Jump to content

Extended

Üye
  • Posts

    1674
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Extended last won the day on September 5 2017

Extended had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

8959 profile views

Extended's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2.3k

Reputation

  1. sigorta aracılık hizmetleri.
  2. Ptt kargo ise normal hocam bulundugum ilde ben merkezde yaşıyorum yine bulundugum ilin merkezinden yine ptt kargo verilmişti 5 günde geldi
  3. https://www.sordum.org/8478/reg-converter-v1-2/ işinizi görür
  4. https://aka.ms/SaRA-officeUninstallFromPC sunla tarama yap kaldırma cıkıyorsa temızle
  5. gazetecilere pdf olarak verilmişti vereyim sana kardeşim ; 7 nisana ait. https://wetransfer.com/downloads/c98dd62bf00ab1be18605ce20be9584020200407175214/f3678f?src=dnl
  6. DirCreate("C:\abc\cde") gibi bişey yazdığınızda hem abc klasörünü, hem de cde klasörlerini otomatik olarak oluşturacaktır. Tek tek klasör açmanıza gerek yok.
  7. Konsola bi ipconfig atıp değerleri atarsan bakalım. DHCP otomatik IP atmıyor da olabilir, driverda da sorun olabilir. IP lerle elle oynama onun bi mantığı var burda yazılanlar her sistemde aynı olmaz.
  8. Ya arkadaş beni çıldırtacak bu çocuk. Adam olsalarmışmış. Gelmiş çalışmaları çalıp çalıp yayınlamış banladım diye ağlayıp duruyor daha bana salak saçma mesajlar atıyor yok yakalayamazsın beni yok şöyle yapamazsın böyle yapamazsın. Koyduğun ekran görüntüsünden belli zaten çaldığın (https://i.hizliresim.com/6P8l00.png). Ha ben yayınlayacağım dersen buyur yayınla ertesi gün ispat eder sildiririm zaten. Haklıymış gibi bir de artist artist konuşma. Adam olsan caka satmazsın zaten konuşmalara baksan terbiyeli tertemiz biri sanır insan seni.
  9. 1 .5 sene Selenium ile çalıştım. Görünüşe göre e-posta adresi eksik girilmiş. Girmeden önce o input a bi click yaptırıp dener misiniz?
  10. Virüs hala aktif olabilir bir antivirüs yazılımıyla virüsü kaldırın. Virüs programının size bıraktığı readme dosyasını saklayın o ilerde çıkabilecek olası bir decrypter için yararlı olabilir. Virüsü kaldırması kolay ama o dosyaları kurtarmanız neredeyse imkansız. Virüsü bulaştıran yazılımı tersine mühendislikle çözmek gerekiyor şifrelemeyi nasıl yaptığını anlamak için. Benim tahminim size bırakılan readme dosyasındaki bilgilerle alakalı bir şifreleme olduğu. Geçmiş olsun.
  11. Kurtarma programlarının işe yarayacağını düşünmüyorum. Shadow defender de eğer sistem geri yükleme tarafından daha önce ilgili dosyaların yedeğini almışsa işe yarar. Decrpyter araştırmanız gerekiyor private key olmadan açmanız imkansız gibi bişey.
×
×
  • Create New...