Jump to content

sizinlenet

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About sizinlenet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sizinlenet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. teşekkürler hocam bilgileriniz için dediğiniz şekilde sorunu aştım.
  2. ilk bb.exe çalışacak bb.exe hazır bir exe müdahale edemiyorum kendim yazmadım   isteğim bb.exe yi çalıştırdığımda bunun yani benim yazdığım aa.exe nin çalışması şeklinde bunu yapmam mümkünmüdür?
  3. merhaba,   elimde ufak bir kod parçası bulunuyor ve bunu dll haline getirmem gerekiyor acaba bu autoit ile mümkünmüdür.   başka bir exe ile birlikde çalıştırmam gerekiyor çünkü bunu dll olarak inject edilebilir diye düşünüyorum.   sorun şu ilk başta o exenin çalışması ve ardından bunun çalışması gerekiyor.   veya iki exeyi birleştirme olayı yapabilirsem buda benim işime yarayacaktır. teşekkürler şimdiden.
  4. Hocam Cok Teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz. Son Birşey daha öğrenmek istiyorum mümkünse sizden veya başka arkadaşlardan. ben bu exeleri oluşturdukdan sonra gönderdiğim pclerde hemen rardan cıkarınca değilde belli bir süre geçtikden sonra tekrar çalıştırmak istenince [img]http://a1209.hizliresim.com/11/k/d47tg.jpg[/img] bu hata ile karşılaşılıyor tekrar rardan cıkardığımda ise sorunsuz calısıyor belli bir süre sonra yine aynı şey oluyor nasıl çözebilirim acaba bilginiz var mı ?
  5. hocam cok sağolun zahmet verdim herşey sorunsuzca calıştı ama biyerde yine takıldım. [CODE] #AutoIt3Wrapper_Icon=C:\mt2.ico #AutoIt3Wrapper_Res_Comment=XyLongju - Hub Patcher #AutoIt3Wrapper_Res_Description=XyLongju - Hub Patcher #AutoIt3Wrapper_Res_LegalCopyright=XyLongju - Hub Patcher #AutoIt3Wrapper_Res_Language=1031 #AutoIt3Wrapper_Res_requestedExecutionLevel=requireAdministrator #AutoIt3Wrapper_Add_Constants=n [/CODE] mt2.ico yerinde ("c:\mt2.ico") olmasına rağmen iconu almıyor Autoit iconu olarak görünüyor hala bunu nasıl çözebilirim acaba?
  6. Kodun Tamamı Budur. Şunu fark ettim aynı KB'da değilse üzerine kopyalıyor ama aynı KB'daysa üzerine kopyalamıyor. Bu işlemi iptal etmek istiyorum aynı kb bile olsa üzerine kopyalasın.
  7. veya arkadaşlar şuda olabilir atıyorum c:\a\ali.txt yi sil c:\a\veli.txt yi sil sonradan indirme işlemini başlat. bunuda söyleyebilirseniz iyi olur.
  8. merhaba arkadaşlar autoit v3 ile ilgili bir sorunum varda. bu kod ile dosyaları çekebiliyorum yalnız şöyle bir problemim var. atıyorum isim.txt dosyası indirdiği klasörde varsa indirip üzerine yazmıyor ve takılıp kalıyor. ben indirip üzerine yazmasını istiyorum nasıl yapabilirim acaba bilgisi olan arkadas var mı ?
×
×
  • Create New...