Jump to content

FatihYeti351

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

225 profile views

FatihYeti351's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hocam bu konuda çok bilgili olmasam da 20 senelik bilgisayar kullanıcısıyım yani en azından sora sora bağdatı bulacak durumdayım, fark ettiysen geçen yayınlanan işletim sisteminden bu yana uğraştığımı belirttim 2 farklı isoyu hiç sorunsuz uefi boot edebilirken forjest hocamın paylaşımlarını yapamıyorum. Varsayımlar yerine yapan varsa nasıl yaptığı yazarsa memnun olurum, aksi taktirde ben uefi kurulum düşünen kullanıcılara maalesef indirip zaman kaybetmelerini tavsiye etmiyorum yapabileceklerine inanmıyorlarsa. Eğer ki biosunuzda hem legacy hem uefi bootun birlikte bulunduğu bir şık mevcutsa şansınızı deneyebilirsiniz acerın biosunda maalesef böyle bir seçenek yok...
  2. Sorumu ben cevaplayayım maalesef uefi boot etmiyor eğer biosunuzda boot olarak hem uefi hem legacy şeklinde ikili bir seçenek yoksa en azından öyle, Acer kullanuyorum ve bende ya uefi ya legacy seçeneği var ikiside barındıran bir seçenek mevcut değil rufula denedim kendim manuel olarak hazırlamak dahil 40 takla attım uefi olarak boot ettiremedim. msdn win 8 ile yapabilirken forjest hocanın bir evvelki dahil 2 sisteminide uefi boot edemedim ve pes ettim. Artık sorun ne bilemiyorum modlandığından mı yok sadece 64 bit değilde 3 bit ve 64 biti birlikte barındırdığından mı bilemiyorum.  
  3. Hocam ne etsem geçen sisteminizi uefi olarak kuramadım bunda sıkıntı yaşar mıyım acaba?
  4. Selam, windows 7 uefi olarak usb e yazmak istiyorum lakin install.esd  yi açamıyorum anlatımlarda install.wim in açıp bir kaç edit yapılması söyleniyor uefi kurulum için eds yi wim yaptım ama 7zip açmadı uefi kurul nasıl yapabilir usb den çalışmanızla?
×
×
  • Create New...