gibi düzenlemeniz gerekir. "IconsOnly"=dword:00000000 bu şekilde olduğunda küçük resimler gösterilir "IconsOnly"=dword:00000001 bu şekilde olduğunda küçük resimler gösterilmez Reg Kaydı Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "IconsOnly"=dword:00000000
  6. Merhaba Harbi insan Açtığınız bu başlığı geç gördüm malesef. Dışarıdan arada bir baktığım için her zaman her şeyi takip edemiyorum. Bir daha bu tür bir sorunla karşılaşırsanız, aşağıdaki resme bakarak uygulama yapabilirsiniz. Resimler Windows 10 da hazırlanmıştır fakat Windows 11 içinde durum aynıdır. Sevgilerimle..
  7. Merhaba.. Dosyayı indirip CD'ye yazdırdım, içinden Acronis True Image 2021 Türkçe var. CD'den ISO oluşturup WinSetupFromUSB-1.9 ile diğer botable dosyaları arasına kopyaladım. Gayet güzel çalışıyor. Eğer Acronis True Image 2021 Türkçe botable dosyası arıyorsan, Google amcada arama yaparsan onlarcasını bulursun. Kolay gelsin.. Not: Ben denemedim ama indirdiğin dosyayı birde VENTOY ile dene. Site içinde sanırım bunu bulabilirsin.. Kolay gelsin..
  8. Merhaba.. Aşağıdaki Videoyu izleyerek Win11 güncellemelerini tamamen kapatabilirsiniz. Veya Win11 de 5 haftaya kadar durdurma imkanı var bunu yapabilirsin. Video https://youtu.be/ZnruXklGfe0
  9. Merhaba.. Aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve "kaldır.bat" dosyasını çalıştırın. Şayet orijinline dönmek isterseniz "Varsayılan.bat" dosyasıyla geri dönüşüm yapabilirsiniz.: Kolay gelsin.. Link: https://disk.yandex.com.tr/d/gLdTMEuu5NOxoQ Win11_Diger_Secenekleri_KALDIR.rar
  10. Merhaba.. Win 10 veya Win 11 işletim sistemlerini bu laptopunuza rahatlıkla kurabilirsiniz. İşlemciniz 11. Nesil ve BIOS ayarlarında kesinlikle TPM ayarları vardır. Bu ayarı açarsanız kurulum sorunsuzca gerçekleşir. Sitede TPM'yi aşan birçok link var isterseniz bunlardan birini indirip kurabilirsiniz. Windows'un bulamadığı sürücüleri aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Sürücü Linki
  11. Merhabalar.. Bazı arkadaşların Win11 ESD sürümünü istediklerini okudum. Bu nedenle Orijinal WIM dosyasını ESD olarak sıkıştırıp Upload ettim. ESD içinde hiç bir değişiklik yapılmamıştır. Sadece Boot.wim dosyası içinde TPM ve RAM testini atlaması için küçük bir değişiklik yapılmıştır. Sağlıcakla kullanın... Linkler:
  12. Merhaba.. Büyük olasılıkla Win10 üzerinden yükseltme yapabileceğini söyleyebilirim. Nasıl yükseltme yaparım diyecek olursanız, bunun iki yöntemi var. 1- Windows update'den yükseltme aracını indirerek yükseltme yapabilirsiniz. 2- Elinizde ISO dosyası varsa, onu Windows 10 açıkken çalıştırıp yükseltme yapabilirsiniz. Not: Yükseltme yapılacağından TPM veya RAM kontrolü devre dışı kalacaktır. Saygılar.. Var üstadım. Birazdan yeni bir konu açıp Linklerini vereceğim. Hangisini isterseniz onu indirip, bilgisayarınıza yükleme yapabilirsiniz.
  13. Merhaba abdulhey_ .. Ben Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU üzerinde denedim ve sorunsuz kuruldu.. Sende sorunsuz kurulacağını tahmin ediyorum. Hoşça kal ve kolay gelsin..
  14. Aşağıdaki boot.reg dosyasını NTLite ile boot.wim'e ekledim, hepsi bu kadar.
  15. Aşağıdaki boot.reg dosyasını NTLite ile boot.wim dosyasına ekledim hepsi bu kadar. İsterseniz sizde entegre edebilirsiniz.
×
×
  • Create New...