Jump to content

oquss54

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About oquss54

Recent Profile Visitors

80 profile views

oquss54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. anladım kardeşim saolasın . o üsteki sorunu çözdüm bi önceki farklı bi siteden indirdiğim deluxe nin dosyaları kalmış onlarla çakıştığından o hata gelmiş olmalı çünkü sürümü farklıydı çünkü sonradan hata almadım kurdum ve oynuyorum eline sağlık 
  2. kardeşim bu masaüstüne gelen 2 simgeden biri 30fps limit filan bu fps liyi açınca ne fark oluyo ? oyundaki ekipmanlar filan eksikmi oluyo ? 
  3. indirdim ve bunda sadece setup ı kullanıp full kurulum yapıyoruz dimi ? bunun dışında bişi yapmamız gerekmiyor doğrumu ?böyle bir hata alıyorum [url=http://hizliresim.com/jz2J1J][/url] Edit : sorun çözüldü bi önceki denediğim deluxe dosyaları kalmış onları temizledim tekrar kurdum ve kuruldu .ancak açılırken into the future pack görüntüsüyle açılıyor sadece bu pack paketmi çalışıyor ? diğerleride aktifmi ?
  4. sa kardeşim çok güzel yapmışsın eline sağlık birşey sorucam buna sansür kaldırma ve şu yarım türkçe yamayı uygulayabilirmiyiz ? ve win 8,1 e uyumludur umarım bitane indirdim devamlı durdurdu hatası verip duruyodu cevap bekliyorum :)
×
×
  • Create New...