Jump to content

eryas35

Üye
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eryas35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

25

Reputation

  1. henüz bir sorun yok, gayet düzgün çalışıyor ramler.
  2. Tek 8 taktığımda aşağıdaki gibi normaldi her şey ekran görüntülerini alıp, tekrar 2. yi taktım. Bilgisayarı açtığımda açılışta ingilizce bir şeyler yazıyordu CPU/Memory tarzı tam anlayamadım. Kurulum yapmak için F1, devam etmek için F2'ye tıklayın dedi. F1'e bastığımda BIOS ekranı açıldı hiçbir şeyi değiştirmeden Kaydet ve Çık dedim. Sorun çözüldü. Yardımların için teşekkür ederim.
  3. Ramlerin yerlerini değiştirdim sorun aynı devam ediyor. Sorunun donanımdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, bilgisayar görüyor çünkü 2x8 GB olarak, sorun donanıma ayrılmış bellek miktarının 8.1 GB olması yani 16 GB rami bilgisayar tam olarak algılıyor fakat yarısından fazlasını donanıma ayırmış durumda 2 gündür yaptığım araştırmalar neticesinde henüz bir çözüme kavuşmuş değilim.
  4. İlk denediğim yöntem o oldu fakat düzelmedi.
  5. Bilgisayar aşağıda da görüldüğü gibi takılı ram miktarını 16 GB olarak görüyor. 2. resimde "Donanıma ayrılmış bellek 8.1 GB" olarak görünmekte bununla bir alakası olabilir mi? En son çözüm ramleri çıkarıp tekrar takacağım fakat çoğu kişide bu yöntem işe yaramamış.
  6. Mesajınızdan sonra tekrar girip baktım fakat bulamadım. Görsellerini aşağıya bırakıyorum.
  7. BIOS'ta öyle bir seçenek bulamadım. Ayrıca BIOS da physcial memory 8 GB görünüyor normal mi bu?
  8. Herkese merhaba, uzun zamandır kullandığım bilgisayarımda bugün fark ettim ki 16 GB ram olmasına rağmen kullanılan ram aşağıdaki gibi 7,93 GB görünüyor. BIOS güncelledim fakat düzelmedi. Yıllardır her sorunumu çözen TNCTR bu sorunumu da çözer diye düşündüğüm için buraya yazmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  9. bilen biri yok mu allah askına 2 saattir ugrasiyorum flash disk ile sıfırlanıyor ama su an ekstra pc yok baska bir yol yok mu
  10. Arkadaşlar windows 10 kullanıyorum bugün parolam sıfırlanmış ama bilmiyorum ne koyduğumu nasıl kaldırabilirim bi kaç yol denemedim ama işe yaramadı
  11. 2 gündür bir link için multileech'in açılmasını bekliyodum ne zaman girsem kapalıydı. Az önce girdim açılmıştı. Bir link çevirmediler. Saçma sapan bir uyarı verip durdular en sonunda da banladılar. Çok güzel panter, tebrik ederim.
  12. Fransa'dan akrabam telefon yolladı. Fakat 2 ay içinde açtırmazsam kapanacakmış. Fatura akrabamın üstüne ve fatura sahibi kim ise onun pasaportu gerekiyormuş. Akrabam kendine de bir telefon aldı ve kendi pasaportunu kullandı. (2 yıl boyunca başka cihaz açamaz). Ben nasıl açtırabilirim telefonumu?
×
×
  • Create New...