Jump to content

ddarknes07

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

448 profile views

ddarknes07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Çalışma için teşekkürler. Elinize sağlık ben kurulumda sorun yaşadım bir hata aldım windows dosyaları kopyalanıyorda sürekli " 0XC0000005 " hatası aldım 3-4 kez kapandı eski işletim sistemide silindi sabah arka arkaya denedım şansa kuruldu nette gezinirken baya yavaş. Yükleme sırasında bölümleri silemedım . Sizce yenıden format atmak gerekıymı sorun olurmu ?
  2. Cevabınız için teşekkürler ultimate ramı çok kullanıyor Geri dönüşünüz için teşekkür ederim .Bu bilgisayar bi yakınımın linuxda idare edebiliceklerini sanmıyorum ama dedğiniz gibi lite starter embeded sürümlerini düşünüyordum .Xp den yana hiç kimse önerdide bulunmamıs . Önderdiklerinize forumdan göz atıyorum ,tekrardan teşekkür ederim . Hayırlı aksamlar . Teşekkür ederim geri dönüş için .Aynen bi deneyelim bakalım umarım forumda bulabilirim . Forum kurallarını göremedim nasıl duzenlemem gerek mesaj atarsanız düzeltirim siz editleyebilirseniz baslıggı siz editlersenizde sevinirim . Mesaj atabilirseniz sevinirim bana
  3. Merhabalar arkadaşlar herkese hayırlı günler. Benim sizlere bir sorum var , Konu yerını nereye açmam gerekiyordu bilmiyorum yanlışsa taşırsanız sevinirim. Aşağıda resimdeki özelliklere sahip bilgisayara format atıcam ama ne kurmalıyım kasmadan stabil kullanmak istiyorum .Bir öneride tavsiyede bulunursanız sevinirim . Xp Veya Windows7 kurmayı düşünüyorum . Hangisi verimli olur acaba oyun oynanmamaktadır.Sadece depolama için kullanıyorum ilerde çok kasma yapıyor.Konu yeri yanlış ise lütfen doğru yere taşırsanız sevinirim.
  4. o esd li sürümü bnm format atıcagım sistemler bilgisayarlar eskı oyuzden yazdım wim. olan lazım 5.15 gblık
  5. Çalışma için teşekkürler .Turbobıtden dosya ındırmek için günlerce beklıyoruz. Hız sınırlandırması göz önündde bağlantı okadar yavaslıyorkı arsıv sorunlu hatalı veya % 30 40 neyse bu ranlarda kalıyor. 1 Haftadır indiremedim . Tek kullanımlık için turbobite para ödemekde mantıklı değil . Bu linkdeki esd siz halini 5.15 GB lık dosyayı Farklı bi siteye upload etme sansı olan var ise yardımcı olursa sevinirim . Bnm net bağlantım kotü üstüne bide turbobit eklenınce çekilmiyor. http://turbobit.net/t3d3ckv8z8qe/W7SP1AIOMRT17.uLuBeY.rar.html Bunu farklı sitelere yükleyebime imkanı olan var ise yardımlarınızı beklıyorum.
  6. merhabalar sızın konularını paylasımlarını takip edip uzun zamandır kullanıyorum fakat bu surumde 3 ayrı bilgisayara kurdum 3ündede sorun yasadım gerek diverler olsun gerek bazı seyler. ara ara sistem kasmaları donmları bazı programlarda çakışmalar oluyor. Bazı seylerı 3 bilgisayardada sistem kendı degıstırıyor. yeni çalışmalarınızı 4 gözle beklıyorum
  7. ONBUKA  sürekli senın paylaşımlarını kullanıyorum eline sağlk. X86 32Bit işletim sistemi kullanıyorum. Bu Windows7 Ultimate in x86 Haziran ayı güncel olanı paylaşıcakmısın ?Duruma göre bu paylaştıgını ındırıcem . Bide paylaşımların bazıları yuklerken windows 8 yüklemesi şeklinde çıkıyo farklı farklı hatalar alıyorum bu neden olur ? 
  8. ONBUKA  Paylasımlarını ilk gunden beri kullanıyorum. Yenıden format atıcam ama mayısın x64 ünü paylasmıssınız x86  32 bitliği ne zamana gelir bi bilgiverebilirmısınız ?  ONBUKA  Paylasımlarını ilk gunden beri kullanıyorum. Yenıden format atıcam ama mayısın x64 ünü paylasmıssınız x86  32 bitliği ne zamana gelir bi bilgiverebilirmısınız ? 
  9. Arkadaslar   Ben İndirdim Kurdum vede memnun degilim yapanın emegine eline saglık ama yorumlara aldanıp ındırdım .indirmesi zaten 7 -8 saat surdu yandex düşmanı olmanızın nedenını hala anlamadım ındırdık kurduk  busefer   pc açılınca da   beklıyo bi süre yani   yavas  +   Cd den yada başka bişeydeen  pc ye bişey kopyala flasa at   inanılmaz uzun suruyo dıger kullandıgımız xpler 1 -2  ay gidiyodu ama seriydi bu çok garip geldi . Kurmak zorunda degildim ama denemek ıstedım   Sbahın   10  undan   suan saat  21 : 54 Bu saate kadar inmesi  ve pc nın formatlanıp kullanmaya baslamamla geçti  35 dakka oldu kullanalı ama ınanılmaz yavaş bunu hızlandırmanın bi yolu  yokmu  Bilenler bi cevap yazsınlar forumada sırf  bunun için üye oldum .
×
×
  • Create New...